Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
Andre_lina spune:
Buna dimineata si CRACIUN FERICIT!!
scriu cu un deget de la mana stanga, cu dreapta tin una bucata tudor mancacios.
VA DORIM SARBATORI FERICITE SI SA DEA DUMNEZEU, CA LA NOI IN ODISEE SA NU BATA NICIODATA VANTUL si sa fim la fel de UNITE IN 2010, CA MAMICI, CUM AM FOST IN 2009 SI SUNTEM, CA BURTICI! AMIN.
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
carmita_baby spune:
hopa si eu tot in schimbul 3...
Xela nu cunosti 'cartoful'? Cand eram eu mica si imi dadea matusa mea bani, ma duceam direct la cofetarie si imi cumparam 'cartof'. Era prajitura mea favorita.
Mariucasara da in primul si in primul rand conteaza ca suntem sanatosi, cand va veni bebelina totul va fi uitat cu siguranta, doar ca acum starea mea este accentuata si de faptul ca`s gravi.
Danyelana eu nu am fost pe faza si nu sunt la curent cu ce ti s-a intamplat.. Sper ca esti bine!
31+
Lorena
Mello motanelul iubit
plateea spune:
neata fetelor...
haideti sa facem precum fluturasii, apoi sa scoatem niste aplauze pt andre_lina, si FIE PRECUM SPUNE MARIA TA, ANDRE!!!
apoi va servesc una cana de compot de fructe, sa va dezintoxic de ce ati mancat pana acum...
apoi permiteti sa raportez ca eu azi merg la dr.
sper sa fie de garda, asa cum a zis luni, si sa stea de vb cu mine, pt ca... ori sunt eu paranoica, ori ceva nu e in regula! bebe se misca din ce in ce mai putin si mai... vag, daca nu tin mana pe burtica nici nu il simt, parca as avea burta anesteziata, plus ca am de 2-3 ori pe zi, pe chilot, cat 2 banuti de lichid incolor, inodor, si mi-e sa nu fie ceva suspect. sa dea DD sa fie totul bine, si sa fiu eu paranoia. dar daca nu... 

nu vreau sa stiu acum. acum... beau lapticul, si ma gandesc la anul frumos care vine!
dragele mele!
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
plateea spune:
am mai si nimerit perioada asta pe forum, cand sunt singura, si... "nu e nimeni pe drum... nu e nimeni acuuum", poate imi spuneati si voi cum fac bebeii vostri, si daca pateste cineva asa ca mine. dar... poporul e cu gandul la sarmale si fripturi, si cozonaci, nu la cucuveaua de pe forum...
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
oanaiacovita spune:
Neata fetele!
Stiu ca Dianami s-a inscris si la voi la Odisee si de aceea vroiam sa va zic ca am primit urmatorul mesaj:
"Suntem la spital, m-au internat in noaptea asta, hemoragie si col deschis.Bb e bine, asteptam sa vedem cat mai sta.Tineti-mi pumnii.Diana"
Va rugam si pe voi sa fiti alaturi de ei si de noi, burticile de iepurasi, sa ne rugam sa stea bebe la mami in burtica macar pana dupa Revelion. 

O sa va tin la curent daca mai aflu ceva.
Oana
31+
Eric Nicholas
AMR 8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Beatrice1982 spune:
neata..............
multumim oana de mesaj..............
speram sa fie bine.....
doamne ajuta !!!!!!!!!!
plateea..............eu foarte rar simt cand doarme,......din contra...............ma rog la el de nshpe ori/zi sa stea cumine, ca imi rupe burta...................
nu stiu unde mai are atata loc, desi nu are, ca isi scoate toate cele prin burta...........noroc ca am o piele foarte elastica si nu se rupe...![]()
dimineata dupa ce mananc are program de somn........atunci pot sa ii fac orice, ca n-are nici o treaba..........pana pe la 10-11.........apoi incepe show-ul, iar seara cand sa dorm..................nu-ti povestesc.............
ori va fi fotbalist, ori va fi un copil care nu va sta louclui, ori se destrabaleaza acolo in burtica, si cand iese va fi cumintelle de pe lume:)![]()
bafta azi la dr...........
aveti grija de voi!
Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
decenuela spune:
neatza burticutze....de cafrea n-a zis nimeni parca asa ca...am fv io...
plateea ce sa zic.....eu fac parte din categoria celor care bb nu a fost f activ ....ceea ce spunea tot timpul bea mi se parea sf. de 2 zile il simt si io muuuult msai lenes....eu am zis ca e drogat de la mancarurile de craciun....
dar na dr o sa-ti zica cel mai bine...daca nu fa un eco..la care s-o nimeri...
HAI DIANA...SA SPERAM CA ESTI OK SI CA VEIO FACE UN BB SANATOS
EU SUNT Zombi....dupa ced m-am trez la 1 juma..m-am culc la 4 juma si pan la 7..cred ca am fost la susu de 5 ori...asa ca....

sa avem inca o zi frumu....grija la papa...
36+
LUCA
Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari
Tanaion spune:
La multi ani fetelor si sarbatori fericite sa aveti in continuare.
Plateea
sa nu fie nicio pb si sa te linisteasca azi dr. Referitor la miscarile bebeului, eu o simt cam de doua ori pe zi cam jumatate de ora de fiecare data, seara mai puternic. Desi nu e foarte activa in comparatie cu ce povesteste Bea, pot spune ca comparativ cu Toma e mult mi miscatoare. Toma era tare linistit abia il simteam.
Vikinga frumos ne scrii tu de fiecare data.
sa nu intarzie prea ult bebelina, dar la cochetaria fetelor conteaza mult 1 an, asa ca parca vad ca se naste in 2010.
Carmita ce
mi-ai facut cu cartofii. Ce bunatate! N-am mai mancat de pe vremea lui Ceausescu.
Deceunela daca nnu esti confortabila cu cadoul eu zic sa-i explici frumos mosului si sa mergeti sa-l schimbati, ca pana la urma va fi si mosul incantat ca te vede fericita.
Fetelor sa fim asa cum ne-a urat mamica de Tudorel mancacel Adrelina.
Va pup,
Tana cu Toma (10.11.2001) si
37+
Maria
xela_07 spune:
'neata!
catalutza81 - sa dea Domnul sa fie bine luni. Te asteptam cu vesti. Cand ma gandesc ca tu vroiai oricum amniocenteza pe care la sfatul medicului nu ai mai facut-o, s-ar fi depistat si asta atunci? Fii optimista ca bebe Irina va fi bine si sa speram ca e tot o eroare de ecograf.
adina_bulina - Esti o femeie extraordinar de puternica
.
plateea - f bine ca te duci la dr, sper sa fie totul OK si sa fie doar panica ta dar ai luat cea mai buna decizie ca mergi. Oricum te poate vedea un dr de garda sa-ti spuna daca totul e sub control. La mine bebe e f activ cu miscari puternice de 7-8 ori pe zi, plus uneori noaptea.
Beatrice1982 - ai o burtica f frumoasa, la mine abia se vede ca sunt insarcinata. Ma oftic
.
Dianami - sper sa stea bebe cat mai mult la caldurica 

.
Apropo de kg, noi am luat doar 10,5 kg pana acum fara nici un efort (a, sigur am mancat mai putin
). La Andreea in luna a 8 a aveam +20 si nu m-am mai cantarit de atunci ca ma enervasem. Oricum le-am dat jos integral in decurs de 1 an fara regim sau sala. Avantajul este ca eu am un metabolism super strong care m-a ajutat.
Suntem in vizite zilele astea, ieri am fost la soacra mea, azi merg sa rup turta finutei mele si maine merg iar la soacra sa ne vedem cu niste veri din state care au venit putin de sarbatori. Luni am eu musafiri, vine mama si ceilalti fini si de marti ne mai linistim
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
33+
Cristian
dastefa spune:
neatza
plateea Miruna mea e precum Ivan al lui Bea dar la Daria nu a fost deloc asa.Frecvent intram in panica ca nu misca un timp mai indelungat si de vreo 2-3 ori am mers la spital special pt eco sa stiu ca e bine
deci te inteleg si imi pare rau ca asta iti umbreste sarbatorile.Dar mergi cat mai repede la spital ca sa te linistesti.Eu sunt sigura ca totul e bine
te
si asteptam vestile
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica