Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
cristies spune:

Ia vedeti ce mesaj am primit: Dragii mei, toate urarile de anul trecut nu mi s-au indeplinit asa ca va rog anul acesta sa nu-mi mai trimiteti decat cadouri si bani! Va multumesc. La multi ani!
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
plateea spune:
cristies... parca esti soacra mea...
aceeasi faza a patit-o cu oala de sarmale! si a muncit de 3 ori, la aceleasi sarmale, de i-au iesit pe ochi ![]()
feteleeee... am primit salariul. una bucata om fericit, aici la noi acasa! gataaa... avem cu ce cumpara pampersi si cadou pt mami si pt tati, si... si...

, plec la shopping ![]()
ne intalnim cand termin banii
!
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
cristies spune:
Bravo Plateea, au picat la fix. Spor la shopping!!!!
Si sa nu tragi tu de sacose. Angajeaza un hamal
!
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
plateea spune:
HA!, eu, sacose?
pai, eu sunt o doamna... mai mult de 2 kile nu cara je nici sa ma picuri cu ceara. m-a invatat sotul o mofturoasa... si oala de bors de pe aragaz cand m-a pus soacra sa o mut m-am strambat toata, si am stat sugestiv juma de ora apoi lata in pat.
eu merg cu indicatiile, socrul merge sofer si... carator de sacose! si nici nu trebuie sa il platesc, ca e dragut si face totul pt nepotel... ![]()
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea ratusca, daca a facut febra, si nu a luat inca antibiotic, fugareste-l rapid pana la un laborator de analize sa ii ia un exudat faringian, si sa ii faca antibiograma, ca sa stie exact ce trebuie sa ia. rez ala ii vine in 48 de ore, asa ca pana atunci, stai departe, departe de el... cam greu, si da-i paracetamol (humex, coldrex) 3 pe zi, ibuprofen, si scade-i febra cu fiole de algocalmin, baute, nu intramuscular. sanatate! 35+ cu bbTo...+ 3 kg , ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!AMR teoretic 5 sapt. , practic "cica" 3 sapt. |
Sarut mana de sfaturi, exact asa facusem si eu planul de tratament! Dar crezi ca ma inteleg cu unicornul? Nu reusesc nici sa il tin in pat sub plapuma sa transpire, d-apoi sa ii mai dau fiole etc... Mai insist si o sa amenint ca fac urat!
Ratusca
34+
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KarmenS ratusca, super bradutul, cam asa o sa arate si al nostru, iar de silueta ta ce sa mai zic? arati super! Fetelor, sa nu va suparati pe mine, dar eu nu citesc posturile in care e vorba despre bunatati pt ca imi curg balele rau de tot si eu nu prea bucataresc din motiv de contractii, si sa-l pun pe sot sa-mi faca deja mi-e rusine ca si asa saracu cam el face tot prin casa ![]() aylin , felicitari pentru rezultatele bune de la eco, o sa fie o bebelina grasunica si frumoasa! ![]() catalutza, se stie ca aparatele eco dau erori, asa ca incearca sa te linistesti si sa vezi cum se prezinta situatia si la urmatoare eco. ![]() tanaion, groaznica experienta de la stomato ![]() Carmen 33 + ![]() |
Stai un pic, sa ne intelegem, acolo nu eram gravida!
Ratusca
34+
mariucasara spune:
Neatza fetele!
Cu mare drag impartim cu voi portocalele, covrigii si alte bunatati primite la colindat.
Eu nu fac mai nimic de mancare. Voi face o salata boeuf si o ciorbita de pasare ptr Sara. Anul trecut am facut de toate dar anul asta profit si mancam la mama. Asa ca sunt prin preajma. 
plateea bravo ca v-au intrat banutii! Spor la cumparaturi!
cristies esti harnicuta tare!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
35+
Sebastian Petru
aylin_tarcan spune:
plateea, uraaaa! ai vazut cum a venit mosu' exact cand trebuia sa vina, in ajunul craciunului? spor la cumparaturi.
noi cam trebuia sa o fi tulit deja, dar domnul sot e in stare de "zacatura" si blegeala si s-a bagat in pat. si a si adormit. asa ca mai stam, ce sa facem!
karmens, multumesc! io cred ca daca nu o sa semene cu alma o sa am un soc. nu stiu de ce. dar tare ma astept sa retraiesc acelasi lucru, desi sunt constienta ca sunt doi copii diferiti, dar parca e un deja vu si eu de fapt retraiesc nasterea almei. asta e in capul meu prost!
mai fetelor, ma intreb, oare eu o sa ajung vreodata sa fac cozonaci si sarmale, ca voi? ca io sunt "duamna" la asta cum e plateea la shopping. nu am eu un socru care sa le faca (sarmalele, cozonaci nu)?
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
38+ cu 
Tanaion spune:
Cristies
asa fac imi trimit flacaul, pai trebuie sa manance si graviduta ceva bunatati.
Karmen, petra, ratusca sanatate sotilor si voua!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
37+
Maria
mamidepuiuti spune:
ziua buna si de la mine...sunt in "pauza" acum,ca raportez noapte ca de obicei[treaza de la 2.30 la 5] iar acum am pus supa[gaina bio de la mama din ograda
] si friptura la foc... merg imediat sa rezolv sarmalutele...cozonac am cumparat,ca nu m-am simtit capabila sa fac
...
catalutza aseara nu am mai apucat sa scriu,dar la rezultatele mele de la eco sunt trecute doar valorile,fara varsta estimata...
... dar am vb cu o prietena din israel ce-mi spunea ca si cumnata ei a patit la fel: a aflat ca bb are mari diferente de dezvoltare intre segmentele corpului si are precis nanism ... a nascut un baietel[ce va implini peste o sapt 2 ani] mai mic,intradevar,dar bine proportionat! si medicii nu erau din romania!cumnata ei traieste in ierusalim... fruntea sus!greseli se fac oriunde...
plateea succes la shoping!
danyelana cum te simti?nu ai mai scris nimic dupa cazatura...
stiu ca mai aveam ceva de scris,dar sunt 

... vorba plateei :-2 mil neuroni ![]()
azi imi vine sotul acasa...

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
37+
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze