Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Multumesc ca m-ai trecut in lista.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

hopaaaaaaaaaa floricica

+9 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

hopaaaaaaaaaa floricica

paunita

dulce dulce pt lia si paunita din burtica.
Am sosit si eu la odisee. Ma bucur tare, tare tare ca ne gasim aici. Vezi, visam noi sa fim amandoua aici la aceeasi odisee...si s-a implinit visul. Si e si babi cu noi.
Inca un pt lia, textiera noastra si pt samburerul din burtica.

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Sheri, Elena! Multumesc de incurajare! Dupa cum ati spun si voi, solutii vor fi

Revelionul il facem la un restaurant, aici in oras si sper sa ma simt bine, sa putem ajunge. In ajunul Craciunului am sunat si am anulat programarile de la cosmetica si coafor pt ca nu am fost in stare sa ma ridic din pat....mi-a fost rau tare de tot (greatza si o durere de cap ingrozitoare).Acum sper sa ma simt mai bine, sa pot ajunge sa ma fac frumushica... Mi-am cumparat si o rochitza pe care sa o pot purta si mai tirziu cind imi va creste burtica.

Sa aveti o zi minunata!

tina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

mie starile de rau mi se accentueaza pe zi ce trece...daca pana acum doua zile puteam sa mananc orice acum vars si apa daca o gust..am fost si la medic azi bebe e bine face giumbuslucuri la mami in burtica..iar durerile de burta sunt de la fibromul uterin pe care il am si nu are ce sa-mi faca...asha ca voi avea o sarcina nu prea usoara dar DUMNEZEU are grija de noi

paunita

Mergi la inceput

tina, lia va inteleg perfect. Ieri am inceput dupa masa, de pe la ora 3 cu o mica durere de cap. A trecut putin ca am stat intinsa, apoi iar durere ingrozitoare de cap. Si au urmat . Am dat tot afara. Nu puteam manca nimic, nimic. Am luat fortat mai mult o jumatate de mar si in urmatoarele 5 min, l-am si pe el. La fel a fost si cu jamatatea de algocalmin pe care l-am luat pe la 4 dimineata. Bine ca l-am , nu mai fac prostia sa iau medicamente.
Acum mi-e bine. Am mai avut putine ameteli si greata de dimineata, dar acum e ok.
Ce pot sa mai spun...ca m-am intins cam mult: sarcina usoara va doresc, cu putine dureri de cap si fara greturi si .

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ehe, cu rabdare o sa scapati si de starile astea de rau. Stiu cum va simtiti si imi pare rau pentru voi. Eu am avut noroc, pe la 9 sapt am scapat de rau, mai am momente rele dar sunt extrem de rare si usoare. Aveti grija de voi.

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bun venit Florentina!!!sarcina usoara si la termen!!!!!
sper ca nu ai facut salata de boeuf cu maioneza cu ou crud!stii ca nu e voie sa papi ou crud.take care!!
Beluistef pt listuta:DN 18.06.1985,UM: 30.10.2009,DPN: 13.07.2010 merci
Stefania97 multumesc de urari!!!sarcina usoara si tie!!
Sheri asa mi-am calculat DPN dupa un site american ,cu data punctiei.tu nu trebuie sa stai in patut?greturi ai?
Sa sti ca nici eu nu m-am gandit ca la 24 ani o sa fiu deja maritata de un an si gravidutza cu gemeni.Eu inca copilaream,cluburi,figuri,eram total rebela....dar intr-o zi mi s-a pus si mie pata la 19 ani pe actualul sotior care avea atunci 31 ani(acum 36) si m-a vrajit,m-a invartit si m-a facut sa-mi doresc la 22 ani copil mai mult ca el.Asa ca de 2 ani jumate luptam pt o minune si uite ca ne-am ales cu 2 minuni!
Asa ca nu stim niciodata ce ne rezerva viata!si sa nu spunem niciodata NICIODATA!!
Legat de bone,soacre,mamici eu am mare noroc ca am si soacra si mama si o matusa prin apropiere,deci nu ma plang.
La tine Sheri cati mm au bebelusii?

9+

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri am ovulat saptamana trecuta,am facut sex,craci pe pereti si acum asteptam

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Fetelor! Voi ati facut dublu test? Cam cai costa?...sau e cu trimitere de la medicul de familie? in curind tb sa-l fac si eu si nu stiu mai nimic.

O seara buna!

tina 10+

Mergi la inceput