Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Florentina_C spune:
Neata' si de la mine.
Beluistef ma bucur ca a fost ok la eco. Iti tin pumnii sa fie bb baietel. 
Dupa discutia de ieri , am sunat-o pe doctora pe care o stiam eu. Mi-a zis ca s-ar putea sa se vada bb la eco si sa vin duminica dupa masa la spital, caci doar atunci pot sa ma vad cu doctorita.
De abia astept sa ma intalnesc cu bb.
Va
pr toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
beluistef spune:
Florentina bafta la MAREA INTALNIRE cu omuletul din burtica. Cand o sa vezi ceva acolo, o sa te indragostesti instant si mai tarziu cand il vezi cum tzopaie de colo-colo, cum facea al meu azi te ... nu gasesc cuvinte. Eu pana azi nu l-am vazut, ca la celelalte eco medicul ala nu mi-a aratat nimic, dar asta mi-a aratat tot si am vazut tot. E magnific ce se petrece in burtica unei gradidute, cand vezi acolo puiul....
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
arissa spune:
Si noi am vrea baietel. Fiica-mea nu e de acord, ea ar vrea fetita. Dar cred ca o sa se bucure, indiferent ce ar fi. Am fost la botez la bebele sora-mii zilele trecute si ea nu s-a dezlipit de nepotul meu cel mare care are 2 ani si 2 luni. Adora copiii si le cauta compania.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine
doi! 11+
beluistef spune:
Arissa draga fetele mele sunt impartite in tabere...aia mare vrea baietel...iar cea mica fetite...ca sa se joace cu papusile. Cea mare este foarte baietoasa si la gradi se joaca numai cu baietii, zice ca fetele sunt prea incete, iar ea aaaaaarrreeee o energieeeeee de te gata, probabil de aia vrea baiat.
Nu mai zic de al meu sotz....ar fi terminat daca ar fi baiat...deja isi face planuri ce o sa faca amandoi...
.
Raluk tu pe unde stai in Sibiu ????
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Elena ma bucur ca ai avut o experienta frumoasa si ca fetele au reusit sa isi vada fratiorul/ surioara.
Nonamebine ai venit, sarcina usoara si nastere la termnen :)
Eu sunt la munca, ultima zi de munca pe anul asta. Abia astept sa stau acasa cu bubruza si cu sotul.
Nu am nici urma de greturi insa ma dor sanii de nu mai pot mai ales cand dau de frig si mijlocul ma doare de nu pot ridica mai nimic.
O zi buna 
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Florentina_C spune:
Fetelor...am si eu o intrebare
.
Scurgerile vaginale sunt normale in timpul sarcinii. Eu am o scurgere albicioasa, fara miros...de aproximativ cu o saptamana inaite sa aflu ca sunt gravida. Scurgerea se mentine si scum...
Eu dupa asta mi-am dat seama ca sunt
. Si inanite aveam asa o scurgere, dar dura 2, maxim 3 zile...Dar, acum e altceva..
E normal?? Vi s-a intamplat si voua??
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
bumblebee spune:
Elena, tare fiica ta cea mare
, si eu am fost intotdeauna la joaca cu toti baietii, pana la 12 ani faceam trante in fata blocului, dupa ce s-a nascut fratiorul (cu 11 ani mai mic) el a fost mult mai gratios ca mine si statea mai mult dupa mama, acuma ca anii au trecut ne-am echilibrat
.
Nu mai gasesc reteta aia de raffaelo, mai ai cumva linkul ala?
Alina
9+
gargarita
beluistef spune:
RAFFAELO
Ingrediente:
150 g lapte praf
200 g unt
200 g zahar pudra( eu pun cam 150 ca si laptele praf este dulce)
200g nuca de cocos
pentru cine doreste esenta de rom
foi lica( din acelea de napolitane) asa se numesc parca.
alune
Mod de lucru:
1.Se amesteca laptele praf cu zaharul
2. Untul se freaca un pic cu se amesteca cu laptele praf si nuca de cocos si aromele.
3. Eu ma spal bine pe maini si il amestec cu mana ca pe coca, cu lingura nu o sa mearga.
4. CAnd s-au amestecat astea se adauga o foiael de napolitana faramitata, amestecand mai usor ca sa mai amana din acele bucatele si intregi.( stiti voi ce vreau sa zic, sa se simta cand mancati.
5. Se ia o aluna si se inveleste cu acea compozitie si se fac bilute.
6. Se mai ia o punga de cocos de 100g si se varsa pe o farfurie, iar bilutele formate se dau prin acel cocos.
Se pun pe un platou sau farfurie si se tin la rece, ca untul se mai lasa de las caldura.
Pentru cine vrea poate sa ia cocos colorat si atunci arata foarte frumoase bilutele.
Compozitia se poate dubla dupa preferinta . Eu fac dintr-un pachet de 450 g de lapte praf cu 2 pachete de unt ca deja 2 1/2 ies prea gvretoase.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Fetelor...am si eu o intrebare Scurgerile vaginale sunt normale in timpul sarcinii. Eu am o scurgere albicioasa, fara miros...de aproximativ cu o saptamana inaite sa aflu ca sunt gravida. Scurgerea se mentine si scum... Eu dupa asta mi-am dat seama ca sunt . Si inanite aveam asa o scurgere, dar dura 2, maxim 3 zile...Dar, acum e altceva..E normal?? Vi s-a intamplat si voua?? ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Secretille, scurgerile albe galbui sunt normale in timpul sarcinii atata timp cat nu sunt urat mirositoare.
Eu pana acum cred ca am avut toate culorile de scurger. Albe-galbui, maronii inchis, maroniu deschis, alb verzui etc.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
9+www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca