Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
beluistef spune:
Florentina trebuie sa te obisnuiesti cu astea ca o sa le ai toata sarcina si eu am scurgeri din astea si trebuie sa port absorbante din acelea zilnice.
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
bumblebee spune:
Flori, eu scurgeri am din ziua 1, atata timp cat nu sunt urat mirositoare si nu sunt maronii sau sangerii, sunt foarte calma, cum te sfatuiesc si pe tine sa fii
.
Alina
9+
gargarita
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Mersi mult Elena ![]() , o pun in practica, numai raffaelo am in minteAlina 9+ gargarita |
Eu am facut acum de Craciun un platou plin dintr-o punga de 400g lapte praf la care am pus 2 pachete 1 de unt si 1 de margarina.Sunt favoritele fetelor si soatzei. Eu sincer nu prea am mancat, daca am bagat 3 ... e bine. Acum nu stiu ce voi face, dar in orice caz nu ma voi mai obosi ca la Craciun, cand am gatat si m-am lungit un pic...nu a mai puteam da jos din pat de mijloc.
si spor la modelat bilute, sper sa iti placa.*******************************************************************
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
mya85 spune:
Eu nu am scurgeri f deranjante, in schimb in unele nopti spre dimineata ma mai trezeste cate un junghi destul de puternic in zona abdomenului care dureaza cateva secunde. La inceput am crezut ca e din cauza constipatiei dar am avut aceasta durere si azinoapte si acum nu sunt constipata. Oare o fi vre-o contractie? Eu sunt la prima sarcina asa ca nu stiu cum sunt contractiile dar a fost asa ca si cum mi s-ar strange toate intestinele... Aveti si voi asa ceva?
11+
lalala13 spune:
noname
bine ai venit aici
elena ma bucur ca totul a decurs bine la eco..si eu stau cu emotii pana ma duc..abia pe 11 o sa am si onoarea si sper sa fie totul bine
nu mai stiu cine zicea ca e o diferenta intre bitest si dublu test..stiti care e? ca eu nu
si as fi curioasa sa aflu
----------------------------------------------
my somebody.... 
10+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mya85 Eu nu am scurgeri f deranjante, in schimb in unele nopti spre dimineata ma mai trezeste cate un junghi destul de puternic in zona abdomenului care dureaza cateva secunde. La inceput am crezut ca e din cauza constipatiei dar am avut aceasta durere si azinoapte si acum nu sunt constipata. Oare o fi vre-o contractie? Eu sunt la prima sarcina asa ca nu stiu cum sunt contractiile dar a fost asa ca si cum mi s-ar strange toate intestinele... Aveti si voi asa ceva? 11+ |
si eu am parte de junghiuri..acum 2 zile am avut jumate de zi si nu inceatau chiar daca luam nospa. nici eu nu stiu de la ce sunt..ori se mareste uterul ori sunt contractii..dar nici eu nu prea le stiu
----------------------------------------------
my somebody....

10+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
Elena, eu nu m-am strofocat nici de Craciun, acuma probabil ca o sa prestez vreo 2 prajituri, nu stiu daca voi reusi sa mananc
, dar macar asa, de amorul artei.
Mya, si eu am junghiuri, nu sunt intotdeauna la fel, cica este un aparat care poate sa vada daca sunt contractii, cel mai bine ar fi sa-ti intrebi doftorul, poate-ti mai da si niste scobutil (impotriva contractiilor), sau na, sa nu fii racita jos, eu iau supozitoare capricon cu propolis(antiinflamatoare naturiste)
Alina
9+
gargarita
beluistef spune:
Si eu am momente in care cand ma ia cate un junghi ma aplec instant, insa asta se datoreaza si faptului ca uterul creste si bebe trebuie sa-si faca simtita prezenta cumva, nu ? Trebuie sa simtim din plin ca este si el acolo, ca nu cumva sa uitam
. La contractii burta se intareste in momentul ala cand te doare, iar contractiile la mine erau ca si crampele menstruale, cu durere sub burta cu iradiere la mijloc, insotite de intarirea burticii. De aceea cred ca alea sunt doar semne de marire a uterului. Eu v-am zis cum a fost la mine si ce mi-a zis medicul.( Nu la aceasta sarcina ci la anterioara.)
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
bumblebee spune:
Mie mi se intareste burtica daca stau cateva minute in picioare, ca sa nu zic daca am activitati care inainte erau lejere, chiar daca la munca stau la birou, acelasi lucru, abdomenul e pietroi. sapt asta daca am stat mai mult lungita in pat burtica e "pufoasa"!![]()
Alina
9+
gargarita
beluistef spune:
"Pufoshelllll" 

, hai ca ai fost tare.
Eu de luni imi bag un medical de 2 sapt., ca am un coleg care vine din Botosani, de acolo unde este focar mare de AH1N1 si sincer mi-e cam teama, asa ca am aranjata treaba.
si ma mai hodin si eu.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf