Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

bai yo am baiatul cel mare care are 16 ani...in 1993 cand eram yo gravida nu mi-a interzis nimerik ce sa mananc ...mancam de toate si e ditamai zdrahonul...l-am nascut cu 3 kg si 50 cm f sanatos...acum ce sa zic e si varsta ..deh sunt batrana dar parca tot se cam exagereaza cu mancarea nu aia nu aia

+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

iar de controalele se faceau cu stetoscopul ATAT de unde ecograf si altele?...acum ne rup astia cu banii cat tre sa scoatem din buzunar...nu contest sunt bune dar parca se exagereaza

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!! Numele meu este Dana. Ma primiti si pe mine in minunatul vostru grup?
Am avut UM pe 29 noiembrie. Sunt graviduta prin FIV. Punctia a fost pe data de 13 dec , iar ET pe data de 15 .
Am valoarea beta la 9 zile de la ET 152, iar la 13 zile de la ET 917. Maine voi face un alt test.
Pupici si sper sa ma primiti si pe mine aici.

GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Bine ai venit Dana!
Multa sanatate si sarcina la termen!

tina 10+

Mergi la inceput

Multumesc pentru primire Tina.
Fetelor voi pe la ce medici mergeti?

4+

Mergi la inceput

bine ai venit dana sarcina usoara si nastere la termen .. yo merg la pascal basile romar

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Burtici, eu ma retrag, ma duc in patut, mai bag un film, ceva.
Eu merg la dr. Draghici Geta (Bacau).
Va pupacesc, noapte buna!!

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Multumesc mult de tot fetelor pentru primire. Sa aveti sarcini usoare si bebei cumintei care sa stea la caldurica pana la termen.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Bine ai venit dana.
Eu plec acum...urmeaza un film si apoi .
-ici pt burtici. Ne auzim maine.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
Revin si in seara asta cu vesti: stare generala proasta datorata,evident,greturilor....intelegeti voi!

CD 27- bb 2 a fost o surpriza si pt noi,s-a intamplat din prima incercare,iar cu Anais,de ex,ne-a luat 7 luni

Aelita- frumos ca nu ai renuntat la visul tau de a avea 3 copilasi;cu cat mai multi,cu atat mai bine - gandeste-te ce atmosfera va fi de sarbatori cand cresc!

Sheritra- sa stii ca mi-ar place sa am gemeni; ma fascineaza serialul acela de pe Travel cu Jon & Kate + 8

Stefania97 - acesta a fost motivul pt care mi-am dorit bb 2 - sa aiba fetita mea pe cineva,sa-i ofer alta relatie pe viata (in afara de cea cu noi,parintii), mai ales ca eu sunt copil unic si stiu cum e

Beluistef- ca sa vezi,esti din sibiuaici stau si eu mai nou

Tina- te inteleg,in Italia am fost singuri si toata viata noastra s-a desfasurat conform programului lui Anais..practic de asta am ales sa revin

Ok,gagici,va doresc o seara buna si daca are cine sa ma inregistreze,va las cateva info... :data nasterii 31.12.1977 si UM 2.11.2009,ca mai mult nu mai stiudpn 9 august e pana acum doar o presupunere!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput