Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
aylin_tarcan spune:
iar am inceput cu F5-ul la fiecare 5 secunde. daca nu am altceva mai bun de facut! offf, grea e viata!
astea sunt posturi din alea menite sa umple capitole fara sa spuna nimic! trebuie sa imi bag mintile in cap!
ma tot gandesc sa spun si eu ceva inteligent, ca sa nu para ca am scris doar ca sa nu tac (vorba vine), dar zau ca nu am nimic inteligent de spus.
asa ca, hai mai scrieti, ca sa am ce sa raspund....
editez ca vreau sa ii multumesc tanei pt urarea de insanatosire! pai daca nasc si el e racit, eu ce ma fac? io ca io, ca vad ca ma tin bine....dar cine imi aduce si mie la spital una alta?
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
mamidepuiuti spune:
eu va pup pe toate si va doresc de acum sa aveti un Craciun asa cum vi-l doriti voi! sa ne gaseasca pe toti mosu' sanatosi,veseli si ,cel mai important: 2in 1
! 

CRACIUN FERICIT!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
37+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
satulica spune:
buna dimineata si de la noi!
Craciun fericit tuturor! Si mosul sa fie darnic si bogat pentru fiecare!
onitza, eu nu sunt din zona asta, de aici e sotul; asa ca nu cunosc oamenii de pe-aici...![]()
alexutzzza si cris_mario, multumesc pt gandurile bune
marcu e un pic mai bine, asa mi se pare, asa ca poate scapam de antibiotic
eu n-am mai intrat deloc ieri; am facut ceva cumparaturi, am trebaluit pe la bucatarie si voi continua si azi... sotul ajunge si el in seara asta acasa... am fost singura si a fost un pic dificil - si cumparaturi si mancare si ceva dulce si marcu bolnavior pe langa mine si burtica grea... si ce-am mai patit si ieri... sunt si acum shocata - bine ca suntem bine!.... abia azi am avut linistea sa intru pe forum si sa citesc noutatile si sa va urez sarbatori fericite! 
ma duc acum sa sparg niste nuci pentru un tort mititel 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
35+ cu 
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
aylin_tarcan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui satulica buna dimineata si de la noi! Craciun fericit tuturor! Si mosul sa fie darnic si bogat pentru fiecare! onitza, eu nu sunt din zona asta, de aici e sotul; asa ca nu cunosc oamenii de pe-aici... alexutzzza si cris_mario, multumesc pt gandurile bune marcu e un pic mai bine, asa mi se pare, asa ca poate scapam de antibiotic eu n-am mai intrat deloc ieri; am facut ceva cumparaturi, am trebaluit pe la bucatarie si voi continua si azi... sotul ajunge si el in seara asta acasa... am fost singura si a fost un pic dificil - si cumparaturi si mancare si ceva dulce si marcu bolnavior pe langa mine si burtica grea... si ce-am mai patit si ieri... sunt si acum shocata - bine ca suntem bine!.... abia azi am avut linistea sa intru pe forum si sa citesc noutatile si sa va urez sarbatori fericite! ![]() ma duc acum sa sparg niste nuci pentru un tort mititel ![]() mami de Marcu (04.02.2006) si 35+ cu ![]() www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe... Eu sunt Marcu! |
io nu stiu cum poti. si copil bolnavior, si mancare, si cumparaturi....eu cred ca nu as fi facut nimic. mai ales cu burtica de 35+. uite altele (adica moi), stau si freaca duda!
dar io nu stiu... ce ai patit ieri?
38+ cu 
mariucasara spune:
aylin_tarcan
Eu sunt convinsa ca bebe nu va semana deloc cu Sara. Nu stiu de ce. Mi-l imaginez brunetel cu ochi caprui in timp ce Sara e blonduta si are ochii verzi. Chiar sunt curioasa daca instinctul de mama se va confirma in cazul asta.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
35+
Sebastian Petru
xela_07 spune:
Ma inscriu si eu la "frecatul dudei". Noi mergem maine la soacra la masa, iar sarmalele, salata si cozonacul vin deseara
. Deci duda sa traiasca
. Glumesc si eu, am vreo 30 min pana nu se intoarce Andreea de afara. Raportez si eu sot bolnav cu febra, tuse alea alea. Andreea a fost prima dar ea nu a avut probleme decat cu tusea pe care inca o are cateodata. Apoi sotul cu febra si stat la pat vreo 2 zile 
. Eu sunt strong am scapat de data asta
.
Apropo de bebe 2 eu ma gandesc cu groaza ca daca nu seamana cu matza asta am pus-o. Vreau sa semene cu ea, sa doarma noaptea si sa fie cumintel. Am o presimtire ca nu o sa fie asa
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
33+
Cristian
ratusca_mica spune:
Raportez victorie partiala, anume ceai cu Fervex si un algocalmin pastila. Macar atat.
Acum, partea proasta e ca la 1 trebuie sa mergem la o reuniune de familie si tot insist sa stea acasa ca ma duc cu mama (e familia din partea mea), insa nici nu vrea sa auda. Of, sper sa nu se lase cu complicatii...
Ratusca
34+ 
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui aylin_tarcan iar am inceput cu F5-ul la fiecare 5 secunde. daca nu am altceva mai bun de facut! offf, grea e viata! astea sunt posturi din alea menite sa umple capitole fara sa spuna nimic! trebuie sa imi bag mintile in cap! ma tot gandesc sa spun si eu ceva inteligent, ca sa nu para ca am scris doar ca sa nu tac (vorba vine), dar zau ca nu am nimic inteligent de spus. asa ca, hai mai scrieti, ca sa am ce sa raspund.... editez ca vreau sa ii multumesc tanei pt urarea de insanatosire! pai daca nasc si el e racit, eu ce ma fac? io ca io, ca vad ca ma tin bine....dar cine imi aduce si mie la spital una alta? Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 38+ cu ![]() |
Petra, e asa de bine sa nu ai ce face, ca nici nu ma gandesc sa ma simt vinovata. Oricum, sunt ultimele saptamani de liniste din viata noastra (la mine cel putin

Ratusca
34+
aylin_tarcan spune:
mariucasara, io nu stiu ce ma fac daca iese bruneta cu ochi caprui, la cat e de blonda alma si cu ochi albastri...glumesc si eu, dar oricum, as avea un soc
xela, vreau eu copil ca andreea! sa doarmaaaaaa, sa mananceeeee, sa stea locului macar 5 minute pe zi, sa nu alergam prin casa o ora juma ca sa ne imbracam sa iesim afara, sa nu sparga geamuri, sa nu darame tablouri, sa nu se urce in biblioteca unde doar o maimuta ar ajunge etc etc...dar iti urez si tie un copil cuminte! iar cel mai important, vreau sa doarma. ca alma si acum are nenumarate treziri pe noapte, in alea 8 ore pe care le doarme...
38+ cu 
cristies spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti ziua buna si de la mine...sunt in "pauza" acum,ca raportez noapte ca de obicei[treaza de la 2.30 la 5] iar acum am pus supa[gaina bio de la mama din ograda catalutza aseara nu am mai apucat sa scriu,dar la rezultatele mele de la eco sunt trecute doar valorile,fara varsta estimata... ... dar am vb cu o prietena din israel ce-mi spunea ca si cumnata ei a patit la fel: a aflat ca bb are mari diferente de dezvoltare intre segmentele corpului si are precis nanism ... a nascut un baietel[ce va implini peste o sapt 2 ani] mai mic,intradevar,dar bine proportionat! si medicii nu erau din romania!cumnata ei traieste in ierusalim... fruntea sus!greseli se fac oriunde...![]() plateea succes la shoping! ![]() danyelana cum te simti?nu ai mai scris nimic dupa cazatura... ![]() stiu ca mai aveam ceva de scris,dar sunt ![]() ![]() ... vorba plateei :-2 mil neuroni azi imi vine sotul acasa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
Si pe Radu la colindat, nu stiu de ce pe voi va asociez cu Germania...

36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

... dar am vb cu o prietena din israel ce-mi spunea ca si cumnata ei a patit la fel: a aflat ca bb are mari diferente de dezvoltare intre segmentele corpului si are precis nanism ... a nascut un baietel[ce va implini peste o sapt 2 ani] mai mic,intradevar,dar bine proportionat! si medicii nu erau din romania!cumnata ei traieste in ierusalim... fruntea sus!greseli se fac oriunde...