Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 9
dyanira spune:
CRACIUN FERICIT!!!!
Speram ca toti boboceii s-au bucurat de cadourile de la Mosu.
Andrei a gasit dimineata cadourile sub brad si a fost tare fericit o sa va pun si poze cand le descarc.
Noi maine dimineata plecam cu colinda la ai mei la Arad ne intoarcem abia duminica seara.Mai vine mosu si acolo abia asteptam.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ada cum se mai simte Teo???
Imi pare tare rau ca e bolnavior poate ar fi bine sa mergi cu el la camera de garda la Medlife si aici la noi la Timisoara e ok la ei.
Nu vreau sa te sperii dar am inteles ca circula o forma de pneumonie virala care se manifesta cu febra mare de tot si cica nu se aude la consult se vede doar la radiografie.Eu am 2 cunostine ai caror copii au asa ceva.Sa nu te superi ca ti-am zis dar ma gandeam ca poate e bine sa il duci la consultatie.Noah ca iti dau eu sfaturi medicale tie
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
laureta spune:
Gata ati digerat mancarea sau mai mancati?![]()
Nebunie la noi cu Mosu
http://picasaweb.google.com/inisa2004/AVenitMosu#
Ada sper ca sunteti mai bine cu febra
Nocom spune:
Ho, ho, ho
Ce bun a fost Mosu anu asta cu boboceii!!! 

momymagda deci ne mai iubesti, ha?!?!?!

Giuli tu ai facut minunatia aia de prajitura dar nu ti-ai invitat rudele la masa?!?!?!!?!? ntz, ntz, ntz!!!! ![]()
LA MULTI ANI 300!!!
Petrecere frumoasa in continuare!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
Nocom spune:
Ada il pup pe Teo, poate asa trece febra aia!!! Sau poate ar trebui sa faci o petrecere pentru el, ca sa mai pape si el ceva.... Stiu ca ti-e greu si mai ales lui, dar sper sa va treaca miraculos de repede in noaptea asta si maine sa va puteti bucura in pace de Sarbatori!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Gata ati digerat mancarea sau mai mancati? Nebunie la noi cu Mosu http://picasaweb.google.com/inisa2004/AVenitMosu# Ada sper ca sunteti mai bine cu febra ![]() David trebuie sa fie fericit ! ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |

de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRINAtat de mare sunt
MommyMagda spune:
Dap mai, va iubesc pe TOATE
desi nu am prea mai avut timp sa va urmaresc pas cu pas din cauza de doua luni juma de caci imprastiate, muci, etc. care au culminat acum doua seri cu 39,6C pe la usa spitalului
.
So, MEEEEEEEEEEEEERRY CHRISTMAS everyone!
300 spune:
Pai mommymagda asa va laudati? Multa sanatate de-acum incolo cel putin!
Adaaaa da raportu' ala!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Bianca Nicole
de cat am bagat in mine. Pliz sa vina cineva cu o veste buna de la Ada