Mamici de Pufuleti Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
plateea spune:
alina, draga mea, fa un scan la scrisoare, sau o poza cu rezolutie buna, sa se inteleaga, si trimite-mi pe mail, si fac tot posibilul sa te ajut cu termenii medicali.
35+ cu
bbTo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
simonette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris dogarel cand ti-o fi tie bine, ca voi aveti rezerve facute... |
Esti tare de tot........m-ai facut sa
rad cu pofta! Ai dreptate, avem rezerve

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in 39+
cu Nicholas Ellanwww.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR oricand!!!!!!!!

maria11maria spune:
Sarbatori fericite!
Sa aveti un Craciun linistit, sa va aduca Mosul ce va doriti, sa fie cumintei bebeii, sa nu fie nici unul curios sa iasa inainte de vreme sa il caute pe Mos.
Sa fiti sanatosi cu totii!
maria
cu
35 s si 5 zile
unboticutz spune:
buna seara burtici
eu n-am mai scris ca abia tin pasul cu cititul. as vrea sa va urez si eu de Sarbatori:
Cu colinde de Craciun,
va doresc un an mai bun,
si cu dragoste crestina
sa primiti în dar Lumina,
zurgalai de flori de gheata
sa va bucure de viata,
mult noroc s-aveti în toate,
LA MULTI ANI cu sanatate!

37+
Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
AMR 2+!!!
analessya13 spune:
Buna seara burtici!
Am intrat sa va urez un Craciun fericit, cu masa imbelsugata si cu multe bucurii.
Eu nu prea m-am omorat cu treaba. Suntem invitati la ai mei. In plus, sotul italian e cam mofturos la mancare romaneasca si din pacate nu am pregatit nici sarmale is nici cozonac.
Am fost la eco, avem 34 sapt, dar ca de obicei suntem in urma cu o saptamana. Dr a zis ca bb creste armonios si ca are in jur de 2100 kg. Ne mai asteapta la mijlocul lui ianuarie. Ah, mi-a dat niste ovule pt ca am scurgeri vaginale vascoase. Bebe e deja in pozitie cefalica, iar placenta parca mi-a zis grad de maturare 1.
Catalutza, ai mai fost la alt ecograf? Daca te intereseaza iti pot da si masuratorile mele. Eu mi le-am comparat acum cu bebe din prima sarcina, exact la 34 saptamani si sunt la fel. Am avut aceeasi perioada si aceeasi DPN, am aceleasi masuratori ca atunci, nu inteleg acum de ce suntem mereu in urma cu 1 saptamana.
Sa dea DD sa fie bine si sa nastem bebei sanatosi si frumosi.
Craciun fericit si sa nu papati prea mult. Eu am deja 17 kg in plus, dar nu se vad.![]()
Andreea, 34 sapt
cristies spune:
Fetele, va urez si eu un Craciun cat se poate de linistit si fericit, sa va odihniti cat de mult, sa mancati ce doriti si cat puteti si sa va canalizati toata dragostea catre familia marita (sau in curs de marire), iar mosul sa va aduca tot ce e mai frumos pe lume!
Va pup!
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
Tanaion spune:
Va doresc din tot sufletul Craciun fericit si linistit alaturi de cei dragi voua, sanatate bebeilor. Sa va aduca Mosul tot ce va doriti si mai mult decat atat!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
37+
Maria
ratusca_mica spune:
Buna seara burtici! Ne-am intors si noi de la sarbatoare! A fost foarte dragut, noi suntem o familie foarte-foarte mare, cand ne adunam toti cred ca suntem aproape 50, si sa nu mai zic ca eu si o vara suntem deja 2 in 1
Sarbatoritul a fost atat de uimit, habar nu avea ce i-au pregatit copiii ![]()
Foarte draguta Ana, cica asa sunt fetele, mamoase de mici 
Adina, felicitari pentru steluta, la cat mai multe!
Cris.mario, ce frumos ca s-au bucurat copiii! Cred ca si tu te-ai simtit super, eu una cel putin sunt atat de incantata cand fac cadouri, ca nici nu prea ma intereseaza ce primesc eu. Daca cuiva nu ii place cadoul, sunt foarte dezamagita 
Ratusca
34+ 
ratusca_mica spune:
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT, IN FAMILIE, LANGA BRADUT SI CU MIROS DE COZONAC!
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!
Ratusca
34+ 
mariucasara spune:
La multi ani! Sa aveti un craciun fericit, linistit, sa tineti pufuletii la caldurica si cele care au deja puiutii in brate sa va bucurati de primul Craciun in noua formula!
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
35+
Sebastian Petru