Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiacovita spune:
Mi-au plecat si mie nepoteii. Ioi ce e obositor cu asa multa lume in casa.
Si de Revelion imi vine finuta, deci de luni o iau de la capat cu trebile, dar acum fac mai putine.
Am pus cateva poze de la plimbarea in mall aici.
O sa ii trimit mai tarziu Dianei un sms sa vad cum e.
Rebiana,Denisa,Ioana imi pare rau ca nu va simtiti bine. Pupici multi sa treaca.
Noi ne-am intrecut cu mancarea si cantarul arata 9 kg in plus.Poate s-a stricat.
![]()
Alina ce m-a distrat Ioana cum fuge de papusica.
Pupici la craciunita scumpa foc.
Delia ce relatie frumoasa intre copiii tai.
Carmen eram convinsa ca Mihai e un scump si o va proteja mult pe surioara lui. Ma bucur ca a trait un Craciun romaneste. Tu sa ai grija si sa te mai odihnesti.
Aaa, vroiam sa va intreb si eu ceva. Va dor mainile? Pe mine ma dor tare degetele,desi nu am carat nimic.Nu mai pot strange nimic in maini, nici o sticla cu apa nu pot deschide. Si deja nu-mi mai vine verigheta. Noaptea simteam ca ma strange, ziua era ok, dar am preferat sa o pun la lant ca nu o suportam. Si cred ca si la picioare o sa am probleme ca am vazut azi cand m-am incaltat ca a mers cam greu fermoarul la cizme.
Cu durerile de bazin ma inscriu si eu si mai adaug si dureri de col ca al meu bebe are o placere imensa sa dea in el.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana tare frumoase pozele:) ce nepotei mari ai!
eu cand mananc sarat, cum am mancat zilele astea, doar sarmale si carnati la greu, mi se umfla sa zic asa degetele, totusi nu se vad umflate dar dupa verigheta mi.am dat seama si am scos.o
cum incep sa mananc asa mai sanatos, supa , piure - mancare de spital :))) cum imi revin
rebiana merci, stiam ca si ea trece saptamana in care e dar nu eram sigura
oricum poate reuseste sa.l mai tina pe bebe la caldura
miria n.am idee de fixativ, dar nu cred ca e nociv atata timp cat nu e in cantitati industriale
roxana
27
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Oana eu nu vad ca ma umflu, dar cred ca retin totusi ceva apa. Altfel nu-mi explic cum dupa doua zile in care nu am mancat decat 2 felli de paine cu unt am aproape un kg in plus
In rest nu ma doare nimic.
Foarte frumoase pozele voastre de la mall. Si la noi trebuia sa vina nepotii dar am zis pas ca sa nu-i virusam
Denisa,
25 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
burticutze ,CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI!!!!!
off numai vesti mai putin bune am tot citit pana acum :(
HONEYBABY,IOANAA28 ma bucur ca va simtiti putin mai bine azi si imi pare rau sa aud prin ce a-ti trecut si voi in aceste zile. insanatosire grabnica.multi pupici pt voi sa va faceti bine mai repede.

niby_niky pupici
si pt tine si poate ne vedem si noi luni.
OANAIACOVITA am vazut pozele din mall.sunt f frumoase iar tu radiezi
frumoasa burtica
BRIZA_MARII,DANAYARA,ELLANIK,NAFI,REBIANA 27 ma alatur voua cu durerile de picioare si intre
off si cel mai naspa e noaptea cand incerc sa ma intorc.din cate am citit si auzit si eu sunt normale si trec inainte sa nastem.o sa intreb totusi dr marti ,29dec cand mergem la contol.abia astept.
DIANAMI ,ANDRA va tin pumnii si
sa stea bb la voi in burtici inca 2sapt cel putin.va pupik si sunt alaturi de voi macar cu gandul.
fetelor maine schimbam si noi semnaturica la 29saptamani si IMPLINIM SI UN AN DE CASNICIE 
nu-mi vine sa cred ,parca ieri a fost ziua nuntii noastre.![]()
va pup si va doresc momente minunate si de neiutat alaturi de cei dragi in aceste zile sfinte.

28+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
nafi spune:
Asteropipan - LA MULTI ANI ptr 1 an de casnicie!
Si sa ne spui si noua ce sfaturi ti-a dat medicul in legatura cu durerea dintre...Poate are el vreo solutie si reusim sa dormim si noi fara sa ne simtim trase pe roata!
Pupicei si Sarbatori Fericite in continuare tuturor!
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
[/url]
babyangel spune:
Salut toate burticile
Va urez si eu azi Sarbatori fericite si pline de caldura!
Am gasit acum un moment liber sa va zic si eu 2 cuvintele..in rest doar vizite si musafiri
Eu raportez ca am devenit dependenta de prajituri si am devorat tot ce-am prins

Pupici dulci si sa aveti grija de voi si de bebei!

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 29 saptamani
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
briza_marii spune:
Buna seara la burtici. Noi de dimineata am plecat la tara la socrii si acum am ajuns..brrrr ...ce vant...pe autostrada simteam cum misca masina din loc..
Vad ca nu sunt singura cu dureri in "zona zero"
, macar m-am linistit sufleteste. Eu pe 4 ianuarie am programare la dr, asa ca o sa astept cumintica pana atunci, nu o sa il mai deranjez pe dr. Am fost un pic nelinistita ca, desi cunosc cateva mamici, nici una nu mi-a povestit de faza asta, acum ma gandesc ca le-o fi fost rusine sa imi zica "o sa vezi tu cand o sa inceapa sa te doara duda.."
Oana si eu te rog sa ne mai tii la curent cu starea Dianei. Doamne ajuta sa fie bine si ea si bebe
. Am vazut pozele cu strengarii
. Sa inteleg ca deja faci exercitii sa vezi cum e sa mergi la cumparaturi cu baietii dupa tine?!!
Alina2 multi ani fericiti si de aici incolo!
Rebiana
f tare Luca!!! Imi pare tare rau sa aud ca tot cu greata esti..Of...de ce oare?
Honey, Ioana
si multa sanatate.
Fug sa fac un ceai si sa iau un oscilo ca sa fiu eu sigura ca nu ma ia vreo raceala.
www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze
23+
Eric Mihai
oanaiacovita spune:
Fetele, i-am scris Dianei sms si mi-a raspuns asa:
"Hemoragia scade, facem dexa si fitomenadiona pt. plamani. Colul e deschis, am pierdut dopul. Fiecare zi conteaza"
Sa ne
in continuare pentru ei, pentru ca se pare ca momentul e destul de aproape.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Delia13 spune:
Buna seara la toate burticutele!Am citit cateva vesti nu tocmai ok. Imi pare rau de Dianamni , doamne ajute sa mai stea in burtica fiecare zi conteaza si pt Andra la fel
, dar indiferent cand or sa nasca cu siguranta v-a fi bine
. Am citit si de raceala un
mare fetelor bolnavioare sa se faca rpd mai bine, cat despre antibiotic, Ioana poti sta linistita ca nu se intampla nik, verisoara-mea a stat internata in ultimu trim. cu o infectie la rinchi si acum are o fetita de toata frumusetea
,Rebiana ce ma bucur de bebelina grasunica
. eu de ieri pana azi raportez 1,5 kg
, Ce am avut eu arsuri de pe la 4 luni , dar de cateva zile e raaaau de tot. Am arsuri groaznice mai ales noaptea simt sucul gastric pana in gat si imi vine sa vars tot, dk iau pastila magica imi trece imediat dar nu pot lua nu stiu cate pe zi. Voi cum stati cu arsurile au inceput sa fie mai mari? Dureri sa stiti ca am si eu la " dansa" cateodata , dar stiu ca sunt normale, dorm cu o perna mare intre picioare si cat de cat e mai bine, mai greu cand ma intorc de pe o parte pe cealata. Va
pe toate si va doresc multa sanatate ca e mai buna decat toate, pana acu m-a ajutat D-zeu sa nu ma imbolnavesc, dar si mananc multe citrice![]()
Delia13 28+
David Andrei
http://family.webshots.com/album/575707444ESBpxP ultimele poze cu burtoanca
greenfrog spune:
Raportez si eu arsuri, dureri de spate si de picioare la greu. o sa merg sa fac o salata verde si sa recuperez la citit din urma.
29+