Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 11
nikolici spune:
HELLO...de la munte unde este foarte calddd, degeaba am carat saniutza dupa noi, poate doar in noroi sa incercam sa ne alunecam
.
Maica e teroare cand plec de acasa cu K, se transfora in alt copil, exploreaza tot fara sa oboseasca, m-au capiat scarile sus, jos si iara sus, pana le-am blocat cu 2 fotolii, sa mai respir si eu, ca dc era unul il esca;ada imediat, acum il urca pe primul iar la al doilea cedeaza nervos si se cara...txs God
.
In rest, nu am primit niciun cadou...K a ramas cu olitzele de la Mosu...si un ploverel de la buni neterminat.
Si noi ne-am culcat foarte tarziuuuuuuuu, pe la 1 caci dra se plimba in toata casa, ii ia pe toti catzeii la cearta, ii trage de toate latzele se lupta cu dulapurile, bibelourile. baloanele, cizme, papuci, fire, ate etc...iar dimineatza la primul latrat al celor 4 catzei din casa...sus imediat
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Fetelor, n-am apucat sa intru de citeva zile, dar eu sper ca stiti ca ma gindesc cu drag la voi si ca v-am urat in gind toate cele. 
Acum astept sa vina tata si sora-mea sa mai bagam in noi niste mincare, ca deh, crapa frigiderul. Iar pe seara vine soacra sa stea cu Cipi si noi mergem la nasi.
Cipi a primit mai multe cadouri, e destul de incintata de toate, dar parca cel mai tare de o papusa imensa primita de la bunica (soacra mea). O sa mai auziti de papusa asta, deocamdata e Craciun inca si nu vreau sa cad in pacat. A mai primit o tricicleta de lemn (inca are probleme cu incalecatul si descalecatul) si mai multe seturi de jucarii educative din lemn, o purcica cu 3 purcei mici in burta, scaunel, etc.
Bradul ii place foarte tare, ii face mai mai si suna din clopotei.
Va pup tare.
andy.p spune:
si de la noi.
Vad ca toata lumea se culca tarziu...asa si noi ,tot pe la 12,da'dormim dimineata pana la 10,30-11![]()
Julax ce ma bucur ca ne-ai scris...vazut si Mos frumos
Ange vizita placuta...si noi maine![]()
Babytza oo ce rau imi pare de soricel

Nikolici welcome in clubul maimuticilor![]()
Ada ma bucur ca a scazut febra,sper sa nu mai aveti deloc
Mommy Magda ce rau imi pare ca sunteti bolnavioare,ma bucur ca ne-ai scris
Nocom cald ,cald si la noi
Oana,Lumi
Laureta ce frumoase sunt fetele si bucuroase de cadouri
Claudinna il
pe Razvanel,un copilas tare destept ai acolo
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
aly_c20 spune:
Sarbatori fericite!!!!
Chiar daca nu am mai scris de vreo 5 luni, sa stiti ca m am gandit la voi!Sper ca sunteti bine!
Noi suntem bine...iar Sebi e un smecheras istet si scump...doar e puiul meu
.
Incercsa pun niste filmulete...spersa mi amintesc cum![]()
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
aly_c20 spune:
Eu nu stiu cand voi mai intra pe forum, ne am mutat la parintii mei si ei nu au net...dar sa stiti ca ne gandim des la voi...si chiar mai vorbim cu bitza despre voi...imi mai povesteste ea cate ceva
.
Multa sanatate puiutzilor bolnaviori
.
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
preety spune:
Buna seara, dragele noastre!
Doream sa va uram si noi toate cele bune, sarbatori fericite si implinite alaturi de cei dragi! Va
si va
cu drag!
Noi nu am mai scris, dar ne-am gandit la voi si am mai citit pe ici pe colo din umbra... uram si noi sanatate multa boboceilor bolnaviori...
In rest... toate bune... si poze noi la semnatura...
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze noi!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
vdrag spune:

Va uram cu drag Sarbatori Fericite cu tot ce va doriti pentru toate mamicile si puiuti!