Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ratusca, stii cum sunt oamenii, mereu nemultumiti. acum ma plictisesc si vreau sa plec la alma, cand sunt acolo vreau si eu sa ma lase sa stau jos 5 minute....deh

eu ce sa mai zic, ca la mine e vorba de zile si vine mica urlatoare (cu drag o spun, sa nu credeti ca sunt mama denaturata )

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

mariucasara, io nu stiu ce ma fac daca iese bruneta cu ochi caprui, la cat e de blonda alma si cu ochi albastri...glumesc si eu, dar oricum, as avea un soc

xela, vreau eu copil ca andreea! sa doarmaaaaaa, sa mananceeeee, sa stea locului macar 5 minute pe zi, sa nu alergam prin casa o ora juma ca sa ne imbracam sa iesim afara, sa nu sparga geamuri, sa nu darame tablouri, sa nu se urce in biblioteca unde doar o maimuta ar ajunge etc etc...dar iti urez si tie un copil cuminte! iar cel mai important, vreau sa doarma. ca alma si acum are nenumarate treziri pe noapte, in alea 8 ore pe care le doarme...

Stai cuminte si nu vorbi fetita de rau. Ce daca e mai zburdalnica? Daca nu puteai sa-i faci fata nu mai faceai alt bebe. Si asta cu geamurile... si eu spargeam cand eram mica si cat am lucrat la fabrica de sticla a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. Toate frustrarile se spargeau in lada

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies da,asociere buna... ... tati este neamt,azi il astept sa vina acasa in oradea...radu e la parintii mei pe perioada vacantei[ca eu abia am grija de mine acum ],iar din vara,adica dupa ce termina radu cls a treia ,sotul a zis ca el nu mai accepta sa stam aici si ne muta cu el ...... ca a fost suficient de rabdator...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Eu ma intorc la salata beouf, ca nu am nici o duda pe aici.

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mai am curatenia si cam gata....dar ma cam lasa duracellul....

ma dor picioarele si m-am intins un pic...motiv pt care santazistul asta mic profita sa se intinda prin balon...facandu-mi revizia tehnica la stomac si ficat...

mi se intampla noaptea sa ma treaca susu..si sa fiu asa obo sau sa ma doara toate cele incat zic..mai stau un pic...astfel incat cand ma duc..ma doare burta....iar acu constat ca ma ustura un pic in interior cand...ma susuiesc. sper sa fie de la asta...

nu stiu cum o sa fie craciunul asta in 2...fara familie...nicunul nu suntem din buc..ci de la sute de km si e cam ciudat...de asta a cam trebuit sa fac de toate....ca sa nu simt diferenta macar din pct de v culinar...

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan
xela, vreau eu copil ca andreea! sa doarmaaaaaa, sa mananceeeee, sa stea locului macar 5 minute pe zi, sa nu alergam prin casa o ora juma ca sa ne imbracam sa iesim afara, sa nu sparga geamuri, sa nu darame tablouri, sa nu se urce in biblioteca unde doar o maimuta ar ajunge etc etc...dar iti urez si tie un copil cuminte! iar cel mai important, vreau sa doarma. ca alma si acum are nenumarate treziri pe noapte, in alea 8 ore pe care le doarme...

Hai poate ai si tu noroc de data asta si daca la mine iese ca alma ta, facem schimb? Ca deh ma gandesc ca ai experienta cu copii atomici si eu cu copii cuminti . Sa fie ei sanatosi ca ne descurcam noi cumva ... .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 33+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cum spunea cristies.....am trecut oficial in luna a 9....dar nu ne grabim....

aoleu ma ia cu lene si somn...

36+ LUCA

Sa nu fi ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Salut! Avem vreun cadru medical pe aici? Am si o scrisoare medicala si nu inteleg tot scrisul doctorului. Este cineva care ma poate ajuta?

34+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Am facut si eu o steluta... Nu-mi vine sa cred!!!

34+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

eh, cristies, nu te lua asa de mine. ca nu o vorbesc de rau. doar descriu! are dreptate xela! facem schimb, ca eu sunt obisnuita si am experienta!

va dati seama ca mor de dragul almei, asa atomica cum e!
asa ca cristies, daca nu as fi avut parte de ajutor, fii sigura ca nu mai faceam al doilea bebe.....

Mergi la inceput