Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Bun venit Florentina!!!sarcina usoara si la termen!!!!!
sper ca nu ai facut salata de boeuf cu maioneza cu ou crud!stii ca nu e voie sa papi ou crud.take care!!
Beluistef pt listuta:DN 18.06.1985,UM: 30.10.2009,DPN: 13.07.2010 merci
Stefania97 multumesc de urari!!!sarcina usoara si tie!!
Sheri asa mi-am calculat DPN dupa un site american ,cu data punctiei.tu nu trebuie sa stai in patut?greturi ai?
Sa sti ca nici eu nu m-am gandit ca la 24 ani o sa fiu deja maritata de un an si gravidutza cu gemeni.Eu inca copilaream,cluburi,figuri,eram total rebela....dar intr-o zi mi s-a pus si mie pata la 19 ani pe actualul sotior care avea atunci 31 ani(acum 36) si m-a vrajit,m-a invartit si m-a facut sa-mi doresc la 22 ani copil mai mult ca el.Asa ca de 2 ani jumate luptam pt o minune si uite ca ne-am ales cu 2 minuni!
Asa ca nu stim niciodata ce ne rezerva viata!si sa nu spunem niciodata NICIODATA!!
Legat de bone,soacre,mamici eu am mare noroc ca am si soacra si mama si o matusa prin apropiere,deci nu ma plang.
La tine Sheri cati mm au bebelusii?

9+

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Carla nu stiam ca nu am voie. Da' ce are maioneza...ca arata bine.
Bine ca nu am mancat din ea, ca aseara mi-a fost prea rau sa mai mananc ceva...
Bine ca mi-ai spus...eu nu prea stiu ce am voie sa mananac si ce nu. Mai spuneti-mi si mie ce pot papa si ce nu...
Offf....cat de incepatoare sunt. Se vede bine ca sunt la prima sarcina,nu??

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Fetelor! Voi ati facut dublu test? Cam cai costa?...sau e cu trimitere de la medicul de familie? in curind tb sa-l fac si eu si nu stiu mai nimic.

O seara buna!

tina 10+

200 lei bitest si screening la romar

+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Offf burtici, imi pare rau pt stomacelul vostru. si al meu e ghem, o zi mai buna, alta mai proasta, cel mai nasol e ca nu suport sa mi se spuna sa mananc. am auzit mai multe variante, sa mananc mult, chiar daca o sa , imi vine sa urluuuu, cred ca am fata de mama denaturata, ce sa mai, mai toti din jurul meu stiu ce-mi trebuie. faza cea mai nasoala e ca prietenele care nu au avut deloc probleme cu greturile pe sarcina, nu inteleg ca nu pot manca (adica mananc, dar ce pot, cand pot, cat pot) ca mi se incordeaza stomacul, e muschiulos rau, acuma am vazut.
I-am spus sotului meu ca ma revansez mai incolo, cand m-oi ascunde in frigider.

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Florentina, iti spun ce stiu eu ca n-ai voie, oua crude, sau fierte incomplet, mezeluri, carne preparata incomplet, medicamente in genereal, iti va indica dr ce ai voie si nevoie sa iei, conserve n-ai voie, asta asa, ce mi-am adus aminte acum.

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Florentina, iti spun ce stiu eu ca n-ai voie, oua crude, sau fierte incomplet, mezeluri, carne preparata incomplet, medicamente in genereal, iti va indica dr ce ai voie si nevoie sa iei, conserve n-ai voie, asta asa, ce mi-am adus aminte acum.

Alina 9+
gargarita

adik nu am voie sunca???

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Lia! Multumesc mult! Dar ce m-ai nimerit pt ca acolo merg de la inceputul sarcinii...la dr Sai Claudia. Mai merge cineva la dansa?

tina 10+

Mergi la inceput

M-ai bagat in ceata Lia, cred ca nu-i voie, dar oricum, am fost in una din zilele de Craciun la o familie unde au pus pe masa niste aperitive cu niste salamioare f fine, mi-era o foame, asa ca am ciugulit, eu va spun sincer, chiar pe sarma nu pot merge...

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:

Alina 9+
gargarita

Multumesc bumblebee. Imi esti de mare ajutor. Daca mai aveti sfaturi pt o incepatoare ca mine, va astept cu mare drag...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Lia! Multumesc mult! Dar ce m-ai nimerit pt ca acolo merg de la inceputul sarcinii...la dr Sai Claudia. Mai merge cineva la dansa?

tina 10+

yo merg la romar polizu la dr pascal basile CEL MAI BUN MEDIC

paunita

Mergi la inceput

Citat:

M-ai bagat in ceata Lia, cred ca nu-i voie, dar oricum, am fost in una din zilele de Craciun la o familie unde au pus pe masa niste aperitive cu niste salamioare f fine, mi-era o foame, asa ca am ciugulit, eu va spun sincer, chiar pe sarma nu pot merge...

Alina 9+
gargarita

yo acum nu pot sa mananc decat salata si imi pun sunca ca sa nu fie chiar numa legume legume

paunita

Mergi la inceput