Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara ioana de ce praf, e mai bun? sau ai pofta :) roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Mi-e pofta, si imi place..imi fac si cu cereale.
Aproape in fiecare zi imi fac cate o cana-doua.
Nu stiu daca e bun sau nu..dar mi-e imi place..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
Am reusit sa pun si eu o poza pe contul comun gmail, pt a face Oana montajul.
Am spart gheata
..cine mai pune poze?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
24+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
denisa bine ca nu mai ai febra , cred ca esti pe drumul cel bun
crema n.am idee, dar e bine sa nu fii constipata ca mai rau se agraveaza hemoroizii
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi,mai pe la pranz.![]()
La multi ani Stefanilor si Stefanelor
Noi am lenevit mai mult azi in pat, dupa o noapte grea.
Am dormit prost, m-am foit mult si m-am trezit cu o durere groaznica de spate. Offf, mi-e dor sa dorm o noapte legata.
La noi ninge ca in povesti
Ce pacat ca nu a fost asa si zilele trecute.
Alina ma bucur ca ati avut o zi frumoasa ieri. Am vazut si pozele.
Chiar, si eu vroiam sa va aduc aminte de montaj. Cine nu se descurca, poate sa trimita pe mailul comun o poza: sclipiciosi2010@gmail.com
Denisa imi pare tare rau ca te-ai chinuit atat zilele astea, dar sper sa iti treaca pana la Revelion si sa iti scoti atunci parleala.![]()
Cu parul, si mie imi creste mai rar si mai putin pe picioare, dar fff des si repede in partile intime.![]()
Cu hemoroizii stiu ca este o crema permisa in sarcina, dar nu stiu care. Le auzeam pe fete la alte odisei, dar nu am retinut.
Eu le-as mai da Dianei si Andrei cate un sms, dar mi-e sa nu fiu prea insistenta. Mai astept, poate ne scriu ele.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, DE SF. STEFAN!
Noi am fost vrednice (eu si Dami) si, desi, am dormit putin si greu m-am sculat devreme si am ajuns si la biserica.
Acuma vreau sa punem masa, dar inainte am intrat sa vad ce ati mai facut si sa va urez.
Hemoroizii din sarcina nu se prea tratreaza. Remediu bun este sa te speli si dupa asta sa te ungi cu crema de galbenele si (dupa caz) daca este mai in interior inflamatia se impinge cu degetul inauntru. Cand este inauntru nu mai doare. Am descris eu cam plastic procedeul, dar il stiu de la dr.Albu, asa ca, am incredere in el.![]()
![]()
Sper din suflet ca DIANA si ANDRA sa fie bine!
ANDIRA - Cum se mai simte fata?
Fetele bolnavioare insanatosire grabnica, ca sa prindeti Noul An sanatoase si voioase!
Cristina +22
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Aa, apropo de par nu mi-am dat seama daca imi creste mai incet sau tare, in schimb, am alta problema. Imi curge efectiv sange din gingii. Mi-e si frica sa ma spal pe dinti ca este sange crud.
Cristina +22
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
kossir spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele sfant Stefan, Stefana

Oana vazut pozici, frumoasa familie , frumosi nepotei 

Asteropipan multi ani frumosi si fericiti impreuna 

Diana 
suntem alaturi de tine. Ne rugam pentru fiecare zi atat de importanta.
Oana multumim frumos 
Andra ce mai face? Mai stie cineva ceva?
Fetele racite Honey, Ioana sanatate multa, aveti grija de voi.
Arsuri raportez si eu din plin, le rezolv cu rennie, inainte luam una pe zi, la mare nevoie, acum doua pe zi si tot parca nu-mi ajunge dar ma abtin cat pot.
Distractie placuta in continuare, zile linistite si frumoase 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
29+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
ioanaa28 spune:
asteropipan LA MULTI ANI !!!, cu multa sanatate si bucurii pana la adanci batraneti, inconjurati de toti cei dragi !!!
La anul deja veti fi mai multi la aniversare...

Denisa, ma bucur ca esti mia bine..ai grija...
nafi, prin ce parte a Italiei esti?![]()
Alina,
Spiridusul de Ionuca...tare dulce
Ella
special pt tine, ne-ai vrajit cu reteta de tiramisu...super delicios
Carmen, ma bucur ca profitati din plin de sarbatori
,
..revin..
Ioana,
28+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Rebiana27 spune:
Servus... la noi ploua!! Pe-asa vreme si cheful de viata se ascunde si stai in letargie..
Roxana tot am greturi; banuiesc ca imi vor tine companie pana la nastere :)) In momentul in care se combina si cu arsurile pe care le simt, iese urat de tot.
Alina2 La multi ani fericiti impreuna cu sotul si-n curand si cu printesa voastra!!
Oana si eu m-am gandit ca au nevoie de liniste fetele si n-am mai insistat cu sms-urile. Andrei i l-am trimis pe ultimul de Craciun. Am speranta ca Dumnezeu le e alaturi si le va mai tine bebeii la caldurica!
Voi pune si eu o poza in albumul nostru.. una pe care o am deja ca zilele astea n-am avut starea necesara pt a ma fotografia. In schimb le-am vazut pe-ale tale, la Mall, cu nepoteii (niste dulci!!) si mi-au placut tare! Ai o burtica asa frumoasa si nu mare!
Si, pentru ca e o zi de mare sarbatoare, urez un sincer si calduros LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!