Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009
Raspunsuri - Pagina 11
anca_nicolae spune:
Nominalizez pe Nelia , pentru cel de-al doilea raspuns de la pagina:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143971&whichpage=12
si nominalizez pe Rufus pentru permanenta analiza din sfera relatiei parinte-copil.
Si pentru toti ceilalti membrii cu care ma intersectez, multumesc.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni
anamariame spune:
Eu vreau sa imi exprim admiratia pentru Ayla, pentru faptul ca e deosebita din toate punctele de vedere, pentru ca e si mai frumoasa in interior decat in exterior (da, da, se poate), pentru ca e mama, e femeie, e prietena si in oricare din aceste ipostaze ofera maximul posibil.O admir si o iubesc pentru ceea ce este ea, pentru ca si-a deschis sufletul in fata noastra, pentru ca spune cand o deranjeaza ceva, pentru ca ii trece apoi si ne iarta daca ii gresim in vreun fel, o admir si o iubesc pentru ca este Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
joanna27 spune:
In primul rand as vrea sa multumesc celor care au venit cu ideea acestui forum.
Nu am activat prea mult decat la noi in odisee si club dar as vrea sa nominalizez o femeie in adevaratul sens al cuvantului pe care multi dintre noi o cunoste AYLA 21.Pentru puterea ei, pentru sufletul ei ,pentru frumusetea ei si pentru tot ce reprezinta ea.As vrea sa am o fata ca ea.
Apoi pe DODO PUI, pentru daruirea, curajul si puterea ei, pe Anca_Nicolae pentru ambitia,farmecul si sufletul ei.
Si nu in ultimul rand pe Aris, Dyana, IlincaM, Sasha si ar mai fi multe fete , pentru ca fiecare in felul ei are ceva special.
Asa ca as vrea sa nominalizez intraga gasca de ghiocei 2009 pentru toate momentele traite altaturi de ele.
Multumesc fetelor ca existati.
chatonel spune:
Multumesc si eu fetelor de la ghiocei 2009 pentru ca sintem cu adevarat o echipa!
Bineinteles ca trebuie punctuez cu cite o floare pe cele cu care simpatizez in mod special: pisicagrix, ilinca, ayla, gigelu, aris, raalu ,kea .
edit, ca o uitai tocmai pe frumusetea orientala: oli
laura_dimitris spune:
si eu ies arareori din "barlogul" meu de la clubul scutecelor pentru ca "ferestrele" pe care le am la serviciu le dedic exclusiv zuzelor de la ianuarie-februarie 2008 iar acasa nu am loc la calculatorde barbatii din viata mea ( in seara asta am noroc ca brabatul cel mare este plecat intr-o delegatie )
dar vreau sa nominalizez si eu cateva din zuzele mele de la care am invatat o multime de lucruri noi si bune, cu care am plans si am ras, am oftat si am sperat... ellenuta, lalaD, ginette, alina023, miri_mik, gattasalvaje, ceska, natalia,ven, angi, laura_ioana,anaandrei, kalosalina, cati, roli, mistsu, alinatudor, stancutza, irinuka, creata, ereena, godzila, monica, aweya, nemary, cristacoman, gratiela, madalina, ema, shose, tinna, eliza, honey, isidora....
si, si pentru niste oameni deosebiti care - prin crearea acestui forum - mi-au dat posibilitatea sa cunosc si sa-mi fac prietene aici: mirela si florin
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
gigelica20 spune:
Le nominalizez cu toata inima pe colegele mele iubite de la "ghiocei de martie - aprilie 2009"
Le iubesc pe toate, pentru ca intr-un an si mai bine de cand m-am alaturat lor m-au facut "dependenta" de ele, de povestea fiecareia... De la ele am invatat foarte multe si am prins curaj sa traisc la intensitate maxima fiecare clipa alaturi de fiul meu. Le multumesc tuturor si le spun aici, in vazut tuturor de pe DC:
VA IUBESC!
Tuturor moderatorilor de pe DC un sincer MULTUMESC, caci fara ei ne-ar fi cam greu sa ne regasim...
Nu as vrea sa inchei fara sa aduc multumiri speciale unor fete de care sunt foarte legata sufleteste:
Ayla21 pentru lectia de viata pe care mi-o preda aproape zilnic, petrean pentru lectia de curaj si daruire si adevarata prietenie, joanna27 pentru lectia de putere si iubire, Pisik06, Novus, Pisigri, Aris26, Anca_Nicolae, Gina2008, Floric, Moonvas, Mihaelacg, Leeloo, mababei, Rivali, Inapreda, Shasa, Gaza22, PetreaTudor, ...aoleu, ce cam enumar pe toate...dar chiat toate pentru ca sunteti cele mai bune prietene, Maria_K prima mamica de care m-am atatsat cand m-am alaturat grupului, Oliska pentru ca e un suflu permanent de tinerete si prospetime, dyana27 si Ilinca_M pentru ca imi redau increderea si zambetul pe buze, SimonaMami pentru maturitate, Chatonel pentru ca e spirituala si debordeaza de optimism, iar sfaturile ei sunt de luat in seama, Raaluca alaturi de care am petrecut zilele din spital, am nascut in aceeasi zi, in acelasi loc...si nu in ultimul rand pe Dodo_pui pentru Tot!!!!
Sa ma iertati cele pe care nu v-am trecut, dar stiti ca sunteti in sufletul meu, da???
Un multumesc special pentru simina_kin, un om cu o puritate sufleteasca desavarsita, o prietena pe care ti-o doresti alaturi in orice moment...mai ales cand i se rupe apa si ea se duce linistisa sa faca dus...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009