Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009
Raspunsuri - Pagina 10
petrean spune:
Ayla21pentru ca e o femeie speciala..si am invatat multe de la ea
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
Deianira spune:
Revin cu o precizare - sunt si membri cu a caror idei nu sunt de acord cateodata (Conchita de exemplu ) dar imi place cum scriu, cum se exprima, faptul ca pun suflet.
As mai avea de adaugat cativa membri pe care ii citesc cu placere (indiferend ca sunt 0 sau 100% de acord cu ei) si pe care am uitat sa ii trec prima data (si acuma sigur uit de altii , deci scuze) - Buli, Denizel, Sabina, Noe, Nikole, Rufus, Allure, Mihaelka, Gabi(cu numerele - scuze dar nu le-am retinut ) si mai am si alte simpatii de care sigur o sa imi amintesc dupa ce dau Send .
Alexa Ioana spune:
deianira . mi'e draga de nu mai pot, si in spatiul virtual, si in viata reala. sa nu mai spuneti la nimeni, dar tare mi'as dori ca fii'mea sa semene cu ea cand creste
apoi mamagiuliei, noe, inaioana. aveti niste suflete minunate
si nu in ultimul rand, una dintre cele mai dragi prietene pe care le am, pe care am cunoscut'o pe DC si de care m'am apropiat datorita unui... hobby comun (you know who you are )
luny spune:
Mamici Randunici
Toate, fara exceptie, pentru ca suntem cele mai dastepte, modeste tare,ovcors, frumoase, spirituale, haioase, iubicoase, nabadaioase, ciripitoare, UNITE, suntem prietene dincolo de virtual!!
Si conform planului, sa dea DD fim in cel putin aceeasi formula glorioasa si la pensie, sa ne povestim la o cafea ce mai fac nepoteii, si care-i ultimul trend in materie de bastoane! hai mah, glumeam!:)) sper sa n-avem nevoie, ca o sa facem sport sa ne mentinem:))
pentru supermamici-randunici, sunteti mereu acolo
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
paulina85 spune:
Felicitari pentru doamnele care au reusit sa se faca apreciate de colegele de forum. Pana la ce data se fac nominalizari si care sunt premiile?
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paulina85 Pana la ce data se fac nominalizari si care sunt premiile? |
Nomanilizarile se fac fara limita de timp si premiile sunt aprecierile, dragostea si respectul nostru!
(Cand a venit sora mea de la mare intr-un an si am intrebat-o ce mi-a adus, a raspuns zambind larg "soarele din privirea mea". Cam asa e si aici
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
blackpanterro spune:
Mie imi place sa o citesc pe LadyJ si mi-s dragi Americancele!
Pe Xeno il ador pt ca scoate mereu un zambet de la mine, ok cateodata rad cu gura pana la urechi! :)))
Xio, mi-e draga pt ca are o rabdare de fier si poate sa discute la infinit fara sa se porceasca si sa isi puna mainile in sold chiar daca multi au facut-o albie de porci.
Mai imi placea MissParker chiar daca nu am fost de acord cu ea la topicurile despre vaccinuri.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Siuta spune:
Aida, pentru sufletul ei minunat
Marius,pentru scrierile lui incantatoare
Sonia, micuta luptatoare a Oanei
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
noce spune:
Vreau sa nominalizez si eu 3 mamici, din ale caror mesaje am invatat ce e mai important in cresterea copilului: Mqqm, Alina si Motana
Daca ar fi in Romania mi-ar placea sa merg la usa lor, sa sun si sa le ofer cate un mare buchet de flori. Asa, nu le pot transmite decat respectul si admiratia mea.
Cred ca sunt femei care, pe langa misiunea lor minunata in aceasta viata pe pamant, indeplinesc o misiune in plus pe web de a impartasi informatii si experiente valoroase pentru mamicile noi si neexperimentate. Cred ca asa se pot descrie toate mamicile nominalizate aici.
Ma bucur ca va cunosc si ca pot invata de la voi!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
La 5 luni
www.happyrooms.blogspot.com/" target="_blank">happy rooms