Locul fetelor Nou-Venite (55)
Raspunsuri - Pagina 5
jesia spune:
cora eu sunttt te pupacesc si iti doresc sarbatori fericite
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
apropo ati citit mesajul cu problema mea...are cineva un sfat si pt mine
cora79 spune:
Jesia sa nu fie cumva o dereglare hormonala,un test de sarcina ai facut?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Jesia poate ai racit la munte,sau ai luat ceva naturist,scuze dar nu mai retin,si preparatele naturiste contin hormonei,poate de aici o dereglare ceva,nu te speria
Florentina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Fetelorrrrrrrrr,hai la apel,a trecut Craciunul Cine raspunde prezent la apelul de pranz? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Prezent. Am sosit si eu pe la voi cu -ici si o .
Azi a plecat sotul la munca si sunt mai libera putin. Am facut salata de boeuf si acum am deschis calculatorul.
Felicitari si sa aveti un bb sanatos si la termen.
Va pe toate.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 4+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
jesia spune:
citat din mesajul lui cora79 Jesia poate ai racit la munte,sau ai luat ceva naturist,scuze dar nu mai retin,si preparatele naturiste contin hormonei,poate de aici o dereglare ceva,nu te speria "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
pentru fertilitate nu am luat absolut nimic ...am luat niste pastilute homeopate pt alegia mea sper sa nu fie ceva grav...acum s-a oprit sangerarea ...deocamdata...sa vedem luna viitoare cum si cand or mai veni rusi ...adevarul este ca luna trecuta a fost ff grea pt mine...probleme pe la birou , pe acasa, a fost si prima luna in care am inceput sa lucram la bebe ...ce sa mai zic de stres care a fost din belsug...si toate astea adunate mi-au cam pus capac ...din ianuarie sper sa fie mai bine
babiela spune:
-ici si de la mine fetelor.
sper ca ati petrecut de minune de sarbatori si ati primit cadouri frumoase.
jesi nu stiu ce sfat sa-ti dau , n-am intalnit situatia asta niciodata
eu ma pregatesc sa ma duc la doctor, am vorbit sa ma duc azi la 4 jum ca nu mai aveam rabdare pana dupa anul nou, cum ma gandisem prima data.
va tuc pe toate de o mie de ori
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
Pupicei si de la mine pentru toate fetele prezente si pentru cele absente
Jesia,daca s-a oprit inseamna ca afost o dereglare pe fond de stres,vezi cum iti este luna viitoare si apoi decizi, eu sper sa te dereglezi pentru 9 luni
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui babiela -ici si de la mine fetelor. sper ca ati petrecut de minune de sarbatori si ati primit cadouri frumoase. jesi nu stiu ce sfat sa-ti dau , n-am intalnit situatia asta niciodata eu ma pregatesc sa ma duc la doctor, am vorbit sa ma duc azi la 4 jum ca nu mai aveam rabdare pana dupa anul nou, cum ma gandisem prima data. va tuc pe toate de o mie de ori -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen --------------------- II BEBE |
Bafta la doctor babi. Sa vii cu vesti bune si sa ne tii si pe noi la curent.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 5+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
cora79 spune:
Babi-hai cu vesti bune despre samburel
Floricica este valabil si pt tine