Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
Rebiana27 spune:
Denisa imi pare rau ca ai facut febra! :( Ca s-o scazi e bine sa pui sosete imbibate in otet (la talpi), o batistuta uda pe frunte.. sper sa treaca! Daca nu.. incerci ca la copiii mici - te infasori intr-un cearceaf ud! Bea multe lichide!
sa fie bine si sa nu mai ai febra!
Alina 
Mi-ai amintit, prin modul tau de a cere iertare tuturor celor carora poate le-ai gresit (cu siguranta fara voie!) sa fac si eu acelasi lucru pastrand speranta ca voi capata intelepciunea de a nu mai gresi, in viitor! 
Pupaceli tuturor!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cristina30 spune:
Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle,
simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa!
Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda,
vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si
Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!
Frohe Weihnachten va ureaza,
Cristina
26+
Ingrid Evelina si Magnus Tiberius (7.04.2006)
Ioanact spune:
Mi-am adus aminte de ceva ce tb sa fac, si anume , sa impodobesc bradul..asta am facut pana acum.
I-am facut si 2 poze, maine vom si noi pe langa el.![]()
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
23+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
mami25_7 spune:
Craciun fericit va dorim si noi,sa fiti sanatosi,si sa traiti din plin sarbatoarea Nasterii Domnului~
mami de David Andrei 02.10.07 si
29 sapt
honeybaby spune:
Craciun fericit !!! Sa va aduca mosul tot ce va doriti!
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
bluekidoo spune:
E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminele voastre. CRACIUN FERICIT!
Nunta 12.05.2007 --- http://s123.photobucket.com/albums/o296/blue_kidoo/
In asteptarea martisorului
28+
Tanya Ioana
Sotie fericita cu bebe in burtica
honeybaby spune:
Eu cred ca o sa fac noaptea aici, cu termometrul in gura
.
Dupa oscilo, paracetamol, ceai de ceapa ( oribil !! e amar) tot am ajuns la 39 C.
Acum a scazut la 37,7 C si testez sosetele cu otel.
ASTA nu facusem pana acum de Craciun
.
Mi-e teama sa ma culc sa nu-mi creasca iar temperatura
freedelia spune:
Craciun Fericit, fete dtagi!!! Sa aveti o zi binecuvantata, impreuna cu familiile voastre si cu bebicii din burtici!!!
29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
stefimic spune:
CRACIUN FERICIT!
Sa aveti sarbatori linistite, cu multa caldura si multa sanatate dragi mamici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
32+
IOANA
kossir spune:
"CRACIUN FERICIT",
LA MULTI ANI! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti, sanatate, fericire nastere usoara, copii sanatosi si fericiti.
Sarbatori linistite tuturor

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar