Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 12
angelynna82 spune:
Hello,
Am venit din vizita mult mai devre, ce-i prea mult strica
, cadouri de mos nu a primit nimic...era de asteptat
Aly_c e tare scump Sebi 
Preety frumos gogosharul tau mami 
Vdrag 
Laura
moa, cum o fi somnul pana la 11 ![]()
Babytza 
Nausica sa se bucure Ania de cadouri 
Nikolici moa cat de frumos e la munte,
am frumoasa K
Alina link cu Bighidel pls 
Fata mea m-a strigat pentru prima oara MAMI
, tare frumos suna, de cateva zile zice numai MAMA MEA 
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
kllemi spune:
seara buna
ange
felicitari ptr. MAMA, eu nu mai pot de cat ma zapaceste cu mama...
....ma striga intruna si daca nu ii raspund vine si se baga in gura mea pina ii rapsund....
...e atat de frumos
....o sa vezi si tu....
aly_c e scump rau cel mic.
....ai toate motivele sa fi fericita 

Si noi am primit de la mosu' ceva baaaani....
..un rucsacel si o pereche de la ADIDAS
(marfa rau, noi suntem fani firma asta) catelushul de la fisher....si niste dulciuri, pe care le mananca mami si tati 
Eu deja am mancat vre-o trei sarmale de ieri si azi o fripturica si nu mai pot de stomac....urate sarbatorile astea cu atata mancare...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
Hello si de la noi, sper ca toata lumea e bine.
Cum Teo n-a mai facut febra azi (doar tuseste si muceste ca un baiat serios ce e) l-am lasat vreo 4 ore cu TL si m-am aruncat pana la mami meu, cu Radu, sa ma indestulez (a se citi indop) si eu de Craciunul acesta![]()
Asa ca acum ma doare burta (Kllemi
).
Am sunat de dimineata la CMU urgente pediatrie si am vb cu un dr. foarte simpatic. Mi-a pus 100 de intrebari cu raspunsuri care mai decare mai descriptive si am concluzionat impreuna ca, daca nu mai face inca un puseu de febra e ok sa stam linistiti pana maine cand il poate vedea cineva la clinica.
Altfel, sa-l sun si sa-mi trimita salvarea. Cum T n-a mai facut febra, nu l-am mai sunat... si pe la 9 seara m-a sunat el pe mine!!!!
Am ramas foarte placut surprinsa. MAine dim mergem sa il asculte cineva la plamani si sa se uite in gatutul lui, sa-mi iau de o grija.
Stateam azi si ma gandeam, anul trecut pe vremea asta fix tot asa era Teo, si nu numai el, si eu si Radu, ne indopam toti trei cu antibiotice.
Deci, anul asta, big improvement, nu am luat inca antibiotic, iar R e bine. Pfhiu! Greu frate.
Apropos de homeopate, observ ca R raspunde perfect la tratament, in decurs de ORE se pot vedea schimbari in bine. Teo in schimb... frectie, 4 zile cat i-am dat numai homeopate nu s-a vazut nimic, tot mai rau era. Acum ii dau eurespal si prospan si e vizibil mai bine...
Nu e prima oara cand observ asta la Teo, de fapt din august de cand am incercat prima oara homeopatele am vazut ca Radu e mult mai prompt in reactii. Am zis ca mi se pare...
Va pup pe toate. Mai aveti de mancare?![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
nikolici spune:
kllemi ce urate sarbatori cu mancare..mey???Eu una nu gatesc atatea acasa...ce m-am bucurat de fiecare bucatzica in parte ...a gatit soacra-mea de numa, chiar nu stiam din ce sa ma infrupt mai intai.Anul trecut eu nu am mancat, ca am tinut regim 3 luni pt alaptat si cat am mai savurat la Garoafa purcica lu soacra-mea...of of of.
Eu una am recuperat acum si pt Craciunul trecut, asadar daca vedeti o purcica pe strada...io mis aia
.
Parca as mai manca un ciolan ceva ..o costitza,, ahhh, dar ma multumesc si cu placinta cu mere facuta de soatza acum.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Kllemi, multumesc
. Crina spunea si inainte mama dar acum a strigat mami
, intradevar e tare tare placut, non stop as auzi-o.
A primit si ea de la bunici bani de colindat
Ada ma bucur ca e Teo mai bine, sa fie bine si maine 
Nikolici la fel am facut si eu anul acesta
, cre' ca bag si eu maine o placinta cu mere ![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
Neata mamici 
Cafea cu lapte
si ciocolata calda ! Dau si pepsi
pentru doritoare ![]()
Am dormit mai mult nu....A luat ceva foc pe langa mine , am auzit pompierii de la 5 dimineata
Si eu si David ....de la ora aia s-a tot foit saracutzul
Au facut mare galagie, va dati seama . In prima faza sirenele , apoi pompierii care tipau pe acolo . Abia astept sa se trezeasca fetele sa ma pot uita pe balcon ce anume s-a intamplat. Offf, sa te fereasca DD de asa ceva
Inca mai sunt masinile lor aici pe strada...
Aly multi pupici pentru tine si frumosul Sebi 

Asteptam cu drag sa va puneti net si sa ne mai spui de voi 

Preety, vdrag 

Ange felicitari pentru MAMI 

Si David zice de vreo saptamana Ma-ma si ma termina cat de frumos spune 

Azi noapte am auzit din patut un ma-ma de era sa lesin
Dar tot numai dupa tati este , nu mai poate nici la wc sa se duca saracul , ca dispera piciul ....![]()
![]()
Daca sunt numai eu cu el , toate bune si frumoase, dar daca e si tati in peisaj, nu are voie sa dispara din raza lui ca plange dupa el de ti se rupe sufletul....Dimineata cand e randul meu sa ma trezesc cu el, abia il iau din camera...el il trage tot pe tati de maini sa se dea jos din pat si ii trage halatul sa il ia pe el ![]()
![]()
![]()
Am fost ieri in vizita la nasi. S-au jucat tare frumos copiii 
Am facut si poze, o sa le descarc mai tarziu ( nu le pot descarca decat la mama pe calc, ca la al meu s-au stricat contactele de la intrarea card 
Va doresc o zi frumoasa
Sunt si eu pe aici 
Edit : am votat de ieri Bighidel pe link-ul de la Preety 
Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Neata
La cluj a inceput sa ninga, desi ieri si alataieri numa reprize de ploaie au fost... Sper sa se depuna iar!!
Noi suntem bine, ne infundam cu bunanatati, Daria mananca prajituri de toate felurile, la cat baga sper sa nu dea in diabet
.
preety, vdrag, ally_c 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
lala77 spune:
Neata!
Ne mai tineti minte? N-am avut net cateva zile bune; si acum sunt pe o troaca de la Vodafone dar macar bine ca merge; dureaza cam o ora sa-mi incarce o pagina...
Ada, sper ca sunteti mai bine.
Medlife a avut program si de sarbatori la pediatrie si va avea si de Revelion. Daca are cineva vreo urgenta, e bine de stiut.
Si Anna tuseste sec de cateva zile, din ce in ce mai rau. Am sunat la Medlife si dr nostru e in concediu pana in 04.01 asa ca o sa ne vada o alta tanti maine; speram sa fie ok.
Noi am vazut vreo trei Mosi Craciun; toti ne-au placut. Noi nu i-am cumparat nimic pt ca i-a luat socrela cadou sa-i punem sub brad si casa noastra cade pe noi de cate jucarii sunt pe aici.Socrela i-a luat un tractor cu telecomanda (are ea o filosofie ca trebuie saiei la ambii copii jucarii la fel-nu pot s-o fac sa inteleaga ca fiind de varste diferite, trebuie jucarii diferite). I-a placut, chiar daca nu intelege mare lucru- calul de dar...Sora-sa in schimb, e super incantata; face curse prin casa.Am mai primit un trenulet Thomas de la niste prieteni (genul facut pe vapor) si niste maimutoi urlatori. E inebunita dupa brad; se urca pe scaun sa ajunga la bonmboane. Ii place sa stea dedesupt-inca nu stim de ce.
Angelyna, ce frumos! Ce dulce! Bravo!
Noi inca zicem doar "caca". E singurul cuvantcare inseamna ceva in vocabularul ei; il foloseste cand vrea la oala sau are kk in scutec.
Ada, nici noi nu raspundem la homeopate. Cred ca la unii pur si simplu nu merg.
Babytza, deci si voi cu ma-ma.Bravo!
Si pupam cucuiul sa treaca.Sper sa-si fi revenit si soacra.
Nocom, cred ca toti copiii rup cu mancatul dulciurilor acum. Ale noastre au mancat de m-am speriat. Mai ales Alice; s-a si constipat saraca. Azi dimineata mi-a adus niste supozitoare sa-i dau. Cam atat de disperata e. Am ramas si eu surprinsa ca a stiut care-i glicerina si la ce foloseste.
POZE cu Mos Craciun si de la serbarea lui Alice. Speram sa va placa.
Merg sa mai invart antena de la zapp poate fac rost de net mai bun sa citesc si eu din urma.Revin.
angelynna82 spune:
Neatza,
Babytza multam de cafea, e tare buna 
Intradevar sunt tare adorabili copilasii cand vorbesc 
Uofff nasoala intamplarea cu pompierii 
Lala mai mai am vazut niste blondine tare tare frumoase 
Nocom Crina tocmea ce a infulecat un hipo cu ciocolata ![]()
Avem si noi poze, insa merge al n.aibii de greu sa le descarc, am un calc varza 
De azi incep militaria privind somnul cu Crina
, un somn la pranz bun de cateva ore apoi abia seara...deja nu mai pot, aseara am tinut-o 1h pe picioara pana a adormit...la 00.00

de
Crina Alexandra
il asteptam pe
Atat de mare sunt
angelynna82 spune:
Votat Bighidel si am salvat si linkul ![]()
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
Atat de mare sunt