Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine
Dragelor am stat in pat cu o gripa de toata frumusetea cu febra de peste 38°C drept care iau antibiotice drept care am lierdut 3 capitole, sper sa am timp a reiau. Va doresc tuturor din suflet un Craciun Fericit sa petreceti in liniste in sanul familiilor voastre, proaspetele mamici sa aveti un Craciun de neuitat, primul cu puii vostri, burticile stati la caldurica si tineti puii acolo cit mai e nevoie!Liniste in sufletele voastre si numai bucurii!>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 30+
Yasmine sanatate multa! Ai facut testul sa vezi ce fel de gripa e ori daca e gripa? Ca totusi la gripa nu se dau antibiotice, nu? Tu ca si medic iti faci antigripalele astea de obicei ca vb aia intri in contact cu pacientii, chiar asa acum muncesti, de acolo ai luat gripa asta? Hai sa facem si noi un schimb de numere de handy, sa-ti trimit o poza si un mesaj cu Letizia mea, ca o sa trimit prietenilor cind o fi sa fie ziua cea mare si asa are cine sa anunte noutatile si pe aici. Ce coincidenta frumoasa cu numele fetelor noastre.Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
Dragele mele, am intrat sa va urez CRACIUN FERICIT alaturi de comorile voastre si de toti cei dragi!Am uitat sa va spun ca am scapat de epiziotomie insa m-am rupt totusi un pic in interior! Suferinta nu suporta comparatie cu data trecuta! Am putut sa stau in sezut imediat dupa nastere si durerile sunt super-ok!Si, am mai uitat sa va spun ca astia mi-au dat liber la SEX dupa 3 saptamani La intrebarea ma daca sigur dupa 3 saptamani am voie ei au zis ca daca eu ma simt in stare mai devreme, pot sa fac ce vreau! Eu nu ma simt in stare si nici nu vreau dar ma gandesc.......oare de ce diferentza asta intre ce recomanda ei aici si ce recomanda ai nostri in Ro????Gata......Sarbatori magice sa aveti!!!!!!mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in 39+ cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!AMR oricand!!!!!!!!
Simonette ca te-am prins indraznesc sa te mai intreb cite ceva, chiar vroiam sa caut povestea nasterii daca ai scris ceva mai mult pe undeva poate imi dai un link, e clar ca-s cu ochii pe mamicile care au nascut natural a treia oara. de ex tu ai nascut aproape de termen ori peste? de la primele contractii pina la nastere cam cit a durat? tot ma gindeam la tine dar imi imaginam ca esti prinsa cu puiul scump si nu ai timp de net. L-am vazut in pozele de dupa nastere, frumos foc! numai baieti frumosi face mami:) au fetele mele de unde alege curtezani:)si asa-i si pe aici cu sexul, numai ca intii neaparat un control care de ob e pe la 3-4 sapt dupa nastere si zice dr de sex numa' dupa ce stabileste si o metoda de contraceptie, asa a fost la noi si de fiecare data se nimeri cu al dr ca ba se pensiona primul, ba al meu era in concediu si am fost la colegul de cabinet.Chiar asa nici acum nu o sa nasc cu dr care mi-a urmarit sarcina ca pleaca pe undeva de revelion asa ca tot cu colegul o sa nasc, oricum moasa e sefa. Pt mine nu e deloc motiv de grija ca e dr meu ori altul. De data asta o sa probez bazinul cu apa cu toate ca nasterea propriu zisa nu stiu daca o sa mi se dea voie acolo, ca bebeii mari se nasc afara. Oricum la masuratori acum o sapt avea bebelina vreo 3200gr, depinde de cind am sa nasc si cu cit s-ar considera ca s-a implinit intre timp. De nu am sa probez ca o amica scaunul ala si treaba aia de care te poti sustine, data trecuta nu era acolo, mi se pare intersant si cica e minunat, mult mai usor de cit pe masa. Nu stiu cum ii zice 'scaunului' respectiv. oricum pozitia e mai in armonie cu gravitatia si impinsul, dar la momentul faptei o sa stiu sigur de chiar e asa.Vikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hm....cum as fi crezut ca primesc si io liber si nu intru in schimbul 3?

de vreo ora juma orbecaiesc pe aici....

aseara am fc papa bun , o tochitura moldoveneasca cu mamaliga, branza si varza....apoi l-am asteptat cuminti pe mosu...

sincer...la mine mosu a fost f darnic...insa eu sunt cam dezamagita...dar nu e vina lui...era atat de incantat si fericit ca....na.

ma plangeam io ca ma lasa laptopul...ei mosu mi-a cump un notebook...iar eu acu sunt tot pe laptopul meu cu lampi pe duca...

merge f incet imbatranesc pana deschide o pag...la cat a dat pe el...imi lua un super laptop:(( oare se poate schimba? nu prea cred. nefiind mosu f doatat in domeniu nu cred c-a stiut ca e o diferenta....el a fost incantat ca-l pot pune in poseta ba chiar sa-l iau la spital sa nu ma plicti...

n-as vrea nici sa-l supar dar..nu stiu cum sa fac...

36+ LUCA

Sa nu fii ademenit nici de Mos Craciun nici de Sf. Vasile ... nu raspund acu la provocari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Craciun fericit dragi mamici de pufuleti! Sa aveti parte de un bun si darnic, de multa caldura in suflete, iar masa sa fie plina cu bunataturi care mai de care!

Am reusit sa fac si eu azi pentru prima oara singura, singurica sarmale, un ditamai 'oloiul' si sunt tare mandra de mine. Salata de boeuf as fi vrut sa fac, dar am renuntat din lipsa de muraturi, nu am vrut sa fac numai cu castraveti.

FELICITARI Micky_mika si Irrinaa pentru comorile voastre! Florin Cristian si Vlad, bine ati venit pe lume pufuleti pufosi, sa fiti sanatosi si sa papati mult laptic de la mamicile voastre, iar Mosul sa va aduca multe cadouase!

Catalutza si eu zic sa nu-ti mai faci atatea probleme. Eu cred ca se inseala doctorul. Prietenei mele i-a spus dr. in Belgia ca bebele ei avea capul prea mare in raport cu corpul, de mi s-a pus biata fata pe un plans, nevoie mare si cand colo crezi ca a fost asa? Apai sa stii ca NU! A nascut un bebe super perfect si frumos. Nu te mai stresa atat

Cris.dogarel m-a impresionat foarte tare gestul anei, ai o fetita frumoasa, buna si dulce foc. Sa-ti traiasca!

Mariucasara ce-mi mai face ginericul? S-a pozitionat deja pentru prima mare aventura din viata lui? Ca Lorena deja s-a asezat cu capsorul in jos, acum mai trebuie doar sa creasca, sa se faca maaaaaaaare (dar nu foarte ca dupa aia dooooare ) Oricum noi mai avem de asteptat 8+ nu ne grabim.

Simonettule tu esti tare de tot, abia ai nascut si deja te gandesti la siecs? Sau vrei sa exersezi pentru o fetita?

Plateea imi plac foarte mult postarile tale, ma faci sa rad

Vikinga tu acum chiar ca esti pe ultima suta de metri, Doamne ajuta sa ai parte de o nastere usoara si bebica sa fie super, abia astept sa vad poze. Cand o sa ai timp, sa pui si tu cateva pozice, te rog

Eu am cazut in butoiul cu melancolie in ultimul timp, din lipsa de familie si prieteni aproape, mai ales in perioada asta a anului. Mi s-a facut un dor imens de Romania si de Belgia, insa in acelasi timp sunt constienta ca nici un inceput nu e usor si incerc sa imi ridic moralul zicandu-mi ca in curand va aparea mica minune si atunci chiar sa vreau nu voi mai avea timp de prieteni, cel putin pentru o perioada.
Pe 23 decembrie am fost la o intalnire cu gravidutele si moasa noastra. Moasa ne pregateste o data pe saptamana, timp de 2 ore pentru nastere. Diverse exercitii fizice, de respiratie etc. Si fiecare a trebuit sa aduca ceva de mancare. Eu am fost desemnata sa duc ceva dulce si uite asa pentru prima oara in viata mea (nu sunt obisnuita sa gatesc) am facut 'cartof'. Prajitura 'cartof' desigur. A fost un succes desavarsit, fetele au luat totul acasa la pachet, moasa parca incerca sa se scuze, insa pe mine m-a bucurat lucrul asta, ca oricum facusem mult si cu siguranta mare parte ar fi sfarsit prin a fi aruncata. Concluzia: spanioloaicelor le place ' cartoful' romanesc

31+ Lorena

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fetelor! haideti.. la cafea, laptic, ceiuc, si ce mai doreste caprioara, in afara de apa rece de izvor...
apoi facem precum fluturasii... hai, hai... nu va coditi, scoateti la inaintare aripioarele si fal-fal in alintul muzicii suave de colind
nu stiu ce sa va ofer astazi, ca toate aveti cate ceva dulce si bun pe acolo prin casa, asa ca va ofer ce am eu acum langa mine... saratele! crocante, si fragede, cu mac muuult!

mariucasara, stiu cum e cu ... umflatul, ca eu am fost o "dereglata hormonal" toaaata viata mea de "femeie". abia acum, in timpul sarcinii sunt si eu om normal. nu ma umflu de fel, nu stiu ce e aia retinut apa, nu urla hormonii si nervii in mine, etc. si totusi, va invidiez pe voi. aveti 9 luni de "anormalitate", apoi va reveniti. eu ma gandesc cu groaza ca fericirea mea se curma, si o sa revin la... hormoneii mei. apropo, sara tot asa incet a crescut, si a fost micuta?

vikinga, esti mereu o ncantare pt cine te citeste. sper macar de data asta sa "iti iasa" cum vrei tu, si sa vina bebe la termen, sau... mai repede cu 2 zile!

decenuela, chiar imi pare rau ca esti dezamagita nitel. dar... sunt convinsa ca poti sa mergi la magazin, cu bonul, sa profiti de "farmecele tale", si sa incerci o negociere de genul... "stiti, eu sunt blonda... nu am stiut ce sa cer de la mosul, mosul e nitel atehnic, eu de fapt voiam... altceva, si na... ma puteti ajuta, va roooog, va imploooor, cu o diferenta de pret... poate sa iau un ...LAPTOP!!!?????

35+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Vikinga, eu am "ajutat" la prima nastere cu un coctail, dau reteta pe PM sau mobil. Ai numarul meu pe PM.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

am zis eu ca raman singurica singurea pe forum, sa fac spam pana imi inchid astia contul, da nu m-a crezut nimeni.
deja m-am trezit a doua oara pe ziua de azi, si merg sa iau si al doilea mic dejun . poate pana ma mai invart eu pe-aci, se mai trezeste careva, sau... poate vine Mosul cu o nuia pt cocoasa mea, sa ma linisteasca sa ma trimita ca pe oamenii normali la... nu stiu la ce, ca habar nu am ce fac oamenii normali la ora asta.

aaa... am o dilema cu sotul meu drag: cand vine mosul? el insista ca Mosul vine si da cadourile pe 24 seara, eu o tin mortis ca Mosul le aduce noaptea, si le gasim pe 25 dimineata sub brad. la voi, cum e?
problema existentiala, dar... pe mine ma seaca de 24 de ore, de acuma, si tre' sa ma lamuresc.

35+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna dimineata burticute dragi!

Am intrat sa va urez Craciun fericit alaturi de cei dragi si sper sa va fi adus Mosul exact ce va doreati!

Mirela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

craciun fericit dragutelor va pupam si va dorim sarbatori linistite si fericite

35+
AMR 5 sapatamani speram
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

'neata si de la noi! Sper ca v-a adus mosul tot ce v-ati dorit.

vikinga - ce putin mai ai tu. Confirm si eu cu asteptarea in preajma celor 40 saptamani ca e f naspa. Eu pe Andreea am nascut-o chiar in ziua de DPN (a fost punctuala gagica ) si a avut abia 3 kg. Sper acum sa nasc tot in jur de 40 ca altfel cred ca iese tare micutz. Sper sa ai bafta sa ai o nastere usoara. Succes !

decenuela - ce chestie. Asta e din seria femeile sunt mereu nemultumite, eu te inteleg perfect . Parerea mea e sa-i spui franc in fata care e treaba si sa incerce sa il schimbe el, poate cu diferenta va luati altceva. Bine, ai grija sa fii si tu putin diplomata si sa-ti asumi riscul ca data viitoare nu mai primesti nimic .

carmita_baby - felicitari ptr "cartof". Dar ce e asta ?

plateea - la noi vine mosul in noapte de 24 spre 25 si gasim cadourile dimineata pe 25.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 33+ Cristian

Mergi la inceput