Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Eu am un medic si aici in Braila cu care am sa nasc, dar baza e in dna dr. Sai Claudia de Romar-Polizu.

tina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

Ce vorbarete sunteti, se vede ca a trecut Craciunul
Vreau sa va urez un AN NOU FEICIT alaturi de cei dragi, sarcina usoara in continuare si sa ajungem la final cu bine

Eu maine trebuie sa fac niste prajituri si Joi plec la Braila, asa ca ne mai auzim in 2010

Andrei 11.02.2006 si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Beluistef pt listuta:DN 18.06.1985,UM: 30.10.2009,DPN: 13.07.2010 merci

La tine Sheri cati mm au bebelusii?

9+

Carla, stii ce nu inteleg eu? De ce fiind doar o sapt intre noi de sarcina mie mi-a iesit ca nasc pe 29 iunie, si tie 13 iulie! Matematic nu da !
Bbii aveau la 8.5 sapt unul 8.5 sapt si 18mm, celalalt 9.2 sapt, 22mm.
Pe 8 dac DT, abia astept!

Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Sheri am ovulat saptamana trecuta,am facut sex,craci pe pereti si acum asteptam

ta-na-na-na-na-na-na! Pam-pam!
Tin pumnii sa se sparga coaja si sa iasa outul la plimbare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

iar de controalele se faceau cu stetoscopul ATAT de unde ecograf si altele?...acum ne rup astia cu banii cat tre sa scoatem din buzunar...nu contest sunt bune dar parca se exagereaza

+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Am vazut ordonanta, dar am uitat nr, da si tu search pe google, se acopera de catre casa asig sanatate DT, si 2 morfofetale, deci cu trimitere de la dr familie e mocca. Acu nu te uita si tu in gura noastra cu atatea analize si investigatii ca mai mult e placerea decat nevoia !
Daca se poate! As sta toata ziua la eco si m-as uita la ei ca la cinema! Cum dorm, cum casca, cum se joaca! In periaoda asta suntem toate copii !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noname

Buna fetelor!!! Numele meu este Dana. Ma primiti si pe mine in minunatul vostru grup?
Am avut UM pe 29 noiembrie. Sunt graviduta prin FIV. Punctia a fost pe data de 13 dec , iar ET pe data de 15 .
Am valoarea beta la 9 zile de la ET 152, iar la 13 zile de la ET 917. Maine voi face un alt test.
Pupici si sper sa ma primiti si pe mine aici.

GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+

Super tare! Felicitari! Unde ai facut FIV? Ai embrioni sau blasto? Daca embrioni, ai pus-o, eu cu val 1000 a 16-a zi de la ET si-s gemeni! Vai de capul tau ! Cati ti-au transferat? Ti-ai ales medic din Buc, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

Sunt foarte fericita, acum am ajuns la birou si am zis sa intru sa va zic cum a fost. Am dat peste un medic extraordinar, comunicativ si m-a tinut la eco cam 20 de min. si mi-a explicat tot, tot, si mi-a zis ca masuratorile facute pentru varsta asta arata ca bebe este dezvoltat bine, i-am vazut manutele, piciorusele, fata, nasucul si....( nu este 100% sigur, dar dupa el si a vazut si soatza)...cuculetz...Doamne da sa nu se schimbe.
Deci s-ar putea sa fie , insa nu vreau sa ma ambalez tare pana la eco morfo de la 22 sapt. cand imi spune sigur ce si cum.

In rest am 13 sapt fix si suntem bine...nu hematom...si de fibrom a zis ca nu a vazut nimic de genul asta...s-ar putea sa fie ovarul care este apasat de uterul care creste.

Hai ca v-am innebunit, dar vin si eu odata happy de la eco.Multumesc Doamne.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna dimineata, fetelor!

N-am mai scris de mult, cred ca nici nu va mai amintiti de mine. Am traversat o perioada mai incarcata la munca, plus greturile de rigoare care de la o vreme m-au mai lasat. Mai sunt stari de disconfort, dar nu mai am senzatia ca-mi sta bebele in gat. In schimb, au inceput noptile sa fie agitate, ma trezesc sa merg la baie si nu mai reusesc sa adorm la loc.
Bun venit noilor burtici si sarcina usoara! Aelita, felicitari pentru bb 3, eu va citesc mai mereu dincolo, cu drag, sunteti un grup special.
Pe Maya am nascut-o la Constanta, cu o dr recomandata de o verisoara. A fost bine, mai ales ca verisoara lucra acolo la maternitate si a stat cu mine aproape tot timpul. De data asta as vrea sa nasc aici in oras, desi spitalul nostru nu-i grozav, insa ne scuteste de niste bani, deja nu mai merg in necunoscut si nu-mi mai e asa de teama.

Elena, felicitari pentru vestile bune de la eco. Ai facut 3 D? Mie la sarcina trecuta mi s-a spus la 12 sapt ca am baiat(eu simteam ca va fi fata) si pe la 6-7 luni a disparut cuculetul. Asa ca de data asta nu ma mai grabesc.
Pupici tuturor, sa aveti o zi frumoasa!

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Arisa nici eu nu ma ambalez, stiu ca nu este 100% sigur doar ca mi-ar placea sa nu se schimbe, dar ce va vrea Domnul. Sa fie sanatos si sa nasc fara probleme.

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neatza burtici!!
Elena, ma bucur ca ai venit cu vesti bune, sa dea DD sa fie asa pana la capat!

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput