Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Craciun fericit si de la noi si tot ce va doriti.Sper ca ati fost cuminti si a venit mosul aseara.
Alina2.Sper ca esti mai bine.
Denisa- cum esti azi? A scazut temperatura? ca sa treaca

28+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

CRACIUN FERICIT! va urez si eu inca odata.

LA MULTI ANI, papushicata!
Sa fii sanatoasa si sa ai un bebelus sanatos ca sa te bucuri de el!
Ce frumos, te-ai nascut in aceasta zi Sfanta, a Nasterii Mantuitorului Hristos!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Craciun Fericit si de la noi!!!! Sa aveti parte numai de clipe minunate alaturi de cei dragi!!!!

Adriana 27+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Dragi gravidute dragi,

Craciun fericit si sa va aduca Mosul tot ce va doriti, in primul rand sanatate!

Craciun fericit!

va pup cu mult drag si va urez toate cele bune!

castelana fericita 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Craciun fericit tuturor!Sper ca ati fost cumintele si voi si bebicii si a venit Mosh Craciun cu tolba plina.Eu va urez ce imi doresc si pt noi:sanatate maxima, rabdare (ca avem nevoie in sapt ce urmeaza),curaj(avem nevoie!!!), frumusete(de-aia nu mai avem nevoie ca deja suntem frumoase toate toate),iubire (si oferita si primita),bebelusi perfecti(ce plictisitoare va fi lumea cand vom fi cu totii perfecti...so be prepared!),tzitzi doldora de laptic, buzunare pline (ca sa avem cu ce le umple pe ale altora ...pfff!),mancare bunutza pe mese, analize impecabile, cordoane ombilicale dat din jurul gatului, inimioare puternice, coluri inchise si luuungi, maioneze netaiate(a propos a lu' soacra-mea aia fara ou crud s-a taiat la greu desi a bagat si cartof insa....a dres-o fata!!!ea a folosit viteze diferite la mixer si eu stiu ca nu se schimba viteza la mixer...asa ca am dres-o eu cu.....lingura de lemn....si am frecat-o....am evitat d-aia de cumparat ca nu-i place coleguului de apartament), carnati pe sarma si urarile ar putea continua .

Scuze ca nu am intrat in ultimele zile insa chiar nu am avut timp de nimic altceva decat de pregatiri.Pe 23 si 24 am exagerat cu efortul drept pt care bebeGeo m-a taxat cu niste intariri de burtoaca, de numa' numa'.Am prestat 10 tavi de saratele, salata de pui cu ciuperci si sos de iaurt si smanatana, vinete, crema de ficat cu unt, salata de oua umplute cu ceapa verde si salata, ciorbica de vacuta,tiramisu(2 bucati...sa ajunga).Acum stau cuminte in pat , sub brad, tati ne canta un cantecel ca i-a adus Moshu' orga noua si imi fac curaj sa merg la bucatarie sa pun masa.
Pup toate toate burticile si continutul acestora si fratiorii si fratioarele mai mari si promitem ca revenim.Asta daca nu cadem lati dupa sarmalele pe care le vom ingurgita in urmatoarele minute.Au iesit sarmalele soacra-mii senzationescu de bune ...nici sarate, nici grase...pe gustul meu.In seara asta poate facem o sesiune foto ca de mult nu am mai facut.
Revenim oricum !

+29 cuGeorge-Theodor

AMR 10 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Craciun fericit plin de bucurii, liniste sufletesca si impliniri mult dorite!! Doamne, Doamne sa aiba grija de noi si de puiutii nostrii!

Cristina +21 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Dragi burtici de mamici frumoase , harnice si iubitoare
CRACIUN CA-N POVESTI SI SARBATORI FERICITE !!!!
SA AVETI PARTE DE SANATATE, BUCURII SI LINISTE SUFLETEASCA !!!

Ioana, 28+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Din pacate noua nu ne e prea bine...viroza mea s-a agravat...ieri dimineata mi-a facut internare in spital, dar ma lasa sa stau acasa, merg doar la tratament, dimineata si seara. Sunt necajita ca am ajuns la antibiotic, plus alte pastilute si siropuri...Tusea m-a dat gata, ma sufocam, am dat si la rate din cauza ei, si am facut si febra...deci am acceptat ce a decis medicul...
Cu toate astea am terminat toat ce-mi propusesem ca mancarica si pregatiri, sotul m-a laudat toate au iesit super bune. Aseara am fost putin cu alex l-a colindat, speram sa reusim si azi dar avem si acum musafiri. Vreau sa stie ca de Craciun se si colinda , si de ce, nu doar ca vine Mosu. Si sunt tare incantata ca-i place tare mult sa colinde, si chiar o face cu suflet, si sunt colinde grele, trebuie sa-l filmez sa vedeti so voi
Mosul i-a adus printre multe alte maruntisuri, exact ce-si dorea, adica schiuri din pacate s-a dus zapada speram sa revina curand.
Eu m-am simtit ff rau, chiar si azi, nu pot sa dorm desi sunt ff obosita, iar l-a spital mi-au dat sa iau seara diazepam. Aseara nu l-am luat si nici nu as vrea. Nu mi se parte deloc ok in sarcina. Acum stiu si antibioticul era preferabil sa-l evit dar... Sunt tare necajita pe chestia asta, eu nu am fost bolnava din copilarie. iar internata...doar cand am nascut. Iar acum...mi-e de bebe nu de mine, va dati seama...desi toata lumea ma linisteste ca e ok, iar doamna doctor de la spital si asistentele sunt super super dragute, si incearca sa ma linisteasca.
Acum ca mi-am spus of-ul...va pupacesc cu drag pe toate, sper sa-mi revin cat mai curand sa putem sta la povesti

Ioana, 28+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Craciun fericit tuturor mamicilor si marsupiilor din dotare:)
Sa fim sanatoase si iubite, sa ne dea Dzeu sa putere sa trecem peste toate relele ce ne vor iesi in cale si zambete sa ne bucuram de cele bune!

Pupici,

Gaby

In 10 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Sarbatori fericite si din partea mea, cu o mica intarziere pt ca nu am avut timp nici sa respir zilele acestea. Va transmit tuturor gandurile mele bune, nasteri usoare, sanatate multa pentru oamenii de pretutindeni si fie ca aceste momente de bucurie sfanta sa ne apropie de cele ceresti cu gandul si de cele pamantesti cu fapta pentru a aduce bucurie pe chipul celor necajiti.
sunt dar nu din cauza bebelinei ci din cauza cantitatii de mancare servita pana acum, ma simt bine si merg sa trag pe dreapta cateva clipe.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
30+ - Maria-Emilia
AMR 9+
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput