Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 4
nike974 spune:
Dumnezeu si Maica Domnului sa va intareasca in credinta si sa va rasplateasca rugaciunile cu prunci sanatosi!
Noi ne-am spovedit si impartasit.Din pacate bronhopneumonia mi-a anulat toate planurile.Stau si ma rog sa imi treaca, pt ca sunt alergica la tot ce ar putea sa imi faca bine ca medicament.
O sa treaca pana la urma, ca si datile trecute,doar trebuie sa ma fac bine ca sa fac bebe sanatos.
nike
jesia spune:
salutttttttt si craciun fericit tuturor va doresc numai bine, sanatate si cat mai curand un bebe gras si frumos
Si acum problema mea ...pe 15 dec a venit rusi ( dupa 35 zile) si a stat cam 4-5 zile cam ca de obicei, iar azi vad ca au venit din nou pentru ca m-am trezit cu o mareee pata de sange pe protejslip...m-am cam speriat cand am vazut nu stiu ce sa cred...dati-mi un sfat...asa de dereglata sa fiu
Ce nu te doboara te face mai puternic
ankcta spune:
CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE!
PE TOATE.
FELICITARI MAMICILOR.
Am intrat mult prea rar in acest sfarsit de an ....dar sunt in aceeasi forma nasoala, mai ales de sarbatori
DAR VREAU PENTRU 2010 SA NU NE MAI INTALNIM AICI...CI IN CEALALTA PARTE, LA
ank
alysa26 spune:
va dorec sarbatori fericite alaturi de familie si de cei dragi, un craciun plin de bucurie si speranta in suflet, multa sanatate si putere pt noul an plin de impliniri!!
sa va aduca mosul numai cadouri in 2 liniutze!!!
din pacate pt noi nu cred ca va fi nici luna asta pt ca sunt socrii veniti la noi si nu prea am cum...am prestat doar o dtaa ..nici nu stiu exact perioada fertila pt ca nu am calculat nimik..dar nu cred ca e nimik..
flori felicitari pt bebelon si o sarcina usoara si la termen iti doresc!!!
fericita de ericutz
Iunia82 spune:
Buna fetelor,
Am fost pana azi o fosta aspiranta (am facut testul si e pozitiv) si doresc sa va impartasesc experienta mea. Va citesc din umbra destul de des. Am scris prima data la aspirante optimiste cand, ca si la voi, trecuse o vreme si bb intarzia sa apara.
Am vrut atunci sa vad daca exista cazuri de fete care sunt in situatia mea: am de la 16 ani tiroida extirpata (si sutn sub tratament pentru cancerul tiroidian de care am aflat atunci).
Cineva mi-a spus ca nu va posibila o sarcina avand in vedere importanta tiroidei, iar acum in decembrie veste-soc, sotul meu a facut o spermograma si i-a iesit oligo cu 6,6 mil si diagnosticul de varicocel.
In conditiile acestea, dupa 8 luni de munca asidua, luna aceasta m-am relaxat complet, nu m-am mai gandit la date si temperaturi...asteptam rabdatoare ca dupa sarbatori sotul sa faca operatia pt indepartarea varicocelului.
Iata ca atunci cand te astepti mai putin atunci se intampla minunile. Noua nu ne vine sa credem inca ca vom avea bb ir dupa calculele mele se va naste in aceeasi luna cu mine...:))
Morala: nu va pierdeti speranta! Curaj! Curaj! Nu predati armele.
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iunia82 Buna fetelor, Am fost pana azi o fosta aspiranta (am facut testul si e pozitiv) si doresc sa va impartasesc experienta mea. Va citesc din umbra destul de des. Am scris prima data la aspirante optimiste cand, ca si la voi, trecuse o vreme si bb intarzia sa apara. Am vrut atunci sa vad daca exista cazuri de fete care sunt in situatia mea: am de la 16 ani tiroida extirpata (si sutn sub tratament pentru cancerul tiroidian de care am aflat atunci). Cineva mi-a spus ca nu va posibila o sarcina avand in vedere importanta tiroidei, iar acum in decembrie veste-soc, sotul meu a facut o spermograma si i-a iesit oligo cu 6,6 mil si diagnosticul de varicocel. In conditiile acestea, dupa 8 luni de munca asidua, luna aceasta m-am relaxat complet, nu m-am mai gandit la date si temperaturi...asteptam rabdatoare ca dupa sarbatori sotul sa faca operatia pt indepartarea varicocelului. Iata ca atunci cand te astepti mai putin atunci se intampla minunile. Noua nu ne vine sa credem inca ca vom avea bb ir dupa calculele mele se va naste in aceeasi luna cu mine...:)) Morala: nu va pierdeti speranta! Curaj! Curaj! Nu predati armele. |
buna iubita povestea ta ma lasat masca esti un exemplu pt noi toate ...ma bucur ca ai scris aici si ca ne-ai impartasit din experianta ta...asta ne da si mai multa incredere ca totul va fi bine
Ce nu te doboara te face mai puternic
nike974 spune:
Intr-adevar la Dumnezeu toate sunt cu putinta!
Sper ca la anul cat mai multe sa primim acest dar binecuvantat.
cora79 spune:
Fetelorrrrrrrrr,hai la apel,a trecut Craciunul
Cine raspunde prezent la apelul de pranz?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"