Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Noname, dinamica betahcg-ului e ca la carte,aproape se dubleaza la 2 zile

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Am transferat 4 embrioni fetelor.
Eu tot asa am zis, ca acum nu a crescut asa de bine ca s-o fi pierdut unul pe drum. Totusi eu imi cam fac griji, dar nu prea am de ce..........vad ca voi sunteti optimiste.
Dar cu beta nu-i o regula sa se dubleze mereu nu?
Mie imi spusese cineva ca astazi ar trebui sa fie peste 2000 sa fie sarcina in evolutie.
Imi e cam frica, ca nici nu mai am cand sa merg la test de sange, si la eco merg tocmai pe 6 Ian.....mai am ceva de asteptat.
Cred ca nu v-am impuiat capul
Eu am fost la subiect la Biogenesys

GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+

Mergi la inceput

Eu totusi zic ca e evidenta dinamica b-hcg-ului, care denota intocmai evolutia, na, ca-mi dau si eu cu presupusul, ce sa mai, lasa-i pe care nu sunt de acord cu mine!

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Eu totusi zic ca e evidenta dinamica b-hcg-ului, care denota intocmai evolutia, na, ca-mi dau si eu cu presupusul, ce sa mai, lasa-i pe care nu sunt de acord cu mine!

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca7

Salutare la toate gravidutele!! Sunt si eu noua printre voi si sunt o graviduta de 9 saptamani, care trebuie sa nasca in august 2010. Va doresc la toate un An Nou exceptional cu multe impliniri si o sarcina cat mai usoara!

Anca

Bine ai venit,sarcina usoara!! scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti apara mesajele in timp real

Alina 9+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

No name nu e o regula sa se dubleze la fix 48h.2 dr mi-au zis asta.Oricum daca era asa atunci tu avand in Z9 -152,in ziua 13 trebuia sa ai vreo 610,dar tu ai avut 917.Iar in ziua 15 ai 1700 si ceva,ceea ce e f bine.nu te stresa!!!!!

9+ fericita cu 2 minuni in burtica

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

buna seara, viitoare mamici!

va rog sa ma adaugati si pe mine la lista voastra. datele mele sunt#536;

1. data nasterii: 19.12.1975
2. ultima menstruatie: 09.11.2009
3. data probabila a nasterii: 16.08.2010
4. medicul si spitalul: dr. Chazli Fawaz; maternitatea Cernavoda (eu sunt din Constanta)

Multumesc!

Eu m-am simtit relativ bine pana in saptamana a 5-a, doar ca noaptea aveam dureri de burta destul de mari. Dupa no-spa cedeaza. Nu am avut sangerari, iar medicul mi-a spus ca sarcina e bine, nu are de ce sa-mi dea tratament de sustinere.
De prin saptamana a 6-a m-au luat greturile. Orice miros imi poate provoca greata. Am vomat doar o data pana acum. Nu ma mai doare burtica noaptea atat de tare ca la inceput.
Voi cum va simtiti? Mai merge cineva la dr. Fawaz?

La Multi Ani tuturor mamicilor, bebeilor si taticilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

buna fetelor.....sunt noua pe site....si tot nou mi se pare tot ce se intampla cu mine. sunt si eu graviduta si trebuie sa nasc in august 2010.
viitoare mamici va doresc si eu o sarcina usoara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hop top si eu

noname, stai linistita. Sarcina ta merge bine. Nu te stresa. Bucura-te de momentele astea fara stari de rau.

elena, deci esti cu posibil baiat la bord. Ca si mine. Ma bucur ca e bine bebicu'. Fetele ce au zis? L-au vazut pe bebe.

Eu ma simt tare slabita azi. Pana la pranz mi-a fost chiar bine. Dar dupa m-a luat o stare de lesin foarte nasoala. Nu imi explic de ce. Astept si eu cu nerabdare lunile alea in care sa fiu plina de energie, ca simt ca ma topesc pe picioare.

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Bun venit noilor gravidute. Sarcina usoara si fara probleme.

Sunt pe alta planeta azi.

12+
Vine bebe!

Mergi la inceput