Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

papushicata! La multi Ani !!! Tot ce iti doresti sa se indeplineasca

niki - tot rau ma simt . Tot cu febra care creste si mai scade din cand in cand. Am stat in pat toata ziua
Daca si in noaptea asta o ia razna febra ma duc la urgenta.
Ioana- sanatate multa !!. Ce antibiotic ti-au dat ?? Ti-au facut analize intai ?

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ioanaa28 imi pare rau ca ai ajuns la antibiotic, luandu-l te vei simti mai bine..iti doresc multa sanatate si recuperare rapida!
Oanka cred si eu ca arati , de la atatea bunatati..dar tb sa mancam cate putin sa nu ni se faca rau (chiar daca nu am tinut post)..
Denisa de la ce o fi febra asta? si tot nu scade..
Sper din tot sufletul sa nu ajungi la urgente ci sa scada si sa-ti revii!

Am facut si noi cateva poze langa bradut!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana imi pare rau ca te simti asa rau, poate da rezultate antibioticul, ti l.a dat pt gat sau pt tuse? sanatate multa

denisa sanatate si tie, sa scada febra, daca nu du.te la medic macar stai mai linistita, si te asiguri ca nu e nimic grav, mai tusesti?
eu cand am avut febra in sarcina sau stare de raceala mai nasoala mi s.a dat paracetamol simplu la 6-8 ore, dar nu tuseam, doar febra

ioanact foarte frumoase pozele! si burtica creste :)

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

La multi ani papushicata

POZE

Mergi la inceput

Alina- febra e de la o gripa luata dintr-un autobuz super plin, cand am fost la dr.
Foarte frumoase pozele. Ioneai parca nu-i vine sa atinga papuss

Mergi la inceput

roxana- nu mai tusesc. Doar febra, slabiciune, si nas infundat cand pe o nara cand pe alta.
Am luat si eu cate jumatate de parcetamol la 6 ore, dar nu are efect decat 2-3 ore dupa care iar creste si ajunge la 39 pana la urmatoarea doza.
Ibuflofenul merge mai bine dar mi-e teama sa iau, desi se zice ca e ok in trim 2.

Mergi la inceput

denisa asa alternam la ivan cand avea febra si paracetamolul infantil nu.i scadea febra decar cum spui tu cateva ore, bagam la 4 ore ibuprofen infantil si stiu si eu ca poate o fi ok in trim 2 , dar mie mi.e frica sa iau...incerc s.o scad cu paracetamol
bine ca nu mai tusesti ca mie de ceva la plamani mi.e frica tare sezonul asta, ai grija sa respiri bine sa nu ai senzatie de sufoc din piept
si la urgente daca te duci poate iti da o masca ceva, sa nu te intorci cu alt virus doamne fereste

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ioanact foarte frumoase pozele! si burtica creste :)

POZE

Multumim!
Da, creste..si inca ce..ca azi am vrut sa ma imbrac cu o pereche de pantaloni (ii probasem la inceputul lunii Decembrie, si imi veneau) si nu puteam sa-mi inchei nasturii, ca am burtoanca....ei, eu sa fiu sanatoasa, si bebe la fel, sa creasca si sa dezvolte.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Alina- febra e de la o gripa luata dintr-un autobuz super plin, cand am fost la dr.
Foarte frumoase pozele. Ioneai parca nu-i vine sa atinga papuss

Aha.. sanatate multa!
Da, pt ca nu prea se joaca cu papusi, doar se uita la ele..dar i-a placut mult lui tati si a luat-o..
Poate cand va creste se va juca si cu papusi.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

M-am trezitsi eu huhurez la 3 noaptea, ca au ajuns baietii mei cu bine in State (In LA, se pregatesc sa schimbe pt San Francisco). Ne e taaaare dor de ei, Jodie vorbeste non stop cu ei, pupa toate pozele pe care le gaseste, spune ce o sa faca cu John cand se intoarce, ii pastreaza din dulciurile pe care le deschide. Pentru mine iubirea asta dintre frati e foarte ciudata, eu neavand nici macar verisori, nu credeam sa fie asa, Coleman imi spunea ca o sa le fie dor unul de altul, dar eu nu credeam, ziceam ca poate sa ii fie lui John dor de mine... dar sa ii vezi ce se mai imbratisau la aeroport si apoi John a sunat din avion sa vorbeasca cu Jodie sa ii spuna ca e in avion...e frumos sa ai frati, fetelor...cele la al doilea copil, o sa vedeti ce frumos e sa ii vezi cum se iubesc...

Sper ca ati avut un Craciun bincuvantat si minunat. La noi a fost foarte frumos, pe 24 seara am mers la biserica, m-a imprsionat John ce tare si frumos a cantat toate colindele si cantecele de la slujba... apoi am venit acasa si au deschis cate un cadou fiecare, iar dimineata a venit Mosul, ce bucurie, ce chiote, ce incantare. Craciunul e de milioane de ori mai frumos cand ai copii si ii vezi cum se bucura de cadouri, e dulciuri de atmosfera de sarbatoare...

Ioana -- vreau sa iti spun ca ar trebui sa lasi frica asta cam inapoiata a romanului de a lua medicamente in sarcina. Medicamentele au un anumit grad de afectare a sarcinii, te sfatuiesc daca ai dubii sa cauti pe net si daca sunt in categoria A sau B nici sa nu mai stai pe ganduri. SI categoria C este ok mai ales in ultimul trimiestru, atunci cand riscurile sunt mai mari neluand medicamentul. O infectie netratata e MULT mai periculoasa decat antibioticul luat in 7 luni de sarcina. Cat despre diazepam, eu l-as lua fara sa stau pe ganduri, timp de cateva zile, pentru ca se stie ca odihna ajuta aorpape cat ajuta medicamentele la vindecare. Daca nu poti sa dormi, organismul este slabit si ii ia mai mult sa se vindece, ba chiar se poate agrava boala din cauza oboselii. Sanatate multa!

Va pup, am fugit inapoi la culcare, acum sunt linistita ca au ajuns baietii cu bine...

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput