Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 17
lucia2000 spune:
Am schimbat si semnatura.
Acum am trecut de 35 saptamani.
Inca o saptamana si intram in luna a 9-a
35+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Beatrice1982 eu nu ma prind daca s-a lasat burtica sau nu dar daca simti ca a coborat mai bine stai cumintica in pat si daca doare no spa repede sa mai tii pufuletul macar 2 saptamani. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru |
okkkkkkkkk sefa...............
Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Beatrice1982 spune:
azi m-am cantarit dupa nu stiu cat timp.......................
am 20 de kile in plus...........................
jezzzzzzz

Sa va distrati................sa aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebe meu misca in continuu.....
cica acum nu prea s-ar misca, e mare....da de unde.............si cand imi trage cate una numai stele verzi vad............
si daca de exemplu nu s-ar intoarce bebe, tot se lasa burtica???????cand sunt aproape sa nasc?
Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
Eleysa spune:
Craciun fericit si linistit va doresc ...cu bebeii langa voi sau inca 2 in 1 ...fericite sa fiti si implinite !!! 

Pe mine m-au cam doborat sarmalutzele ...fripturile ...cozonacii si asa mai departe ...mai am putin si ma rostogolesc
...
Elena,
34+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb
ratusca_mica spune:
Craciun Fericit tuturor!
Noi am fost la mami sa ne ospatam cu bunatati si a fost asa de bine! Immmm, parca as fi mancat tot drobul... dar tot! Sunt innebunita dupa ficat si la cat m-am abtinut in sarcina asta, acum am dat iama!
Sotiorul meu e mai rau, tot nu scapam de febra asa nefericita.
Ultima strigare: 38.3 Cam mult chiar si pentru el, nu stiu ce sa ma mai fac...
Ratusca
34+ 
dastefa spune:
Craciun fericit dragi pufoase
La noi a fost azi mosul pt Daria si cele 2 verisoare dar am primit si noi cei mari cadouri
din pacate ca si anul trecut nici nu a avut curajul sa-l priveasca bine pe mos necum sa mai si spuna poezia
cu noi e autoritara de numa dar cum apare cineva strain se pierde cu totul...asta e
noi am petrecut azi in familie dar cred ca m-a ajuns oboseala din zilele trecute ca acuma is mai franta decat intr-o zi de lucru.Aseara pe la 2.30 ne-am culcat pana am apucat sa facem toate pungutele de cadouri(vreo 10).N-am luat neaparat chestii spectaculoase dar a fost asa frumos sa poti face cate un mic pachetel pt fiecare...
am facut si ceva poze dar ramase aparatul setat aiurea si nu a iesit cine stie ce
si clipe minunate alaturi de cei dragi in continuare va doresc
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
catalutza81 spune:
Hello fetele, am intrat sa va spunem si noi Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!
Va multuemsc inca o data pentru sprijin. Luni o sa mergem la Pop ca sa vedem ce zice si el! Adina inca o data mii de multumiri ca ai cedat programarea. Ti-am trimis si pm, nu am reusit sa schimb programarea pt ca joi nu a mai raspuns nimeni la Diagnosis. Dar nu ma las, o sa ii sun din nou luni dimineata, asa ca o sa te sun luni daca am nevoie de datele tale la schimbare.
Pup la toate fetele!!!!!!!!!!
Catalutza
32+
Irina
adina_bulina spune:
Bafta multa! O sa fie bine, ai sa vezi. Important este sa ai incredere in Dumnezeu. Abia asteptam vestile cele bune.
35+
Maria Dalia
adina_bulina spune:
Fetele, va invitam pe toate la o felie maaare de tort de ciocolata si un pahar de Pepsi, nu mai mult, ca nu e voie. Si daca vreti va mai dau o felie... ca ce mai conteaza un kg in plus, la cate sunt deja... 
35+
Maria Dalia
decenuela spune:
cum sa va salut....cu neatza? ....nu, e prea devreme...noi ca de obicei in schimbul 3....de fapt pun ceasula sa sune...sa ma obisnuiesc cu alaptatul....:))...(glumesc)
plteea...eu zic ca mmosul vine noaptea de 24 si gasimcaourile dimi...saucand se merge i9n schimbul 3:))....noi nu prea resp traditia ca nu prea avem rabdare...mai ales mosul...
bea..m uitam...faceam comparatie si mi se pare ca s-a lasat burtica...sau a crecut bb.....eu aveam 20 kg...acu vreo 1-2 sapt,..si nu m-0m mai cantarit...
noi n-am fc nik..papa, somn..si o vizita la mall....cica sa luam aer...desi e la 200m...dar ma rog....am baut o caflutza..si acasa...
bb a av azi ctiv mai putina..oro s-a odihnit ori e drogat de atatw mancare
36+
LUCA
Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari