Bobocei de sept-oct 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sf. Stefan

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Stefan & Stefania !!!!

Lala mai ce fulgulet frumos ai avut la serbare Frumoase pozele cu Mosul si cu fetele pupici
Multa sanatate va doresc

Nocom aici ploua de zici ca a venit primavara (sau toamna )

Angelyna cand se trezeste mama si descarc pozele . iti arat cu mananca David cioco

Fetelor piciul meu serveste iaurtul direct din frigi ...asa ii dau de cand e mic. Mai da cineva asa copilului ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

cine da un link cu brighideanu?

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

lala, am vazut pozele voastre: ai niste fetite foarte frumoase si pe deasupra si foarte haioase :)
mi-aplacut mult poza cu ele sub brad :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
babytza, multumim de !

i-a trecut Soricelului cucuiul??

lala, super a fost imbracata Alice!! ca sa vazi ce atenta e, stie ce fel de spozitoare tr!

Ada, ma bucur ca Teo e mai bine! super dr! chiar greu gasesti asha ceva in ziua de azi! am ramas paf!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

La multi ani de Sf. Stefan!!!

L-am scos pe Bighideanu din spital

Multumim de salutari si aprecieri

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

MommyMagda, sper ca acum Miruna este bine!

nikolici, la tine a nins?? vad ca ai de lucru...are grija Karinutza sa dai jos ce-ai papat

Nocom, ce frumso tr sa fie cu zapada! la noi ploua si e nasol!!
si Razvan s-a infipt in platourile cu prajturi pe unde am fost...a trebuit sa rog gazda sa scoata tot ce e de mancare...ca nu ma mai intelegeam cu el. tot a ciugulit cate ceva

mama, Nausica, m-ai facut curioasa cu papusa aia!

Aly_c, imi pare bine ca am revazut dolofanul dulce! ma bucur ca sunteti bine!!

preety s-a facut mare domnisoara! ia sa-ti faci timp sa mai intri si pe aici!

vdrag, mutumim de urari si mai spune-ne despre voi!!

La multi ani pentru cei care-si serbeaza azi ziua onomastica!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

La Multi si Fericiti Ani, Bobocei! La Multi Ani, Stefanilor si Stefaniilor!Nu am mai intrat de o suta de ani, dar nu puteam sa nu va urez si eu toate cele bune. Sa aveti parte numai de bine si de bucurii!

Multa, multa sanatate puiutilor bolnavi!

Am vazut poze si filmulete! Ce-au mai crescut boboceii nostri! In momentul acesta incarc si eu ceva poze si o sa revin cu un link!

Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de o zi frumoasa, indiferent de vremea de afara!

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Sarbatori fericite cu sanatate si bucurii, alaturi de cei dragi!!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Stefan, Stefania si derivatele!!

N-am mai intrat din lipsa de timp, contaminare cu microbul FV si pt. ca nu mai pot deschide laptopul de Eva, care cere imdiat sa-l butoneze, sa vada Pocoyo si reclame pe YouTube. Asa ca mai bine fara...

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

andreutac esti contaminata cu FV ? Hi hi hi Recunosc si eu , da dependenta rau de tot

Codruta multu' mult de urari La fel si voua !!!! Ce frezat a fost puiul la ziua lui Si cu cravata la gat !!!! Mortal !!!! Ca un adevarat barbatel

Claudina i-a trecut cucuiul cum am ajuns acasa si am dat cu Arnica. La noi crema asta face minuni instant Insa nu i s emia trage de tot, ramane putin umflat acolo. O sa merg cu el la dr sa vedem ce spune

Preety ce papusica frumoasa ai !!!!!!!!!!! Rade in mai toate pozele E o scumpica

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput