Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Craciun fericit!

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 29+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Ce frumoasa-i seara de ajun...asa cu bebeii la purtator!!!
Va urez sanatate, iubire si infinite bucurii la toate burticutele, mamicile si pufuletii! Si la taticii emotionati fara care nu am fi atat de implinite...si la toti cei dragi care ne inconjoara si ne desavarsesc viata!!!
Va pe toate. Craciun fericit!!!

36+ cu strumfita Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Va dorim si noi un Craciun Fericit, plin de bucurii si caldura in suflet !! Sa va indeplineasca Mosul toate dorintele !!

PS: Aveti grija unde parcati masinile !! Mamei i-a azut astazi pe masina , de la etajul 10 al blocului un ditamai ghetarul si i-a facut luneta si plafonul praf !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/?action=view¤t=36002Small.jpg

ce ziceti burta mea s-a lasat sau mi se pare mie?
ca ma dor toate cele pe acolo pe jos...............simt ca ma apasa....................pe acolo si parca imi atarna burta in jos.........................

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Beatrice1982 eu nu ma prind daca s-a lasat burtica sau nu dar daca simti ca a coborat mai bine stai cumintica in pat si daca doare no spa repede sa mai tii pufuletul macar 2 saptamani.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

io zic ca nu, si ca ti se pare tie...
da acuma... tu stii mai bine, ca esti cu bebe la purtator...
tocmai mi-a trecut prin cap ca eu ca sa ajung sa am palat ca al tau, trebuie sa stau 2 in 1 pana la pasti, in ritmul in care creste strumful meu...

35+ cu bbTo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

plateea Cam la fel de repede creste si puiul meu dar eu cresc f. repede. Ma dospesc precum cozonacul

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 35+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Craciun fericit tuturor burticutelor! Sa aveti parte de liniste si de iubire si Mosu sa va aduca tot ceea ce va doriti! Va doresc sarcini duse la termen, cu bebei sanatosi, iar celor care au deja pufuletii langa ele le doresc un Craciun de neuitat alaturi de puiutii lor!

tuturor si ne auzim dupa Craciun (eu voi fi la mami meu maine, iar poimaine mergem la sora mea, deci nu voi mai intra zilele astea)

32+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi voua!!!!

Va pupam cu drag

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 35w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

CRACIUN FERICIT gravidute si proaspete mamici!Aici deja a venit Mosul in seara de ajun, bunataturi romanesti anul asta nu am facut ca e prea multa munca.Rox_y sa vedem care naste prima si eu abi astep simt ca nu mai pot. Ceva deosebit la tine? Dureri, contractii, burtica o simti coborita?M-am amuzat cu bebe mai tinerel cu un an:) asa e, doar ca si asteptarea dupa DPN e nasoala rau. E partea cea mai enervanta din sarcina.Cred ca nu degeaba la oameni sarcina e de 40 de sapt ca de dura ca la elefanti ni se ducea specia o luau razna femeile, mai mult de atit e peste rabdare si puteri. Aldo a venit o sapt mai tirziu, Nadja 4 zile la fel mai tirziu. Si cica bb 3 ar veni mai devreme dar nu e deloc regula, probabilitatea e tot aia probabil mai mult in fct de femeie apoi cica daca nu sunt probleme de genul col prea scurt ori deschis, atunci un bebe mai marisor vine si mai tirzior si cum eu fac numai bucati peste 4kg ma astept la intirzieri. Si asa nu am nici un chef....de poimiine ma apuc de bai mai calde, scari urc zilnic in casa, miscare cu patrupedele fac, de sex apai cine mai are chef acu', la cit de imensa sunt si ma simt de ma duce ideea la ce vazui pe animal planet ca imperecherea rinoccerilor ori elefantilor ori mai stiu eu ce burtosi XXXXX.....L, asta nu mai e amor.Pupici pe burticiVikinga pe ultima suta de metri cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 7zile

Mergi la inceput