Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Multumesc pt raspuns Stefania 97, bumblebee, beluistef. E bine sa intrebi, ca sa stii ce e bine si ce nu in sarcina. V-am mai spus: eu sunt la inceput.
Eu nu am avut junghiuri dar in schimb m-a mai durut spatele, din cand in cand...
Azi experimentez senzatie nou: simt o ameteala de azi de dimineata, ma simt slabita, imi vine sa uneori, nu pot manca nimic...cu toate ca am bagat mai mult fortat 2 iaurturi de dimineata...
Asta e: suportam pt bb mic din burtica.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, ma bucur mult ca a fost totul bine la eco si ca bebe e baietel. Cred ca tati e super incantat.
Eu n-am mai intrat zilele astea ca am reusit sa ne mutam in casuta noua si au venit parintii mei in vizita. Si a fost asa de frumoss....sii...scurt. Alexia a fost super fericita ca s-a jucat cu bunicii. Eu ma simt mai bine doar ca seara am o stare proasta de lesin asa si oboseala, desi nu fac mare lucru toata ziua. Plus de asta dorm extrem de prost noaptea. Ma trezesc de vreo 3 ori si umblu prin casa. Dorm cand in dormitor cand in living. Ba mi-e cald, ba mi-e frig. Uffff..ingrozitor.
De revelion stam acasuta si probabil voi adormi si devreme. Noi suntem mai statici asa nu prea suntem cu petrecere si iesiri prea dese. La eco ma duc de acum dupa 4 ianuarie.
Va imbratisez pe toate!
Bun venit gravidutelor noi si stari de greata cat mai putine!

Larisa 9+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Chiar ma intrebam pe unde esti, de nu mai dai nici un semn.
Felicitari pentru casutza noua, sa fiti fericiti in ea cu totii.Tare mult nu as vrea sa se schimbe, caci tati este sooooper incantat, insa este constient ca nu este sigur ce ne-a zis.
Stai cumintica acolo acasica si nu te obosi prea tare si nu te ingrijora prea tare de simptomele astea ca or sa treaca. Ma bucur ca iti este mai bine, se pare ca facem progrese in privinta starilor si vin noile gravidutze cu starile alea urate.eh, toate trec, noi sa fim sanatosi.

si ai multa grija de tine si bebe.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Va multumesc din suflet pentru primirea calda pe care mi-ati facut-o.
Eu astazi am fost la beta si am in Z15 de la et valoarea 1786. Voiua cum vi se pare?
Am avut asa:
Z9=152
Z13=917
Z15=1786.
Vi se pare Ok sau nu?
Astept pareri

GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Beluistef, ma bucur ca e totul bine cu bb-le si ca ai gasit un doctor cu care sa poti comunica. Si sa speram ca ramane cuculetz, nu? Sa stii ca e o greseala in listuta, eu sunt nascuta in 1979, nu in 82; cand ai timp poate modifici
Shery, cum te descurci tu cu soacra, mama si cumnata. Bun tipsul despre cum sa cresti copilul
Florentina C, eu mai stiu ca nu avem voie sa mancam in cantitate mare alimente care contin vitamina A, de ex ficat de pasare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna fetelor,

Sunt foarte fericita, acum am ajuns la birou si am zis sa intru sa va zic cum a fost. Am dat peste un medic extraordinar, comunicativ si m-a tinut la eco cam 20 de min. si mi-a explicat tot, tot, si mi-a zis ca masuratorile facute pentru varsta asta arata ca bebe este dezvoltat bine, i-am vazut manutele, piciorusele, fata, nasucul si....( nu este 100% sigur, dar dupa el si a vazut si soatza)...cuculetz...Doamne da sa nu se schimbe.
Deci s-ar putea sa fie , insa nu vreau sa ma ambalez tare pana la eco morfo de la 22 sapt. cand imi spune sigur ce si cum.

In rest am 13 sapt fix si suntem bine...nu hematom...si de fibrom a zis ca nu a vazut nimic de genul asta...s-ar putea sa fie ovarul care este apasat de uterul care creste.

Hai ca v-am innebunit, dar vin si eu odata happy de la eco.Multumesc Doamne.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

felicitari si iti tinem pumnii sa fie baietel cum vrei u

+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bun venit Noname la odisee!!!!!!sarcina usoara si la termen!!!!ai fost cu mine si Sheri la rubrica FIV pe forum,asa-i?Eu zic ca ai gemeni pt ca ET ai facut la 2 zile de la punctie,deci cu embrioni.Dar cati ai transferat?3 ma gandesc nu?
Sheri acuma si eu sunt in ceata!!!da-mi te rog site-ul pe care ti-ai calculat tu DPN.Ce zici?e ok dif pe care o am si eu la marimi: 17mm si 23mm;nu e prea mare?la tine e doar de 4mm.

9+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Nu mai stiu sit-ul, il postase CRIS86, o s-o rog sa-l mai puna o data. Oricum nastem cand zic doftorii nu cand vreau sit-urile, nu ? Si cu dif nu-i nimi, cica inseamna ca-s sexe dif, la inceput fetele iau avant mare fata de baieti! Asa ca felicitari, ce nume le pui ?

Noname, e trei in burtic! Vai de capul tau !

Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca7 spune:

Salutare la toate gravidutele!! Sunt si eu noua printre voi si sunt o graviduta de 9 saptamani, care trebuie sa nasca in august 2010. Va doresc la toate un An Nou exceptional cu multe impliniri si o sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Asa-i Sheri cu DPN,oricum 1% din bebei respecta termenul dat initial!piticii stiu cand e mai bine sa scoata caputzul la lumina!
Mie dr mi-a zis invers,ca baieteii sunt mai mari,chiar si acum,si ca de obicei au burtica....iar bebeul asta are si burtica mai mare,am vazut-o si eu,asa dragut era!!!
La tine topaiau in burtica?pe unele site-uri scrie ca deja topaie,la mine stateau cuminti.Nu am gasit multe site-uri despre gemeni,tu ai mai multe informatii?daca da da-mi te rog PM sa nu facem reclama!

9+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput