Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mi-a raspuns Andra la sms:

"Va multumesc pt.grija ce ne-o purtati, suntem bine, cu toate ca azi bebe mi-a cam presat colul.Marti mai facem un consult sa vedem cum e colul si daca plecam acasa.Va pup si ma bucur ca va am alaturi."

Astept raspuns si de la Diana.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Tot de la Andra:

De Craciun a fost ok, sotul, parntii si alti apropiati au fost cu noi, cu multe bunatati,yamy!A fost un motiv de bucurie sa petrec primul Craciun cu bebe la garsoniera! Ii spuneam sotului ca fam Matei are anul acesta de sarbatori 2 membri si jumatate. Va pup

Imi dau seama din sms-uri ca Andra e o fire puternica si optimista si asta o ajuta mult.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Mi-a raspuns Andra la sms:

"Va multumesc pt.grija ce ne-o purtati, suntem bine, cu toate ca azi bebe mi-a cam presat colul.Marti mai facem un consult sa vedem cum e colul si daca plecam acasa.Va pup si ma bucur ca va am alaturi."

Astept raspuns si de la Diana.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

Doamne ajuta!!!
elybub, felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Elybub felicitari pentru codite!

Carmen,Rebiana

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana constipata nu sunt si nici nu am fost. De max. 3 ori cred ca am fost pana acum in sarcina.
Miria - merci de info. O sa incerc cu ceai de galbenele pt ca nu am crema momentan in casa. poate merge si asa.

PS am scris mesajul acum doua ore, dar am uitat sa-l trimit.

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, vad ca sunteti vorbarete, inseamna ca ati avut un Craciun frumos. SI noi am petrecut cu familia, azi urmeaza colindatul la prieteni. Deabia astept sa-i revad, ca suntem in grup 3 gravidute care vom naste la inceputul lui martie, deci avem de schimbat opinii...Plus ca una dintre ele e la al doilea copil, deci voi avea si de luat notite
ALINA fetita ta Ioana e grozava!
OANA, subscriu la dureri de degete, le am de vreo 2 saptamani (sunt in saptamana 30), in special dimineata, cand ma trezesc. Alte dureri nu pot sa zic ca am, dar dorm prost noaptea, nu pot dormi decat pe partea stanga, ca pe spate si pe dreapta ma apuca atacurile de panica, de teama sa nu-l sufoc pe bebe.
Nici eu nu am vazut maini umflate, dar verigheta nu prea mai vine, o mai mut pe degetul mic, dar de acolo cade. S-ar putea sa o pun si eu pe lant, problema e ca eu nu port mereu lant. Iar picioare umflate nu am vazut mai ales ca eu am picioare foarte subtiri, dar tot asa, le simt cand ma incalt, ca cizmele (luate special pentru perioada asta) sunt cateodata cam fixe.
Raportez un bebe foarte activ, care face valuri in burtica, de ma minunez tot timpul de ce poate sa-mi faca . Noaptea e de obicei foarte cuminte, dar daca eu ma tot foiesc se trezeste si el si ma suteaza, dragutul, parca imi spune "hai dormi odata, sa pot si eu sa dorm".
DIANAMI ne gandim la tine sa stea bebe cat mai mult la mami in burtica si sa fiti amandoi sanatosi.
ELLA multumim te reteta de tiramisu, a fost foarte apreciat tortul, de toata familia

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Am reusit sa pun si eu o poza pe contul comun gmail, pt a face Oana montajul.
Am spart gheata ..cine mai pune poze?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 24+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Alina te felicit ca ai spart gheata cu pozele..Am adaugat si eu o poza...deci sunt a 2-a

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 30 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Raspuns si de la Diana:

"Multumesc pt.sustinere din suflet! Facem monitorizari de cateva ori pe zi, am contractii care nu cedeaza.Hemoragia scade.Tb sa-l mai tinem pe bb macar 10 zile."

Doamne ajuta sa mai stea bebele Dianei la caldurica!

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

Mergi la inceput

Child exact ce descrii tu cu mainile si picioarele e si la mine.M-am mai linistit.Felicitari pentru bebe miscaret.

Oana 31+ Eric Nicholas
AMR 8+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

elybub felicitari pt fetita!

oana ma bucur sa aud vesti bune de la andra, sa speram ca si la diana se mai amana nasterea...ea parca avea placenta previa

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput