Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello gagici. ieri m-am trezit cu dureri de cap... aseara nici nu ma mai puteam apleca de durere, o durere tampita care nu ma lasa, m-am trezit si azi cu ea, dar parca e mai linistita.
Shery, Elena , sunt foarte frumoase povestile voastre... mi-au ajuns direct la inimioara.
Sper ca azi sa raportez mai des, sa nu ma tintuiasca la pat iar capul asta.. ma gandesc ca m-o fi tras vren curent, in vreo vizita, ca alte motive, cafea nu am baut niciodata, de ceai verde m-am lasat cu luni in urma..

Alina 8+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Buna dimineatza!

Mai am momente in care ma gindesc cu teama la perioada in care el va veni pe lume si nu stiu cum ne vom descurca pt ca pe noi nu are cine sa ne ajute, nu o sa avem cum sa mai mergem la o nunta, la o petrecere, in vara nu cred ca vom "pupa" concediu, la coafor o sa merg mai rar... si multe alte restrictii ....si totusi sunt optimista!...

tina 9+

Noi o avem pe mama la noi, dar mai pleaca si ea la sor'mea in Spania, si atunci raman singura, si apelez la altele.
Tina, o matusa, o verisoara in acelasi oras n-ai? Eu am pe cumnata-mea, sta in Ploiesti si are fetele mari la facultate, si o mai trimit pe Alesia la ea (la 6 luni am dus-o prima oara), o omenesc bine (mancare, dulciuri, sucuri, bere pt barbat-su), plus tarc copil, jucarii, scaun masa, carucior, totul doar pt o noapte, si mi-o primeste cu draga inima, avand tot confortul pt bb si ducandu-ma si cu sacosa plina, chiar se bucura de fiecare data cand o rog. Asa ca incarcam masina pana la refuz, o ducem sambata la Ploiesti, si duminica cand ne trezim plecam si o luam, cam mare efortul da face !
Unge usile si sare ajutorul!
Tips: invata copilul sa doarma singur, ti-l va lua toata lumea! Daca ai un copil care trebuie leganat cu orele pe picioare ca sa adoarma, sau sa stai cu el in pat pt nani, ori ii faci o lista de un km cu ce are voie sa-i faca si ce nu, nu ti-l mai ia nimeni!
Pe mine cand ma intreba ce sa-i faca, ce sa-i dea de mancare, ii spuneam ce vrei tu, cum crezi tu, numai sa nu te superi ! Ce putea sa pateasca copilu o juma de zi?
Si-i dadea femeia o supa de la ea si un iaurt cu biscuiti, era multumita ca i-a mancat, eu din merci nu ieseam, si gata treaba rezolvata!
Soacra-mea care nu a stat cu nici un nepot micut, mi-a spus ca daca am o urgenta o pot lasa peste noapte la ea, ca e tare cuminte, o pui in pat stingi lumina si pleci, de papat papa singura.
Las' ca va descurcati voi!
Noi suntem tare chefangii, avem si multi prieteni, deja ne gandim cum sa-i impartim pe toti trei ca sa putem merge la nunti si alte paranghelii "musai obligatorii" !
Probabil cat sunt bebei ii iau cu mine si-i alaptez la nunta, pe Alesia la cumnata, iar cand mai cresc unu la soacra, unu la cumnata, unu la mama. O sa ma usture, plus toate drumurile pana-i aduc pe toti in batatura, dar mai trebuie si viata sociala cu barbatul! Ori bona de noapte pt toti.

Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Buna la toate fetele. Ma numesc Florentina si sunt o in 5 sapt si 5 zile. Am doar 22 de ani si este prima mea sarcina. Sunt tare, tare fericita pt bb-le pe care il port in burtica , dar am o sumedenie de intrebari si uneori ma apuca panica, poate tocmai din cauza nelamuririlor pe care le am.
Sper ca alaturi de voi, viitoare mamici care treceti cam prin aceleasi sentimente ca si mine, sa depasesc cu bine toate momentele dificile si sa reusesc sa inteleg mai bine minunea pe care o port cu mine.
Va pe toate.
Salutari pt beluistef

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Alina sa nu te mai doara capul. Am si eu perioade cand ma doare, insa am mai mult probleme de genul asta cand sunt la servici ca stau "popandau" numai la calculator, plus ca am si , dar degeaba. Mai sunt si hormonii de sarcina ... cred eu

Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Florentina_C

Buna la toate fetele. Ma numesc Florentina si sunt o in 5 sapt si 5 zile. Am doar 22 de ani si este prima mea sarcina. Sunt tare, tare fericita pt bb-le pe care il port in burtica , dar am o sumedenie de intrebari si uneori ma apuca panica, poate tocmai din cauza nelamuririlor pe care le am.
Sper ca alaturi de voi, viitoare mamici care treceti cam prin aceleasi sentimente ca si mine, sa depasesc cu bine toate momentele dificile si sa reusesc sa inteleg mai bine minunea pe care o port cu mine.
Va pe toate.
Salutari pt beluistef

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Bine ai venit in randurile noastre, sarcina usoara inca odata si bebelicu sa stea in burtica pana la termen.
Sa stii ca primul eco eu l-am facut la 6 sapt. cand i-am auzit si inimioara, mi-a facut abdominal si nu s-a vazut decat saculetul, dar stiu cazuri in care i se face eco transvaginal. Acum depinde si de medic.Asa ca poti sa mergi daca nu mai ai rabdare, sa vezi macar daca este totul bine.

Sa ne dai daca vrei si datele pentru listutza.

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Florentina, welcome, sarcina usoara si la termen. Si eu ma dau bine pe langa mamicile mai experimentate.., poate mai furam niste meserie de mamica buna.
Apropos de potentiale bone, deja mi-am anuntat o vecina ca o sa dadaceasca, pacat ca nu-i maica-mea in tara, ca puteam sa ma bazez oricand pe ea. Eu zic ca am sa ma descurc, asa, tanara, fara experienta. de fapt eu de abia astept sa fac vreo 2 gafe de care sa pot rade mai incolo (sunt mastra in gafare)

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Ma bucur pentru voi care aveti un ajutor in dif. persoane. Fericiteloooooooooorrrrrr.

Alina ai fost tare cu "mastra gafelor "

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Of! Voi va ganditi la petreceri?! Eu ma gandesc cum fac sa si muncesc, ca nu pot renunta la contracte si cu bb trebuie sa stau macar pana la 6 luni (apoi cresa - nu ca vreau, dar nu prea am de ales). Toata lumea zice sa imi caut pe cineva sa imi faca munca, dar e greu de gasit o persoana de incredere. Doar daca ma gandesc la astea ma ia disperarea.

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Adriana, atunci nu te mai gandi si sa stii ca si eu am dus-o pe cea mica la cresa de la 1 an, dar erau copii care erau adusi de la 9 luni ( asta este aici limita ) si era mancata, schimbata si s-a invatat si cu copii nu mai era "salbatica". Intr-adevar la inceput plangea cand o lasam, dar dupa-aia s-a invatat si cerea singura. Si eu dupa ce se gata Concediul de Maternitate, pana la 3 ani, tot asa o sa-l duc la cresa. Ca altceva nu am de facut. Este trist ca nu poti sta mai mult cu el, dar iti cunosti mai bine treburile, iar noi ne putem da doar cu parerea, hotararea este a ta. Dar sa stii ca nu pateste nimic, daca-l duci in cresa ( mai putin ca se va imbolnavi mai des-pana isi va face imunitate)

Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Multumesc de primire.
Beluistef ms de informartie. Eu vroiam sa merg la spitalul din localitatea mea. Cunosc un medic acolo, dar cred ca nu au eco performant asa ca cred ca o sa mai astept putin, pana dupa revelion. Mai sunt cateva zile, mai crestem si noi.....
D.N: 08.09.1987
U.M: 19 noiembrie 2009
D.P.N: 26 august 2010
Cam atat. Va

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput