Bobocei de sept-oct 2008 (235)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ada, sormea nu tine bine minte, anu trecut de Craciun Gheorghe avea otita, nu roseola, de aia a dat Culcer Sumetrolim.A facut febra f mare 9 zile la rand. 2 dintre ele sub sumetrolim, dar a functionat din fericire. Nu a tusit f f rau, otita ii facea febra, si mucii in cantitati industriale.

De ce nu mergi la Medlife? Eu m-as duce urgent la camera de garda acolo. Cu raguseala nu e de gluma!!
sanatate, stiu perfect cum e sa ai sarbatori cu copii bolnavi, anu trecut au fost amandoi ai mei varza,in 20 decembrie pana pe 3 ianuarie

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, te pup , merci de mesaj si sarbatori fericite si voua.
Azi n-a mai sarit (inca) febra peste 38, dar il tin din scurt cu antitermice la 4 ore. Are muci si am inceput sa-i dau eurespal...
Il tot caut la urechi, ganglioni & co. nu pare sa-l jeneze ceva.
Daca trecem si de noaptea asta fara novocalmin zic ca am scapat...
Doamne ajuta!
Vom merge sa-l asculte dr. oricum la plamani, ca am eu stresul asta. Dar sper sa scapam de camere de garda si medici necunoscuti, am patit numai "bucurii" la prima vedere cu el si fac tot posibilul sa evit.
sper sa nu gresesc...

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

MommyMagda multa sanatate Mirunei si bine ai revenit

Ada ne sa fie totul bine

noapte buna bobocime si mamici

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragelor, scumpelor, va pup mult! Cum asteptati voi vesti de la noi

Abia acum am apucat sa intru, pana acum nu am putut extrage laptoapa de sub pat... Acum e liniste, dorm toti in sfarsit.

Deci, cum spuneam mai sus, Teutza e plin de muci, ragusit (dar vorbeste) tuseste foarte putin si n-a prea mai avut febra toata ziua azi (ma rog, 38 - nu-l mai chinui cu termometrul pentru ca ma urasca cand ma vede cu el in mana)
A mancat 2 felii de paine cu unt, jumatate de borcan de mancare de bebei, o clatita cu branza (a doua a dat-o pe mine) si a baut suc vreo 2 pahare, o cana cu apa si niste ceai, per total as zice ca e foarte bine.
Sa vedem cum trecem de noaptea asta.

Noi suntem arondati la CMU cu pediatara, care a fost o ok de fiecare data si ne-a scos din toate belele. Din pacate e 100% alopata, se gandeste destul de repede la antibiotic si ii plac mult astea de tipul zyrtec, peritol, ventolin, flixotide, dexametazona, adrenalina.... in fine/ nu am a ma plange ca mi l-a scos pe Teo de mai multe ori din belea, dar incerc si eu sa ma departez de substantele astea stranii si sa ne tratam si mai aproape de natura, daca se poate.
Chestia nasoala e ca, de sarbatori, nu prea dam de pediatra decat la telefon, si ne trimite imediat salvarea. De cate ori mi-a venit salvarea, numai de bombe am avut parte, si pana la urma tot la ea am ajuns la cabinet, sa ne consulte.
Acum "suntem in vorba" cu o pediatra homeopata. Si cu ea e dificil sa ne vedem, evident ca de sarbatori mai degraba imposibil... dar am tot vorbit cu ea la tel si am jonglat cu homeopate.
Fraza de baza a fost ASTEPTAM MACAR 3 ZILE... care tocmai au trecut.
Dar ma jur ca a fost greu rau sa astept zilele astea, la ce febra a facut, si mai ales ce stare nasoala a avut
Nu stiu de ce, dar eu tot mai sper sa scapam fara antibiotic.
Ce am invatat de cand am copii (raciti) e ca nu se prea uita nimeni la tine decat dupa 3 zile de febra mare. Pana si a noastra ne da antibioticul in observatie (si mereu e augumentin) doar daca febra si simptomele nu cedeaza dupa 3 zile de tratament cu simptomatice.
Iar astia de pe salvare... ooof... niciodata nu au facut nimic afara de ascultat la plamani... deci ma rog, eu nu-i chem doar asa ca sa-i plimb.

MommyMagda, imi pare rau ca ati tras, sper ca acum sunteti bine! Ce-a fost?
Va pup pe toate, si sanatate tuturor piticilor, refacere usoara si rapida celor raciti!

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ada, stiu 100% sigur ca luni e deschis la CMU baneasa (si enescu dar acolo nu au pediatrie) la baneasa are program doctorita Karinei

uff, au trimis astia programul de sarbatori si eu nu mi l-am salvat.....ai incercat sa suni la ei? s-ar putea sa fie si la kids deschis

evident, daca situatia e pe indreptate si mai suporta putina amanare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
si si prajiturici!!

sper ca Moshul a fost darnic si ieri ati avut o zi minunata!

la noi a fost veselie mare, Razvan, singurul copil din familie, a fost rasfatat si toata lumea s-a jucat cu el. el a fost la inatime si ne-a bucurat cu veselia lui.
ieri a spus pentru prima data "bradu'" si "mare" si ne-a mai spus ca beculetele de la instalatie ard

cateva poze si un filmulet

laureta ai doua fete dulci!

Ada, ma bucur ca a scazut febra!!

Nocom, cum e la Cj?

Ange fetita cuminte

anamona asteptam poze cu bradutzul!

sanatate multa tuturor si sa va bucurati de sarbatori!!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Craciun Fericit tuturor!!

a fost o zi plina ieri, n-am reusit sa intru deloc, am avut musafiri de dimineata, apoi am mers la masa la soacra mea. au primit hunii o multime de cadouri, care mai de care mai zgomotoase si mai luminoase, prea multe as spune, erau cam derutati la un moment dat. iar seara au picat, erau epuizati, dar fericiti cum nu i-am mai vazut.
azi mergem la tata, maine la fratele meu si avem si musafiri de dimineata, asa ca profit acum de momentul de liniste, ca nu stiu cand mai apuc sa intru.

nikole, Karinutza e mortala!

Julax

Ada, sanatate multa lui Teo! Cum a fost noaptea?

n-am apucat sa vad toate pozele si filmuletele, am salvat linkurile si promit sa ma revansez. am fugit!

pupaturi

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi

Cafeaua e calda

Nu am mai intrat ieri , am plecat la impartasit cu copiii Evident ca David a vazut lingurita si a refuzat total sa deschida gura ...ne-a trimis parintele la o tura prin biserica sa se linisteasca , apoi sa incercam iar...tot nu a vrut , asa ca l-am tinut de maini si de gurita ca sa ii atinga macar buzele cu lingurita ca el tot facea nu nu nu nu Toata biserica ne-ar fi ajutat sa il tinem , ca a insistat frumos parintele vreo 5 minute , el tot spera sa deschida de buna voie gurita

Dupa masa de pranz cu mami meu ,am plecat si pe la soacra in vizita , sa il pupaceasca si ea in ziua de Craciun pe soricel. Toate bune si frumoase pana s-a impiedicat piciul si s-a lovit cu capul de podea, din nou in acelasi veci si antic loc din frunte. Ditamai cucuiul imens mov instant A plans soacra pana i-a crescut tensiunea la 26 ....Si evident crema cu Arnica era acasa ca a avut Tina rucsacelul la ea la colindat si scosese tot din el

Tina s-a bucurat foarte tare de cadouri si una peste ziua ziua a fost frumoasa (exceptand lovitura puiului mic) David a mai primit si de acolo cadouri care i-au placut

Azi-noapte insa , domnul soricel a avut chef de joaca de la 2 la 4 Asta pentru ca s-a gandit ca daca tot au stat mami cu tati la un film pana tarziu in noapte, apoi tarziu in noapte sa fie Macar dimineata s-a trezit la 9

Ada Doamne ajuta sa nu mai creasca febra !!!

Puuuup toate mamicile , mai ales pe Mommy Magda

Laureta scumpe rau printesele

Claudina pupici pentru Einstein junior care a transformat magarusul in ren

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, imi pare rau de pataniile voastre si de agitatia asta in perioada care trebuia sa fie poate cea mai linistita din an.
La noi doar o data a avut David febra putin peste 39 si stiu ca asta a fost regula si la noi:daca febra persista si dupa 3 zile atunci vedem ce e de facut.Lui i-a trecut dupa prima zi de Panadon si Nurofen, dar chiar si asa stiu ca am stat ca pe ghimpi ziua aia.
Multa sanatate si sa incepeti bine saptamana care vine!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna dimineata

Ada ,a bucur ca febra lui Teo nu a mai crescut asa de mult! Vezi, daca am pupat eu?!!?!? ca sa nu mai creasca DELOC!!!

momymagda im pare raus a aud ca ati avut asa preocupari in ultima vreme....Of, of. Pup mandrutza sa-i treaca si sa se bucure linistita de Sarbatori!!

la Cluj e ff frumos, copiii se distreaza de minune, pacat ca e ff cald si s-a topit zapada de pe partie si nu mai putem sa se dam cu saniutza & Co.... Dar in rest e frumos, profitam la max de concediu!

Va pupam pe toate

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza mai pe la pranz

Multumesc de cafea, e tare bine venita

Ada ma bucur ca a trecut febra, sa fie totul bine

CLaudinna tare scumpic e Razvan, i se citeste bucuria pe fata

Babytza imi pare rau de lovitura soricelului, am sa treaca

Anamona asteptam pozele cu Thea cea scumpa si frumoasa

Lumi va am cu drag

Nocom si aici se topeste zapada imi e frica sa nu avem parte de polei

Oana voi ce mai faceti?

Crina mea are program de culcare tare ... de trei nopti adoarme numai la ora 01.30, isi face o tura de somn pe la 21.30 apoi se trezeste pe la 23.00...asa ca sunt capie de somn

Astazi mergem si noi la soacra

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput