Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Eu am o prietena care a fost chemata la servici cand bb avea 5 luni. se descurca, ce-i drept nu-i este usor, dar de abia asteapta sa vina acasa de la servici sa-si vada minunea.
beluistef spune:
La primul eco si eu am fost la maternitate si ala chiar nu este performant, important a fost ca s-a vazut cum era pozitionat si ca-i batea inimioara.
Maine merg la eco la o clinica particulara, dotata cu aparatura performanta, unde sper sa se vada mai bine decat la maternitate. ![]()
Te-am trecut in listutza 
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
adrianaBuc spune:
Elena, e posibil sa iti zica si sexul lu' bb. Sa intri sa ne spui reactia fetelor. Eu abia dupa jumatea lunii ianuarie o sa-l mai vad de bebica, cand fac triplu test.
V-am spus ce veste bomba mi-a dat doctora mea? M-a lasat fara cuvinte. Cica din ianuarie nu mai asista la nastere la spitalul de stat, ci doar la particular. Asa ca, vreau nu vreau, trebuie sa imi caut si medic la un spital de stat. Adica voi face toate investigatiile la dublu.
12+
Vine bebe! 
beluistef spune:
Sigur, la 9 cred ca ajung la birou si va dau de stire tot. Al meu o sa ia camera foto sa le surprinda reactiile.
Sper numai sa ma lase medicul sa intru si cu ei, dar o sa-l rog momos
si poate ne lasa.
Eu deocamdata nu am un medic care sa ma asiste, o sa vad asta cum se prezinta ( e prima data cand merg la el ) si vedem daca vrea, daca nu am oricum Moasa Principala de la maternitate si daca o rog si o iau de acasa, in cazul in care nu este de garda, ma asista si-mi face "tot tacamul"
, de la clisma la cusatura epiziotonica ( la celelalte am avut, sigur voi avea si acum). asta in cazul in care Doamne fereste nu trebuie cezariana.
Poate daca iti gasesti alt medic, nu mai mergi si la asta. Nu are rost sa faci totul la dublu, in cazul in care iti place peste cine dai.Acum oricum tu hotarasti.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Burtici! De revelion ce pregatiti? Alina 9+ gargarita |
Tinand cont ca o sa fim doar noi 4, pardon 5 cu praslea

de numa.*******************************************************************
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
stefania_97 spune:
Mai am putin si pic sub birou de somn. doar ce am mancat si m-a apucat o lene de ma doare.
Si noi vom fi singuri de revelion asa ca voi face papa gustoasa si buna, o prajitura doua si am de gand sa imi petrec noaptea odihnindu-ma.
Abia astept sa ajung acasa sa ma inting in pat![]()
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si
9+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
adrianaBuc spune:
Elena, o sa merg in continuare la doctora asta pentru ca e medicul meu de ceva timp si e doctor foarte bun. In plus aparatura e performanta si sigur la spital nu voi avea parte de ecografii performante. Voi naste probabil cu doctora unei prietene, care pare sa fie extrem de profesionista; o sa merg la ea la spital, deci nu o sa ma corte prea mult. Cel putin asa zic acum. O sa vedem ce-o fi!
Cat despre revelion, eu nu pregatesc nimic pentru ca nu vom fi acasa. Nu stiu inca unde mergem , avem mai multe variate, dar eu sincer as sta acasa sa dorm ![]()
12+
Vine bebe! 
beluistef spune:
Adriana ...Aha...am inteles acum, m-am desteptat.
Stefania, eu mai am un pic si plec acasa, de fapt 20 min. si ma gandesc de unde sa incep din nou curatenia...
O zi placuta in continuare
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef La primul eco si eu am fost la maternitate si ala chiar nu este performant, important a fost ca s-a vazut cum era pozitionat si ca-i batea inimioara. Maine merg la eco la o clinica particulara, dotata cu aparatura performanta, unde sper sa se vada mai bine decat la maternitate. Te-am trecut in listutza ![]() ******************************************************************* Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
Merci de informatie... Deci, as putea sa incerc un eco. Eu una abia astept sa-l vad pe bebe...Nu mai am rabdare deloc. Vreau sa stiu ca e bine, sa fiu si eu mai linistita.
O sa intreb daca e doctora pe care o cunosc eu maine la spital si daca e dau o fuga la intalnirea cu bb.
Uffff....Am emotii de pe acum....
Si noi TREI
pe fete si pe
din burtica lor.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***