Bobocei de sept-oct 2008 (235)
Raspunsuri - Pagina 14
_irina_ spune:

vad ca se petrece in draci de sarbatori, multa papa... multa distractie.
Noi am fost aseara la nasi si a fost foarte, foarte frumos. Ei au 2 copilasi si am lasat piticii sa isi faca de cap, desi Deea era tot calare pe mine, de nu am putut sa misc deloc in front.
Azi voiam sa iesim la colindat prin centru ca sa vedem luminitele si casutele si brazii dar din pacate ploua incontinuu de dimineata si nu da semne ca s-ar opri prea curand.
vestea buna e ca de cand ne-am mutat avem program de somn, eu sunt incantata si mi se pare ca nu am mai dormit asa mult de secole, ai mei sunt rupti de somn si deja dau semne de oboseala din ce in ce mai des.
Deea adoarme pe la 11-12 noaptea si doarme cu ceva treziri de control pana la 8-9 dimineata. Dar trezirile sunt numai pentru un pic de laptic, fara dat jos din pat sau scandal, ca si cum nu ar fi. Apoi ziua somn de la 1 la 3.
Cadouri: de la ai mei a primit o geaca+salopeta de iarna, de la nasi un costumas frumos si un plus, de la tac'su un urs de plus si de la ma'sa cam tot ce mi-a picat in mana prin magazine.
Codruta27 spune:
Babytza, multumesc si eu!
De cele mai multe ori si noi mancam iaurtelul direct din frigider, pentru ca e tare pofticios si nu mai apuca sa se incalzeasca iaurtelul!
Am incarcat pozele facute zilele astea! Daca aveti timp si chef, le gasiti aici: http://family.webshots.com/album/576069159iHckmr
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
gaia.nevia spune:
La multi ani celor ce poarta numele Sf. Stefan! Sanatate si fericire va doresc! 
SF cu dr. cel bun continua, cand eram azi la cabinet el tocmai o suna pe dr. sa intrebe daca au trecut pe acolo 3 pacienti, printre care si noi, si cum se simt.
Dragutz, nu?
Asa, deci am fost la cabinet, l-a ascultat, cautat prin ORL, zice ca la plamani e bine, nu se aude nimic nasol, are rosu in gat dar fara puroi, ganglioni inflamati pe la urechi si subrat (cica asta e semnul de inflamatie virala si nu alte belele) la urechi e ok...
A zis sa continuam cu antitermice la 4 ore, sa-i dau erdomed si sa nu exagerez cu aspiratorul ![]()
Oricum se pare ca am scapat de el, pentru ca de azi Teo isi sufla nasul!!! 

Dupa dr. am intrat la Diverta unde ne-am umplut de masinute si povesti pe CD...
Mi-am luat si eu un pachet de CD-uri (Aida si Nabucco) si am pus Aida in masina.
E prima oara ca Teo n-a urlat la mine sa scot muzica aia rea si sa pun cutiuta muzicala!
Ploua torential in Bucuresti, deprimanta vreme...
Radu e bine (ceva mucisori aud), dar pe mine si tati ne doare in gat.
Radu merge, v-am zis?![]()
![]()
![]()
![]()
Da' stiti cum merge? Lesini de ras. Imi vine sa-l pup tot timpul.
In afara de mers, se catzara de ne sta inima de fiecare data. Latra. Si striga MAMI, MAMI, ca tot vorbeati... da, e super!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Ada ma bucur tare mult ca nu are puiul nimik grav !!!!!
Cat despre dr ala ...ce sa zic ? Jos palaria !!!! 
Felicitari puiuli ca a inceput sa isi sufle singur nasucul !!!
Pup baietii sa nu mai prostioare si sa le treaca mucisorii 

Codruta mai mai, ce baiat cuminte a gasit Mosul acolo

Am descarcat si eu pozele, le pun cum sunt gata pe site ![]()
Edit : poze cu cioco pe botic ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Babytza ce frumos e soricelul cu cioco la botic, toti patru sunteti o familie tare frumoasa
, iaurt din frigider nu ii dau, o singura data i-a scapat si la halit
Codrutza cat de scumpic e Vlad, tare frumos ii sta cu cravata, avem si noi paianjenul acela din poza 
Cristineescu linkul e la semntura lui Preety 
Andreutac super tare Eva 
Irina va
am cu drag, sa se bucure Deea de cadouri
Ada ma bucur ca e Teo mai bine, multa sanatate va dorim
. Felicitari pt ca isi sufla nasul 
ma chinui sa descarc pozele
Asea
avem poze cu o craciunita
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
LA MULTI ANI STEFAN, STEFANA, STEFANIA!!!
MAMA, MAMA, CATI COPII FRUMOSI SI CVUMINTI AM VAZUT!!!!
Codruta, ce mortal arata piciul frezat si imi place de mor in poza in care rade asa, intr-o parte, smechereste!!!
preety fru,moasa gagicutza!!!
hai mai des pe aici, ca FV nu tine de foame!!!
. Bine, nici DC....
babytza, ange da copiii vostri chiar papa ciocolata!!! Daria doar diverse prajituri, majoritatea cu crema alba... Deci inca suntem in urma rau....
Ada Daaa, e asa de bine cand incep sa-si sufle singuri nasul!!!
Fara chinuri pentru nimeni!! BRAVO TEO!!! Felicitari ti-am spus pentru Radu mergaretzu??![]()
Baietii mei au pleact in padure sa ia vasc!!
Abia astept sa vina! Oare o sa mai am rabdare pana de Revelion sa-l folosesc....![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
Angelyna pup Craciunita frumoasa 

nocom i-am dat un biscuite cu crema de cioco la mijloc
nu se omoara dupa ei, mai mult se murdareste
(dupa cum se si vede )
Rabdare cu vascul ala ![]()
![]()
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Nocom multumim, nu papa mereu cioco, ocazional, ca acum de Craciun![]()
Vasc ha![]()
Babytza
ici multi
Ada felicitari mergaretului 
de
Crina Alexandra
il asteptam pe
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
Cucu si La Multi Ani tuturor Stefanitilor!!!
M-am delectat cu poze mama mama, Sorina de preety cu ochi superbi, Crinutza mos craciunitza :), Vladutz si nu in ultimul rand soricelul Davidutz.Mai mai ce copii frumosi si mari mai avem.Sa ne traiasca!!!
Pupici multi
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)