Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Si pentru dianami
sa se nasca bebe sanatos si puternic!!!
CURAJ DIANA!!!!

Tana cu Toma (10.11.2001) si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ori va fi fotbalist, ori va fi un copil care nu va sta louclui, ori se destrabaleaza acolo in burtica, si cand iese va fi cumintelle de pe lume:)

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

si Miruna e la fel de miscacioasa dar eu sper sa fie valabila ultima varianta

Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Danyelana multumim pt urarile de Craciun. Tu esti bine? Nu ne-ai mai scris nimic dupa cazatura.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Neata' va invit si eu la un fresh de portocale amestecate cu mere, sfecla rosie, morcov, telina si ridiche. Cam atat am gasit prin frigider

catalutza81 sa dea Domnul sa fie bine si sa fii si tu mai linistita.
plateea - bebele meu are momente in care misca foarte mult, in special seara. Dar am avut si eu perioade in care nu il simteam, sau nu prea il simteam. Asa am ajuns pe la vreo 21 saptamani sa fac o ecografie in Constanta ( ca eram pe acolo), asta dupa o noapte de plans, ca eu nu l-am stimtit pe bebe deloc. STii ce mi-a zis? Ca e bebe mare si grasunel, ca atare si lenes :)) Mai stii, s-o fi ingrasat bebelinu tau acu de sarbatori. Sunt tare curioasa si eu prin 4 cand merg la control, cat ai mai luat si bebele meu.

Beatrice
20kg pentru ditamai palatul lui Ivan, nici nu-i asa de mult. Eu am pus doar vreo 12 kg, asa ca si garsoniera e pe masura.

Dianami ne rugam sa stea bebe cat mai mult la caldura.

Andre_lina ce bine e cand citesc cate un mesaj de la tine sau Simonete... pare asa de simplu sa te ocupi de bebe
Carmita nu ne lasa asa, spune-ne mai multe despre cartof

tzontzo manager 36
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetele!ce ma bucur ca aveti zile asa frumoase alaturi de cei dragi
si pentru cu momente mai putin bune...cu dureri cu susu...hai ca trec toate pana la urma...
eu nu mai pot de marti sot bolnav la pat nu misca.....si de ieri dimineata si eu febra nas infundat...toata noaptea transpirat si stat treaza pana pe la 5 dimi.....si acum se pare ca sunt putin mai bine am luat doar un paracetamol....toate farmaciile din oras inchise...sotul a apart termometrul am zis ca mor...asa craciun trist nu am avut niciodata...sper ca macar de revelion sa fim fresh...
nu vreau sa va necajesc cu probl....nu mai zic nimicva pup si va doresc petrecere frumoasa in continuare

35+
AMR 5 sapatamani speram
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu e mult 20 de kg pt palatul lui ivan zici tu???????????
apoi sotu nu a vrut sa creada... eu i-am zis ca am 20+, si nu m-a crezut ca a zis ca nu se vede...........
desi, din ce in ce mai incolo ma umflu ca o broasca, de apa.....si picioarele inca lucesc, asa-s de umflate...........si mi-e sete tot timpul, nu stiu de ce.................

om vedea cat s-a duce cand o sa nasc.............

ioiiiiiiiii xela[b/] nu te oftica...........pentru ca nu e usor de dus, aiai e problema......cred ca o sa ma filmez, apropo de ce a zis decenuela, sa vedeti cum ma intorc io in in pat................cred ca o sa va pishati pe voi de ras............

am fost prin oras..........nu va spun ce priviri am adunat.........de zici ca nu stiu........aveam un butoi in loc de burta.............

la real o gagica s-a uitat la mine, si instantaneu s-ia intors okii-n cap si a facut..wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww doamne!!!!!!!!!!!!!

na asta e.............

bebe sa fie sanatos..........

dastefa sper si eu ca ultima varianta sa fie valabila...........

eu i-am dat la 7 jumate doua sandvisuri sa pape si o cana de laptic....si inca nu prezinta scandal in burtic, cred ca ii place mancarea nesanatoasa...maioneza si ketchupul

ooooooofffff ooooofffffffffff

tre sa schimbam semnatura....

astea doua sapt tre sa le dorm.......sa am rezerve.........

Poze
Bea 35+ cu [b]Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nu stiu ce am tot bolduit acolo ca nu mai imi da voie sa editez mesajul..........

na........
ieri am fost la soacra, asa m-a cutremurat masina, pe drumurile alea bune de am crezut ca imi sare Ivan din burtica.............
si la cumnata am fost.........

azi vin ei................

bubu sa te faci bine!!!!!!!!!!!
ai grija de tine.
si pe mine ma pastea o raceala am luat repede oscillo, si paracetamol.,........si sper sa ma ocoleasca

Poze
Bea 37+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!

plateea, si eu la fel, la fel: miscari mai putine si mai "soft", chiloti din cec in ce mai uzi. eu stiu ca e normal in luna a 9-a, asa ca nu ma stresez, dar astept sa vad ce-ti zice tie dr.

decenuela, eu de 2 nopti reusesc sa dorm 6 ore legate, ma trzesc la 5 in loc de 3. e asa de bine.. sper sa mai vina si la tine nopti d-astea..

bea, o sa stii cand nasti, cu siguranta. sa nu uiti sa ne dai si noua de veste.tipa din real era invidioasa.Ivan ar face bine sa fie invers, ca prea te-a dat de pereti de 5 luni incoace

andre_lina, pupam mamica echilibrata si Tudorelul mancacios

adina_bulina, iti multumim ca iti faci timp si...chef de noi. iti doresc sa ti se ia toata povara din suflet si sa fie totul bine la anul in familia voastra, indiferent de cat de greu se va ajunge acolo

dianami, sa fie bine
va pupicesc pe toate.

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

bubulas' ca trece si raceala. Vitaminizati-va un pic, schimba-ti atitudinea, fii mai vesela, vezi cum trece si raceala asta. Noi nu am mai fost raciti de cel putin 4 ani Eu l-am sunat o data pe medic ca mi s-a parut ca fac febra, pe la inceputul sarcinii, aveam 37,2A inceput sa rad, si a zis ca aia nu e febra, nici macar stare febrila, si ca e normal sa-mi creasca un pic temperatura in sarcina. Da, na... vroiam sa fiu sigura ca e totul bine.

Noi am petrecut Craciunul aici in Baia Mare ( parintii stau la vreo 50 km de bm, la poalele Gutaiului, ne asteptau sa mergem, da ultima oara cand am fost, acu vreo 3 saptamani, s-a lasat cu contractii, dureri de burtica, asa ca am zis ca nici macar 5o km nu mai fac. De fapt, mi-a zis sotu' ca nu mai duce nicaieri, si cum visam eu la un drum de Cluj - o zi intreaga petrecuta in Polus ).
In ajun de Craciun, ne-am sunat cativa prieteni si am strans vreo 30 kg de carne, carnati afumati, muraturi, diverse conserve, fructe si dulciuri si vreo 25 de bonuri valorice. O parte le-am dus la un centru de asistenta sociala, pentru ca stiau ei unde sa le imparta, si o parte la familii de care stiam noi ca au nevoie. A fost cel mai frumos Craciun:)Anul trecut imparteam portocale pe strada la batrani ( si toti ne intrebau de la ce organizatie suntem :)))
Seara am fost colindati de niste prieteni, cu naiul I-a placut si lui bebe mult, se misca tare la notele inalte. A doua zi, au venit parintii la noi, pentru putin timp, si dupa masa ne-au colindat copiii. Seara, a semanat sotu' banuti pe afara Aveam un bol plin cu monede de 5 bani, si a zis ca stie el zonele prin care se plimba copiii, si i-a semanat, sa se bucure ca o sa -i gaseasca.

tzontzo manager 36
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

adina bulina

sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa lupti pt puiul tau

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput