Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Imi pare tare rau sa aud ca tocmai de Craciun sunteti bolnavioare. Dupa ca va simtiti rau va face sa duceti grija puiutilor si stiu cum este. Sper din suflet sa va faceti cat mai repede bine!

Doamne ajuta, DIANA, sa mai stea bebe mic la caldurica sa creasca!

IOANA - Tare scumpa e fetita ta, cum merge pe langa papusica si o atinge timid. Si e o ranjita, asta imi place cel mai tare! Sa fiti fericiti cu totii si mereu veseli!

BRIZA MARII - Durerile astea inghinale sunt normale si cu cat sarcina avanseaza cu atat ele cresc in intensitate. Este adevarat ca difera de la o femeie la alta, dar ele exista.
Ele incep sa se simta in momentul cand oasele bazinului incep sa se inmoaie pentru a se pregati de nasterea naturala. Adica, bazinul devine flexibil si se lateste, ca sa faciliteze expulzarea fatului. Atunci oasele respective dor; pentru inceput durerea apare ca o febra musculara, dar pot aparea si junghiuri.

Eu stiu ca la prima sarcina ma dureau asa tare de mergeam cracanata. Si radea sotul meu de mine, ca nu ma puteam scula din pat normal. Chiar am ramas mai lata in solduri dupa ce-am nascut, ca oasele se intorc la loc, dar nu mai esti fata mare.
Nu se pare ia nimic, iar durerea persista pana la nastere.

Cristina +21 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu am alta problema. Ma dor oasele spatelui de zici ca-s rupte. Abia ma dezmortesc cand ma dau jos din pat. Si dimineata ma scol umflata la fata si maini in mod special, cred ca si picioarele imi sunt, dar nu asa tare. Si ma dor si ele.

Am zis ca voi schimba mancarica mea. Chiar daca tot ce mananc este bun tare, cred ca va trebui sa intru pe soft pentru ca ma umflu si ma simt nasol din cauza asta.

Ieri m-am coafat si am folosit fixativ, eu il folosesc zilnic pentru ca am un par moale si foarte drept si orice coafura se pierde daca nu o apretez. acuma in sarcina nu l-am folosit in primul trimestru pentru ca imi tineam parul prins, dar de cand m-am vopsit imi coafez parul si deci il folosesc, oare o fi nasol? Voi stiti ceva?
Ca este si ala chimic.

As merge si azi la biserica, dar sunt asa obosita si mai vin si nasii. Nu stiu cum sa fac, ca sufletul ma cheama, dar sunt ca un butoi. Greoaie, inflexibila, umflata, ma dor toate si trebuie sa fac atatea.

Cristina +22 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

~ Castelana (Malaezia) ~ Selamat Hari Krismas!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Multumesc din suflet Rebiana! sunt impresionata!

sama-sama!!!

Sarbatori fericite in continuare si toate cele bune!!!!

castelana fericita 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Craciun fericit, in continuare!

Multumesc fetelor pt complimente, la adresa pozelor si filmuletului!

Diana ma rog si eu sa stea bebe cumintel pana dupa Revelion si chiar mai mult daca se poate.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Buna seara burtici.
Fetelor, sunt un pic ingrijorata si ma gandeam sa nu il deranjez pe dr, mai intai sa vad daca mai e cineva care se simte ca mine: de ieri dimineata simt o durere intre picioare de nu mai pot. Adica pana acum m-a durut incheietura piciorului sus, cu tot cu fesa, dar de ieri a disparut durerea asta in schimb ma doare "duda"- cred ca se numeste simfiza si oase iliace..uf..ce am uitat anatomia invatata. Ma simt de parca am facut turul Romaniei pe bicicleta. Cel mai groaznic e cand ma dau jos din pat sau noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Eu ma asteptam la durere in zona, dar undeva mai la 8 luni...Nu stiu daca dr meu lucreaza acum intre Craciun si Revelion, si de asta ziceam ca parca nu l-as deranja cu un telefon luni...

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

23+ Eric Mihai

Cu durerea asta nesuferita ma lupt si eu de vreo 2-3 saptamani ( acum sunt in 25 si cateva zile). Am citit pe ici pe colo cum ca ar fi normal si aparitia, intensitatea durerii variaza de la persoana la persoana...Noaptea e cel mai rau, cand ma intorc de pe o parte pe alta simt ca ma rup in doua...Dar ce sa-i faci...Nu l-am sunat pe ginecolog caci pe 8 ianuarie am programare la control si il voi intreba atunci. banuiesc deja raspunsul...cel mai probabil va trebui sa le suport voiniceste si sa evit sa iau medicamente.

Multa sanatate Dianei (Dianami) si ne rugam sa reziste sa tina bebela la caldurica cat mai mult!

Acum ma duc sa fac o plimbare caci singurul sport pe care il practic de vreo 3 zile e gatitul si mancatul... si deja ma tem de confruntarea cu cantarul!

Un weekend linistit si cat mai placut fetelor!

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Buna dimi, fete dragi!
Ma inscriu in randul fetelor cu dureri in zona descrisa de Briza dar raman fidela clubului celor care mai inregistreaza stari de greata/voma. Cred ca la asta devin fruntasa!! Am reusit sa adorm in jur de 2 dimineata si m-am trezit pe la 3 si 20 cu o stare de nedescris (durere de stomac, greata... desi ieri n-am mancat mare lucru). Abia pe la 6 m-a mai lasat.
Carmen, Castelana cu drag! Imi pare rau ca nu mi-am amintit ca avem reprezentante si-n Germania (Cristina30, Selina_d), abia cand am citit mesajul Cristinei mi-a revenit in memorie acest fapt.
Alina frumoase pozele cu tine si Ioana! Am privit cu drag si filmuletul!
La acest capitol.. cadourile de la mos.. discutie intre mine si fii-miu ieri (proaspat trezit): "Haide, mami, sa vedem cadourile de la Mosul" (incerc eu!) Copilu': "Nu!!"... "Sunt sigura ca ti-a adus si-o masinuta" (scap eu porumbelul!) El, dragul: "N-a adus" (in acest timp continua sa ramana in pat). Eu: "De unde stii?" (vadit surprinsa) iar raspunsul lui a venit prompt si scurt: "N-are bani!!" Asadar lui Lucushoru' nu mai e nevoie sa-i explic cum e cu criza mondiala Totusi dupa aceea a mers la brad si-a descoperit cadourile si a fost incantat!!
Sa revin la subiect... am dat ieri mesaj Andrei dar inca n-am primit un raspuns; sper sa fie bine!
Dianami si pentru tine ridic o rugaciune ca sa stea bebe in burtica pana la Revelion (sa se adevereasca visul tau conform caruia nasteai la acea data la 00.30). Putere multa fetelor!!
Delia m-a emotionat cum ai descris ca au reactionat John si Jodie!!
Ioana, Denisa multa sanatate!!
Carmen, Mihai e un dulce!! Cu siguranta o va iubi si ocroti pe surioara lui dar si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!

Dianami - iti tin pumnii sa mai stea bebe. In 2010 trebuie sa vina, neaparat!!!
Ioana - la mine febra e de la gripa.
acum m-a lasat, de aseara de la 3 a scazut si nu a mai aparut.
Tie ce ti-au zis ca ai de a fost nevoie de antibiotice??
Mai bine stai frumos in casuta pt ca antibioticele scad imunitatea si mai mult si poti lua ceva de afara cu usurinta

Pup toate fetele
Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

diana sa stea bebe la caldura cat se poate de mult!
in cate saptamani e diana , stie cineva?

miria, eu la prima sarcina cu toate ca m.am ingrasat brusc si mai mult, nu am avut asemenea dureri, si cred ca pt simplu fapt ca prima data, nu am stat in repaos nici.o zi, am mers intr.una
de data asta in schimb de pe la 16 saptamani stau cu durerile astea, cand ma intorc noaptea, cand ma dau jos din pat sau cand ma schimb ...

denisa si ioana multa sanatate!

rebiana n.are treaba luca, e ca un om mare stie ca e criza :)))

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

.. daca-mi amintesc bine, Diana are acum 33 de saptamani..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

.. daca-mi amintesc bine, Diana are acum 33 de saptamani..

.. are 32 de saptamani+ (saptamana 33)

Mergi la inceput