Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nici mie nu mi.a trecut de la primul ceai , dar am continuat sa beau si mi.a facut foarte bine, era tuse seaca

si apropo de par, tot la prima sarcina m.am epilat fara oglinda pana in saptamana 38 cred , aveam burta foarte sus si vedeam foarte bine....nu stiu cum a fost posibil, acum de vreo 2 saptamani nu mai vad nimic

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

aici inca nu am probleme. Ma epilez fara oglinda desi burta e jos, dar mica.
La mine bebeluna tot jos misca. Cred ca vrea sa stea aproape de iesire

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Daca tot au venit sarbatorile si v-ati imbracat frumos, macheat ect poate faceti si cateva poze pt slide-show care vrea Oana sa-l faca. am vazut ca nu am pun nimeni poze in albumul deschis pe mail-ul comun.
Eu astept sa-mi treaca gripa. poate de revelion reusesc sa fac cateva.

Denisa, 25 + cu bebe roz Maya - Sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami07 spune:

Dragele mele, cu intarziere intru si eu sa va urez Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Ne rugam pentru Diana si pentru Andra, sa stea puii lor cat mai mult la caldurica!
Eu am fost haihui zilele acestea: ieri la nasi, azi la socri, maine s-ar putea sa mergem la mama... asta dupa o repriza de bucatarit pe 24.Apropo, mi-au iesit foarte bune bombitele de salam de biscuiti cu visine Am papat la greu, mi-e si frica sa ma uit pe cantar.
Matei s-a bucurat foarte mult de bradut si de cadourile de la Mos Craciun, e minunat sa-i vezi pe copilasi cat sunt de fericiti
Va pup cu drag si va doresc sarbatori cu bine in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Acum am facut ochi si imediat am intrat sa vad dc sunt vesti de la Diana si Andra. Sper ca au trecut cu bien noaptes si sunt tot in formula 2in 1
Honey mie imi creste parul, un pic mai greu pe picioare, dar inghinal creste mai repede. V-am povestit ce am patit ultima data la epilat; acum am programare pe 29 si mi-e o frica..Daca si acum e tot asa de rau, e clar...crema ma asteapta, desi imi e frica sa ma dau cu crema aia peste tot, ca eu la coafor ma epilez total. Cred ca il intreb pe dr ce parere are.
Ellaniak "tiramisu" tau a fost f apreciat, si eu m-am bucurat ca am scapt f f repede de bucatareala pt dulciuri . Singura mea greseala a fost ca am folosit frisca Hulala si in loc sa stea tapana a intrat in piscoturi. Asa ca de cate ori taiam felia o motzam cu un spray cu frisca. La cererea sotului il mai fac si de Revelion, ca si asa mai am o gramada de piscoturi, ca am luat cea mai mare punga pe care am gasit-o
Merg sa imi fac o cafea, ca iar am avut program de in burtica, asa ca am cam dormit in reprize

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

23+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La Multi Ani, fete dragi!!!

Of, of, ce vesti nu asa de bune...

Diana -- sper sa ai un bebe de 2010 -- dar sunt convinsa ca indiferent cand va veni, bebe va fi bine. Doamne-ajuta!

Andra -- ce mai e nou? Mai stie cineva ceva de la ea?

Noi suntem bine, ieri a venit mama, am mers la o petrecere de Craciun, apoi o fetita, prietena lui Jodie a venit sa doarma la noi. Asa i-a fost mai putin dor de John.

Baietii mei sunt bine, au mai sarbatorit Craciunul o data, a venit Mosul din nou, au mancat din nou, au stat in jurul bradului... mi-e dor de ei, dar ma bucur ca a vut si familia lui Coleman ocazia sa sarbatoreasca macar cu jumatate din familia noastra.

Va pup si va urea Sarbatori fericite in continuare! La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!

Si sa auzim numai vesti bune!

29+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Eu, de la un timp imi fac lapte din www.oetker.ro/oetker_ro/html/default/debi-7d5bfn.ro.html" target="_blank">lapte praf .

Denisa mi-ai adus aminte de poza , voi cauta si eu pt a face Oana montajul.

LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele Sf. Mucenic si Arhidiacon STEFAN!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 23+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multi ani Stefani si Stefane !
La multi ani, stefan de stefimic, stefan de ate si stefanna !

rebianna cum esti au mai trecut greturile¿

andira ce fac fetele?

ioana de ce praf, e mai bun? sau ai pofta :)

mie parul din cap dupa ce ca nu.mi mai cade, ca in primul trimestru a fost jale, am zis ca chelesc, acum imi si creste un pic mai repede

poze eu pun pe cea care am facut.o pt pasaport :) ca de craciun nu m.am gatit deloc, iar de la gat in jos o sa ma pozez dupa ce nasc

roxana 27 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Neata!!!
Eu am trecut la partea a doua a bolii: de la febra la mucit si tusit. M-am trezit ok dar acum m-a luat o maaaare ameteala.

aaaa si de la tusit ( cred) mi-a iesit un hemoroid. Asa ca pe mine ma doare in dos.
Exista creme care se pot folosi in sarcina?? sau alte remedii?

Denisa, 26 + cu bebe roz Maya - Sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Abia m-am trezit si eu de 20 de minute si acum imi savurez cafeluta.
zic si eu La multi ani Stefanilor si Stefanelor

Nu am apucat sa citesc din urma, dar stiti careva noutati despre Andra?

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 30 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput