Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alina2 frumos cadoul de Craciun!
Briza

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ramonella felicitari! sa ai o sarcina usoara si bebe la termen
frumos cadou de craciun!

rebiana acum tre sa te odihnesti, pana dupa revelion sa nu mai faci nimic, nici tu nici fetele care au avut pregatiri mari de facut :)

asteropi eu ma gandesc tot la legume, cine stie, eu cand mananc cartof fiert am f multe gaze , fermenteaza cred, bine ca n.ai mancat din maioneza ca asa stateai cu grija, asa doar o indigestie n.are nimic

vio tu cand ai urmatorea eco?

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Fetelor un remediu pt febra pls!!!
Am ajuns la 38 C si nu vrea sa scada deloc.

asteropipan- imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.
Frumos cadou.
Roxana - nu am stors eu patura, nici nu as fi putut. M-am suit cu picioarlee de ea si asa am stors-o dupa care am lasat-o in cada la scurs pana a venit Vali si a pus-o pe uscator.
Gata sarmalele??
Vio nu cred ca e raceala veche. Nu mai avem nimic, iar asta se manifesta total diferit. O compenseaza pe cealalta cu tuse si febra ca le sarisem acum 2 sapt. Defapt nici nu mai tusesc, doar foarte putin, doar am febra si ma simt de parca sunt anesteziata.
Febra ma ingrijoreaza.
Ramonella- Fericitari pt bebe. Sa fie intr-un ceas bun. Sarbatori fericite si tie.

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara, tuturor!
Apar si eu dupa ce am terminat toata treaba (trezita la 9:30 , am fost obosita de ieri), mai am sa-i faca Ioanei baie si eu voi face dar m tarziu..

Oana, Alina imi pare rau ca nu v-a iesit maioneza..mie mi-a iesit dar am facut si cu un ou crud..eu nu voi manca, poate voi gusta, mai mutl pt sotul am facut..
Rebiana felicitari pt vestile buen!
Ma bucur si eu enorm pt Andra si sa stea bebe cat mai aproape de termen!
miria cristina si eu voi impartasi pe Ioana maine dimineata, de-altfel si eu..
Ca veni vb de impartasit..va rog sa ma iertati, daca v-am suparat cu ceva.
Denia poate iti trece, pana maine si nu te va 'prinde' Craciunul racita. Insanatosire grabnica!
RAMONELLA wooww...frumos cadou. Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si cu un bebe nascut la termen!
Eu te tin minte..
Alina imi pare rau de patania ta de aseara , in schimb ma bucur ca a sosit' cadoul asteptat!
Nermary Craciun fericit! sa ai alaturi de cei dragi.

Vreau sa va urez si eu un:

CRACIUN FERICIT, iar nasterea Mantuitorului sa va umple sufletele de liniste si bucurie!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

De Craciun sa fim mai buni, sa fim mai atenti si mai iubitori, sa fim mai aproape de cei dragi, sa ne bucuram de ei, sa ii iubim si sa fim iubiti.

Craciun fericit!! Un Craciun de vis!!

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ia paracetamol, dar din cel simplu nu sinus sau altele, incearca cu jumate intai, nu sta cu febra
sarmalele le terminam in doi acum, leo taie varza :)))

CRACIUN FERICIT TUTUROR

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna fetelor,
Intru si eu sa va urez tuturor CRACIUN FERICIT!alaturi de cei dragi, multa sanatate si bebei grasunei si la termen!
Va pe toate

Ramona, 28+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetelor multumesc de atentie. sunt mai bine acum mi-am mai revenit.

SARMALELE sunt pe foc. macar astea sa iasa bine ca le-am facut cu atata suflet si am stat iar o groaza in picioare sa le fac,de m-a luat durerea de spate.acum sunt la orizontala.nu stiu ce se intampla dar in ultimele 2 saptamani m-a cam luat durerea de spate si de picioare daca stau mult timp si trebaluiesc fara sa ma si odihnesc.

P.S. in timp ce eu ma chinuiam sa infasor la sarmale al meu sot si-a facut de treaba cu carutul . a asamblat si dezasamblat toate cele 3 parti:landoul,scaunul de masina si carutul propriu-zis. suntem tare mandrii de el eu m-am bucurat asa de tare ziceai ca sunt copil

va pupik dulce pe toate si va spun iar CRACIUN FERICIT ca nu stiu daca mai am timp sa intru la ora 22 plecam la biserica.eu o sa ma impartasesc in seara asta dupa slujba in speranta ca nu vor fi f multi oameni.

28+http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Fetelor va urez la toate un CRACIUN FERICIT si sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate cu bine la final!

27 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Craciun fericit!
Fie ca Mosul sa puna sub brad multe daruri de sanatate si fericire pentru voi, bebelusii din burtica si toti ai vostri!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
26+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput