Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

simali
bird70
filofteia
denizel
Sabina

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Mie imi place de RamonaJ mult.
Multumesc ca mi-ati dat ocazia sa-i spun, ca nu mai puteam sa suport mult o asemenea "povara" pe suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie imi plac RamonaJ si Ocebine, cel mai mult si mai mult. In rest imi plac mai multe fete, nu le mentionez pe cele cu care sunt prietena buna, de vb la telefon and all, ca nu e obiectiv:) Sunt cam limitata la americance, ma implic ceva mai putin in rest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Mihaelka - pentru subiectele pe care le deschide si comentariile de la "Zona artelor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

ma tot invirteam in jurul topicului si m-am abtinut, nu vroiam sa intru in stilul de eu il iubesc pe amicul x si mai jos si el pe mine (orice asemanare cu cineva care a postat deja pe topicul de fatza se exclude).
asa ca la capitolul de cine mi-e drag intra tot grupul:
canadiencele, fara care lumea mea ar fi mult mai saraca
vecinele americance: e acolo o concentratie de high IQ cum nu vad prea des.
fetele de la topicul mamelor de clasa a patra, doamne finute care mi-s foarte dragi.
toate mamele de ingeri, cu mult respect si compasiune pentru infernul pe pamint prin care n-ar trebui sa treaca nici un parinte;
toate mamele luptatoare pentru puii lor diferiti foarte dragi sufletului meu.

si last but not least membri de la a caror cultura, cunostinte si nivel are oricine de invatat: Andrada, ruxij, AB, lilanda, doruletz, capcaunul (cind nu se ocupa cu religia), mimitete, si altii care deja au fost enumerati oricum in postari anterioare sau carora deja le-am spus pe la alte topice, nu mai revin.

sa nu-i uit pe admini de care imi place tot mai mult
mi-s dragi (fara sa-i enumar) si userii cu opinie proprie,genul care fluiera in biserica expunindu-si ideile fara sa jigneasca in jur.
cred c-o sa editez la infinit postarea asta, am uitat-o pe Mediajust- o aparitie reconfortanta si apreciata, si pe fetele care organizeaza actiunile umanitare, suflete frumoase (buggy, chapeau!)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Multi useri imi plac si ii citesc cu placere, da am si eu, asa, niste preferinte...
Denizel, Mihaelka, Conchita, Sabina, Sirimie, Xeno, Guestus, Rufus.

Of, si poate daca nu as fi baut atata Mojito, poate mi-as fi amintit mai multe nume...

Editez: bnica pe care o stiu de mult dar de curand am descoperit-o

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

deci Ana, nu e drept!
eu venisem sa zic de grupul de canadience si de americance si mi-ai luat-o inainte!
acu zic si de fetele de la cafenea si nu pot sa nu pun cafengioaca sefa acolo aida, plus wonderful cu Adina, o binecuvantare pentru suflet!

O, si Mariaa de la timisorence, si ea e la inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

mai si eu o votez pe Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Conchita
Cine altcineva putea sa ma nominalizeze pe mine pe asa o lista?

"eu nu cred in "virtualul" ca o scena unde ne punem masti si iluzionam auditoriul. cred, dimpotriva, ca pe virtual suntem mult mai autentici decat in real, mai ales astia timizi ca mine care inlemnesc ca mutulica in public."

ca bine zici...parca mi-ai citit gindurile (si eu tot un soi de mutulica sint in public )

Si eu te votez, nu ca sa-ti intorc serviciul ci pentru ca meriti, pentru ca pe unde te vad iti citesc mesajele ca pe biblie si ma bucur de intelepciunea lor.

De asemenea votez toate doamnele (si d-soarele) ambitioase de la grupul nostru de Abdomen extraplat, se stiu ele...cel mai activ grup de sport si cu rezultatele cele mai bune

ar mai fi Denizel, Capcaunul, Xeno...pacat ca nu ma ajuta memoria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Mie imi plac foarte mult postarile lui Fomalhauti chiar daca in ultima vreme nu a mai activat pe forum, dar de fiecare data o citesc cu placere si mai ales atitudinea ei pe care a avut-o la un subiect deschis aici pe forum, se numea ^Sunt amanta``, a fost printre singurele persoane care nu a sarit la gatul autoarei, sa zic asa, ci a privit problema din punctul de vedere al unei mame care are o fiica adolescenta si nu se stie nicioadata ce se poate intampla.

AURA

Mergi la inceput