Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Buna seara burtici.
Fetelor, sunt un pic ingrijorata si ma gandeam sa nu il deranjez pe dr, mai intai sa vad daca mai e cineva care se simte ca mine: de ieri dimineata simt o durere intre picioare de nu mai pot. Adica pana acum m-a durut incheietura piciorului sus, cu tot cu fesa, dar de ieri a disparut durerea asta in schimb ma doare "duda"- cred ca se numeste simfiza si oase iliace..uf..ce am uitat anatomia invatata. Ma simt de parca am facut turul Romaniei pe bicicleta. Cel mai groaznic e cand ma dau jos din pat sau noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta. Eu ma asteptam la durere in zona, dar undeva mai la 8 luni...Nu stiu daca dr meu lucreaza acum intre Craciun si Revelion, si de asta ziceam ca parca nu l-as deranja cu un telefon luni...

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

23+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza exact asa ma doare pe mine, incheietura piciorului cu tot cu duda :) cand ma intorc noaptea dupa o parte pe alta, cand ma ridic din pat sau cand ridic piciorul sa.l bag in pantaloni, de ex.

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
[br Cat despre diazepam, eu l-as lua fara sa stau pe ganduri, timp de cateva zile, pentru ca se stie ca odihna ajuta aorpape cat ajuta medicamentele la vindecare. Daca nu poti sa dormi, organismul este slabit si ii ia mai mult sa se vindece, ba chiar se poate agrava boala din cauza oboselii. Sanatate multa!

Va pup, am fugit inapoi la culcare, acum sunt linistita ca au ajuns baietii cu bine...

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mie mi s-a dat diazepam , doza minima, luata la fiecare 4 ore, cand am venit aici la socri, ptr ca eu fac adevarate atacuri de panica in avion, mi-e frica, mi se face si rau de la frica, e un dezastru.
Am mers la medic si am cerut ceva, sa ma ajute sa ma calmez, mai ales ca eram si cu Kevin dupa mine, si cu burtica...mi-a dat diazepam.

Dupa 3 ore de citit , intrebat, am ajuns la concluzia ca este f periculos, chiar si luat in doze mici, si deci....am preferat un atac de panica , pe care din fericire nu l-am facut.

Ptr urmatorul zbor am la mine dramin B6 , care contine dimenidrinat, si B6, asta la sfatul medicului din Brazil.
Este f bun pentru odihna,anxietate,vertij(asta e buba la mine)

Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 26+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Briza si eu am durerea asta de zici ca acusi ma dezmembrez.Merg ca o rata prin casa si ma doare si spatele(a nu se citi in spate).Eu durerile astea le am de vreo luna asa ca lasa doctorul in pace ca iti va zice ca e normal.Noapte buna tuturor!

+30 cuGeorge-Theodor

AMR 9 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am dormit ziua si acum sunt ca liliacul.
deja cred ca am tocit termometrul

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burticutelor!
Tocmai am primit mesajul urmator de la Dianami:

"Suntem la spital, m-au internat in noaptea asta, hemoragie si col deschis.Bb e bine, asteptam sa vedem cat mai sta.Tineti-mi pumnii.Diana"

Cred ca e momentul din nou sa ne adunam fortele si sa ne rugam pentru Diana si bb mic sa mai stea in burtica la mami macar pana dupa Revelion.

I-am transmis mesaj inapoi si i-am zis ca ii tinem pumnii si ne rugam pentru ei.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Dianami sper sa fie totul bine si bb sa mai stea putin la caldurica. Ai grija de voi si stai linistita!

27 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna dimi burticute
am revenit si eu de la spital ma simt mult mai bine..azi noapte am reusit sa ma odihnesc, desi tusea e inca "in floare", dar totusi starea generala e mult mai buna.
Roxana, Alina multumesc pentru urari si incurajari.
Denisa, mi-au dat antibioticul in primul rand pt tuse...era tare urata..aveam senzatii de sufocare, si de voma. De fapt nici n-am prea mancat in ultima vreme. imi pun si perfuzii cu glucoza si vitamine.
tu cum esti? ar trebui sa vezi de unde febra aia, ca totusi nu e semn bun.Eu am facut doar 37.5 si doctora mea m-a trimis direct la spital. bine, era asociata cu tusea cum spuneam inainte..
ai grija de voi..
Delia, am incredere in medici ce sa ma zic..cert e ca asa nu mai puteam continua..cu leacuri babesti. M-au asigurat ca e safe pt bebe,dar tot as fi preferat sa nu fie nevoie.
Ce dulci copilasii tai.Tare imi doresc sa-i vad si pe ai mei la fel..

Nikole, nu am luat nici eu diazepamul, nici aseara. Am mizat pe faptul ca eram super obosita...in consecinta am reusit sa ma odihnesc cat de cat...
Cum sunteti? Deja in Brazilia?v-ati instalat la noul domiciliu?
sa ne mai dai vesti...
Diana, Andra, pentru voi si bebelasi, sa stea cumintei cat de mult posibil...
Oana , sa ne tii la curent cu vestile despre fete...nu-mi vine sa cred ca sunt iepurasi care deja bat la poarta

Ioana, 28+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata si "La multi ani"! tuturor.
Noi ne-am trezit ca de obicei dis de dimineata, plini de salate, sarmale, carnaciori si alte alea. Asa ca suntem la o cafeluta cu laptic si o bucatica de cozonacel micuta, micuta. Cine pofteste?

Rebiana multumim frumos, din suflet. Esti o draguta si atenta cu toata lumea. Tare bine m-am simtit dupa urarile tale. Felicitari pentru bebelina grasunuta si sanatoasa
De fapt dupa urarile tuturor. Mare familie mare si frumoasa avem aici.
Denisa, sanatate multa, cum te simiti?

Ramonela Doamne ajuta si Sarbatori fericite .

Ioana sanatate multa, si Doamne ajuta. O sa fie bine, doar sa ai rabdarica si nu te mai obosi. pentru tine si flacaul tau dragut si colindator.

Briza Marii si eu am aceleasi dureri. La incheietura piciorului nu am avut, doar simifiza. Bine eu am deja 32 de saptamani de azi . Oricum nu-mi fac prea mari griji, e ceva obisnuit pentru unele mamici. Fiecare cu corpul ei si chiar sarcinile sunt diferite. Uite eu, la sarcina trecuta nu-mi amintesc sa fi avut asemenea manifestari.

Doamne Dianami, acum am citit . Sanatate multa, sa stea bebe acolo la caldurica cat mai mult. Suntem toate alaturi de tine
Oana, multumim pentru veste, daca mai ai vesti, spune-ne si noua

Fetelor si eu sunt obosita, acum sunt in refacere, mami meu s-a ars la mana dreapta in timp ce eram noi in drum spre Romanica, asa ca a trebuit s-o inlocuiesc in bucatarie in cea mai mare parte. Ea care facea totul, eu ma ocupam doar deprajituri, acum nu a putut spala vase si se simtea si rau pentru asta. Si am si tinut sa fac prea multe chestii, mai ales multe prajituri.
Ieri am fost in vizita, si ne-am simtit bine, m-am odihnit, m-am si plimbat putin, e super. Mi se mai intarea si mie burtica dar nu s-a intamplat nimic din fericire, bebelina mea a fost cumintica.
O sa va povestesc si despre Mihai, care a profitat din plin de obiceiurile de Craciun, a fost cu colindul, cu steaua, era in al noualea cer. Mai rau a fost ca acum am discutat despre Mosul si a fost putin dezamagit, desi eu eram sigura ca el stia, dar nu voia sa spuna. Ma rog, a primit ce si-a dorit, plus bonus, asa ca acum continuam cu Mosul mai ales pentru Maria Sofia, asa zice el. Plus ca mi-a pus si mie un biletel - cadou in brad, a fost emotionant, e cel mai bun baiat din lume.

Va doresc un Craciun fericit si linistit in continuare

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Andra suntem si alaturi de tine. Mai aveti vesti de la Andra?

Alina vazut pozici si filmulet Ioana e nemaipomenita si papusica draguta de nu se mai poate.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 29+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput