Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
oanaiacovita spune:
Burtici, multumim frumos pentru vizionarea pozelor si cuvintele frumoase.

Denisa off, asa putin ai mancat. Trebuie macar niste supe calde sa incerci sa papi.
Alina2 multi ani fericiti de acum incolo. Anul viitor veti sarbatori in 3.
Anca si eu cu dependenta de dulciuri. Am mancat ingrozitor de mult
dar m-au uns la suflet.
Briza bine spus strengari. Cata energie pot avea in ei, mai ales ca ei stau la casa, iar la noi se simt ca in cusca.![]()
Delia13 imi pare rau pentru arsuri. Incearca si cu Maalox sirop, poate are efect mai indelungat. Rennie poti sa iei pana la 4-5 pe zi.
Noi suntem la ora de mutat ficatii, stomacul si alte maruntaie de la mama cat mai suuussss. Abia mai respir, zici ca vrea sa se mute in pieptul meu.![]()
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Delia13 spune:
OANA,
iau rennie . Si medicu mi-a zis ca pot sa iau mai multe da parca nu imi vine sa ma indop cu 5 pe zi, off, greu cu arsurile astea, bine ca in rest sunt ok
Delia13 28+
David Andrei
http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
Ioanact spune:
Buna seara!
Tocmai ce am sosit si noi de la parintii mei (maine vom merge la socrii), dupa care am trecut prin CT - prin oraselul copiilor, am dat-o pe Ioana in carusel (sprijinita de mine) si ne-am invartit pe-acolo. Cel mai mult i-a placut cum cantau fetele colinde..canta si ea .![]()
Oana am vazut si eu pozele cu nepoteii tai..intr-adevar sunt mari..
Rebiana e super ca intelege ca nu are Mosu' banii.
Alina iti urez de pe-acum : La multi ani fericiti alaturi de sot!
Am si eu dureri (sper ca vb de aceleasi dureri) intre picioare
..le am de cateva zile si eu ma gandeam ca am febra la picioare
, de cand am dat cu aspiratorul si m-am fortat..citind ce ati scris imi dau seama ca nu, pt ca si azi cand m-am ridicat din pat am avut mici dureri ..si nu am facut nimic in ultimul timp ca sa fac febra. 
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
23+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
asteropi felicitari pt aniversarea primului an! fericire multa in continuare
delia cam toate ne confruntam cu arsuri,eu in general cand mananc prostii ca acum, genul de carnati prajiti de exemplu, ma termina, simt acid pe gat...dar stau un pic mai incorporata in pat si.mi trece
nu iau nimic, eventual beau lapte si.mi trece
ioanact tu te gandeai ca de la efort :)) eu ma gandeam ca din lipsa de, apar durerile alea :)
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
greenfrog spune:
uff ce vesti, Da Doamne sa mai stea bebelusul dianei macar putin in burtica! Imi pare rau sa aud de raceli asa de serioase, arsuri si dureri. eu nu am luat inca nimic pentru arsuri. beau apa minerala si ma plimb prin casa cu pasi marunti ca sa elimin gazele.
29+ 
honeybaby spune:
Oana - azi am recuoarat si am mancat de 4 ori. mai mult supa ca e cam singura care o pot manca.
A inceput si mama sa tuseasca, sper sa nu se agraveze. Ea mi-a facut ceaiul de ceapa si supa ca eu efectiv nu puteam sa stau mai mult de 2 min in picioare.
azi am fost mult mai bine.
Eu m-as fi dus la dr mai mult sa aflu de care gripa e.
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa a dat ceva rezultate ceaiul de ceapa? ce fel de tuse ai?
oricum bine ca esti ok, cel putin asa cred , pari mai bine
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Dupa principiul tara arde si baba se piaptana:
Voua cu va creste parul pe maini si picioare???
Mi-e de ceva timp, cam 3 sapt imi creste foooarte greu. In 2 sapt mi-a crescut cat imi crestea inainte in 4 zile.
Si cum eu sunt cu paranoia ma gandesc la o lipsa de hormoni care poate o influenteaza si pe bebeluna.
Voi va vaitati ca va doare duda si eu ma vait ca nu-mi creste parul![]()
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
dayanara spune:
la prima sarcina imi crestea foarte greu parul pe picioare spre bucuria mea, si cel din cap nu cadea nici macar un fir
acum incepand din al doilea trim am observat la fel, nu.mi mai creste parul pe picioare si caderea s.a stopat , nici la spalat nu.mi mai cade
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
roxana- a avut efect ceaiul baut ieri. Nu am mai tusit deloc.
azi am inceput sa tusesc iar si mi-a adus tata altu ( din ceapa de la tara, ca e bio si nu vrea sa-i dau lu' nepoata-sa prostii
). De data asta e chiar bun. Il impart cu sotul
.
Primul a fost prea mult fiert si era oribil, amar rau si cu gust de ceapa stricata.
Tusea e uscata dar incepe sa rupa. Oricum nu ma deranjeaza deloc, nu ma doare in gat, nu ma ustura...doar tusesc din cand in cand.
Eu ma declar multumita. Bine ca am scapat de febra.
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie