Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
andaluza66 spune:
Va doresc multa sanatate, noroc si sarbatori fericite in familie!
CRACIUN FERICIT !
37 fix azi ;) 
AMR doar 3 saptamani
adina_bulina spune:
Craciun Fericit! Sa ne ajute Maica Domnului si Pruncul Isus sa nastem copii sanatosi si puternici!
34+
Maria Dalia
roco1617 spune:
Mos Craciun bate la usa , scoate mina din manusa si va da din palma lui darurile cerului ,langa brad si langa foc sa va umple de noroc !!!!
Craciun Fericit si multa santate la toate Mamicile de pufuleti!!!!!!!! 

Roxana
(Alexandru - Tudor )
vikinga spune:
Multumesc pentru urari, sunteti niste dragute
. Deocamadata nu am nici un feeling nika ca s-ar anunta vreo nastere zici ca-s burtoasa de cind lumea si asa am sa si ramin
. Stiu doar ca o sa fie tot noaptea asa ca la elefantii, vacute si alte animale din astea ca nush ce am de tot ma identific cu ele
. Plateea rosesc
si mie imi place sa te vad activa:)Yasmine, ce frumusete de femeie esti
si ce frumoasa esti graviduta, stralucesti toata!!! Si copiii niste frumosi! Mi-ati placut toti 3 foarte foarte mult! Merci de parola contului comun ca nu o aveam, merg prin cautari sa vad de ce mai dau acolo.Poze cu burtica mare nu am facut asa ca tine, is f reusite, am citeva asa facute ocazional inca neincarcate in albumul pe tocmai ti l-am dat.O zi frumoasa de Craciun va doresc
.Vikinga
pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile
mariucasara spune:
La multi ani fetele!
carmita_baby
Nu mai fi suparata. Inca putin si vine puiutza mica si oricum nu o sa mai vrei decat sa stai cu ea o perioada, sa te bucuri in liniste de minunea mica.
Ma bucur ca sunteti ok. Puiul meu nu se intorsese acum 3 saptamani, dar inca sper sa se intoarca.
plateea eu nu stiu cat e apa si cat sunt shunci la mine cert e ca am luat 20 de kg pana acum.
Sara a fost un copil normal cat a stat in burtica (s-a nascut cu 3.300kg si 49cm) si apoi jale...a luat in greutate minim normal si nici de lungit nu s-a lungit spectaculos desi mereu a mancat f bine. La 2 ani i-am facut toate analizele si am aflat ca am un copil sanatos tun, singura problema fiind un teren alergic si a trebuit mereu sa fim atenti la alergeni si din alimentatie si din mediu.
La noi a venit mosul aseara...Sa lesine copilul si mai multe nu. Se astepta sa ii puna cadourile sub brad si cand l-a vazut pe Mos Craciun in carne si oase la usa nu mai stia ce sa faca. S-a urcat pe mine ca maimuta dar a reusit sa balmajeasca 2 poezii.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
35+
Sebastian Petru
danyelana spune:
CRACIUN FERICIT!!!
Va doresc sarbatori fericite, multe bucurii alaturi de toti cei dragi, nasteri usoare si bebei sanatosi. 
Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI SI CRACIUN FERICIT!!
Ce faceti voi azi, va lasati doborate de sarmale, cozonaci si alte greutati ale vietii?
Eu deja am cedat... dupa vizita la ai mei, unde, zic eu, am mancat cam ca de obicei (a se citi cam ca de cand sunt gravi...adica destul
), cu pauze...dar tot ma simt 
Noi am gasit sub brad cadouri frumoasea, ana a fost asa de incantata, radia: a primit multe, diverse, ca ea i-a cerut mosului "surprize", nu ceva anume, asa ca zicea" uite, m-a auzit cand am zis eu atunci ca vreau monopoly, uite, am ceva si cu Hannah Montana, ca stie mosu' ca-mi place, uite o rochitza exact ca a craciunitzei, ea o fi facut-o? etc
am pus si scaunul de alaptat langa brad (ca era "de la bunici"), ana a decretat" asta e pt tine si ema! si ema a mai primit videofon de camera
eu am gasit un robot philips, ca tare l-am rugat pe
... acu' tre sa bucataresc, nu mai am scuze![]()
, o camasa de alaptat de la mothercare, genul taiat in dreptul tzitzi, dar mai "destept" facuta, incat sa nu iasa pe afara mereu
si...un costum de fitness![]()
, banuiesc ca
mi-a stabilit targetul si programul pt dupa ce nasc, sa nu ma gaseasca si la anul tot balenutza![]()
![]()
va pup si va astept la o varza acra, sa va treaca mahmureala
![]()

Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
lucia2000 spune:
Craciun Fericit! La multi ani!
34+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu