Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
aylin_tarcan spune:
gata, nu mai zic nimic, ca sunt prost inteleasa 

fetili, inca o data Craciun fericit, plin de armonie si ganduri pozitive!
si tineti pufuletii acolo unde sunt acum!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
cris.dogarel spune:
AYLIN, si eu as vrea sa iasa Ema "altfel" decat Ana, adica sa doarma mai bine si... sa aiba colici mai puitn timp, nu 5 luni
dar de fapt ma pregatesc penttru acelasi tip de copil, ca macar pe ala il stiu
. in plus, mi-ar fi "ciudat" sa fie vreo linistita si muta
. as intra la idei..
DECENUELA, ai un motiv bun sa aduci craciunul macar culinar in casa, dar ....eu nu as avea zelul si toate cele sa le fac asa pe toate ca la carte.
PT TINE, CRISTIES SI TOATE BURTICILE GOSPODINE DE AZI,jos palaria

succesuri
, sa iasa toate bune si sa va simtiti bine, bine, de ultimul vostru craciun de tinerei 'bebe-less'
MAMIDEPUIUTI, 
ce fain ca vine tati
. o sa ai un craciun frumos si intreg. sa nu nasti pana pe 30, sa aveti si voi un pic de timp....
, alea, alea
ff buna decizia sotului. nu stiu de ce ati stat aici pana acum, desi Oradea nu e chiar ...romania![]()
PLATEEA, 

devoreaza-le (magazinele). sa iti iei ce iti pofteste inima, s ate bucuri de cadouri date si primite de la 
ma inscriu si eu in grupul prelucratoarelor de duda azi![]()
![]()
![]()
Ana a fost aseara la colindat cu o prietena si au venit dupa aproape 2 ore cu pungile pline
de dulciuri, fructe si....bani cat castig eu in 2 zile de munca![]()
![]()
. stam intr-un cartier darnic, bag seama
. insa cel mai fain a fost dupa: prietena ei era fericita ca are bani sa isi ia o jucarie pe care si-o doreste, iar ana nu zicea nik. mai tarziu m-a intrebat daca putem merge azi la un magazin ca ea vrea sa ia pt ema doua jucarii, una de patut si una de carucior, din banii ei. 

m-am topit...
Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan gata, nu mai zic nimic, ca sunt prost inteleasa ![]() ![]() ![]() fetili, inca o data Craciun fericit, plin de armonie si ganduri pozitive! si tineti pufuletii acolo unde sunt acum! Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 38+ cu ![]() |
Nu te supara
, doar am vrut sa-i iau apararea Almei, ca mama de-abia dupa cinci ani s-a indupleceat sa mai faca un copil. Si asta in conditiile in care o avea pe bunica non stop la dispozitie, ca doar eram primul nepot. Si de la frate-miu din copilarie nu povesteste nimeni decat lucruri dragute (cum pronunta aiurea, cum ii placeau caii) si la mine cum zbieram din tot sufletul cand trebuia sa ma spele, apoi cand vroia sa ma scoata din baie alta repriza. Asta e doar un exemplu...Ce ma fac daca bebe seamana cu mine? M-am ars.
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
cristies spune:
Cris.dogarel, Ana rules!!!! O sa ai asa un mare ajutor cu ea...
Eu nu merit murdaritul palariei pentru ca fac doar ce vreau eu. Am facut traditionale d-astea, dar nu-i musai ca la anul sa mai fac. Si la noi e aceeasi situatie ca si la Decenuela, e primul an cand facem in Bucuresti, e primul an in casuta noastra, ultimul an baby-less. Sunt multe motive de bucurie, din pacate sotul mai sta pana la cinci la serviciu si vroiam sa mergem sa-i luam lui bebe cadou impreuna.
. Oare la cinci o mai fii deschis la Big? Ca nu ma duc in Hypermarketuri nici sa stiu ca imi dau gratis.
Oricum, acum am terminat mancarurile si ma apuc de salata de fructe.
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
mamidepuiuti spune:
cris.d ...ana m-a topit 

... sa-i cumpere ea jucarii surioarei din banii castigati cu colinda?!? 

... radu imi spune ca o sa-i dea "imprumut" din jucariile proprii lui bb...

... si tot verifica ce scrie pe eticheta: asta nu are voie,vezi?e interzis copiilor sub 3 ani,asta celor sub 6 ani...dar numai imprumut i le dau,tot ale mele raman!... 

... cateodata imi vine sa-mi iau campii cand il aud...
in alta ordine de idei...cam asa mi-as dori si eu...![]()
![]()
... dar de la dorintza pana la putintza e ceva cale...
... desi cred ca al meu o sa se shokeze ca mie cu cateva zile inainte de a naste[fara sa mai zic ca mi-e rau si acum,ca asta mic face elongatzii in burta mea,etc
] imi sta gandul la 
... om trai si om vedea ce iese... ![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
37+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
evyme spune:
Buna.... ziua la Mos Ajun si de la mine
N-am mai intrat aseara pt ca am ajuns foarte tarziu acasa... M-am facut gigea
si dupa aceea
pentru zilele astea... Si cum toate casele din Cora era supra-aglomerate, inclusiv cea pt
, si cum nimanui nu-i pasa de o burtica 

a trebuit sa stau la una din cozile... Am citit cate ceva din urma dimineata, dar am plecat iar pt ultimele cumparaturi (pe care am uitat sa le fac aseara) si acum mai am de recuperat cap. asta... Evident ca neuronul meu de gravi nu a putut tine minte pana la ora asta ce am citit eu dimi 
Ma bag la citit si revin 
32+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
aylin_tarcan spune:
cris.dogarel, cat de bine le zici....si eu ma pregatesc pentru acelasi tip de copil, si cred ca si eu as intra la idei daca nu ar fi din "tipul" pe care il stiu eu. foarte bine le-ai spus! 
extraordinar, ce frumos din partea anei! ti se topeste sufletul! bravo ei!
cristies, gata, mi-a trecut supararea! 

eu am plecat. in sfarsit! va puuuuup si sa fiti cuminti!
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
simonette spune:

Dragele mele, am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT alaturi de comorile voastre si de toti cei dragi!

Am uitat sa va spun ca am scapat de epiziotomie insa m-am rupt totusi un pic in interior! Suferinta nu suporta comparatie cu data trecuta! Am putut sa stau in sezut imediat dupa nastere si durerile sunt super-ok!
Si, am mai uitat sa va spun ca astia mi-au dat liber la SEX dupa 3 saptamani
La intrebarea ma daca sigur dupa 3 saptamani am voie ei au zis ca daca eu ma simt in stare mai devreme, pot sa fac ce vreau! Eu nu ma simt in stare si nici nu vreau dar ma gandesc.......oare de ce diferentza asta intre ce recomanda ei aici si ce recomanda ai nostri in Ro????
Gata......Sarbatori magice sa aveti!!!!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
39+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!
cris.dogarel spune:
simonette, draga noastra soacra cu trei nurori, multumim!
Craciun magic alaturi de iubitzeii tai pui si de sotz. Meriti toata fericirea din lume si implinirea alaturi de ei.
P.S. or recomanda ai nostri oficial alea 6, da' unele mai incep si mai devreme m(3-4) daca nu mai sunt lohii si "locul" permite
mie dr. mi-a zis ca sa incep cand sunt pregatita.... fizic eram dupa 2 sapt, psihic am ajuns dupa 6 luni![]()
![]()
![]()
![]()
cand ti-o fi tie bine, ca voi aveti rezerve facute...![]()
![]()
![]()
Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
Yasmine spune:
Dragelor am stat in pat cu o gripa de toata frumusetea cu febra de peste 38°C drept care iau antibiotice drept care am lierdut 3 capitole, sper sa am timp a reiau.
Va doresc tuturor din suflet un Craciun Fericit sa petreceti in liniste in sanul familiilor voastre, proaspetele mamici sa aveti un Craciun de neuitat, primul cu puii vostri, burticile stati la caldurica si tineti puii acolo cit mai e nevoie!
Liniste in sufletele voastre si numai bucurii!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 30+