Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

daraeldeoarece imi plac mesajele tale-dar nu stiu unde a disparut, stie cineva?
si daca-mi este permis pentru membrii mai vechi, dar care vad ca apar din ce in ce mai rar- mi-e dor de voi papadie, mamaruta, veve, bogux, otilia, mamica lui "bebe" ken (imi scapa numele)...
pentru toti membrii de pe cel mai super forum!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

conchita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Denizel, Conchita, multumesc!
As minti sa spun ca n-am acu' o pipota cat China, sunt onorata si stiti precis-precis ca si mie imi place despre voi.

Si-mi mai place despre toate cititoarele si toate cinefilele de la zona artelor. Unora mi-am declarat deja amorul etern. Profit acum sa ma declar si celorlalte.

Liadorian, mi-e un dor de tine de numa'. Unde umbli si ce faci?

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc din suflet fetelor care s-au gandit la mine.
Recunosc, as fi vrut ca lumea sa ma admire pt ceea ce sunt, fara sa fi fost nevoie sa trec prin unele evenimente atat de nefericite. Dar e adevarat ca omul isi aratat adevarata lui fata in incercari.
La fel, si eu am toata admiratia pt mamele de ingeri, le admir puterea si curajul cu care lupta zi de zi. Aida, Camy, Monica Dicut, Catalina si Magdyi, au un loc special in sufletul meu. Uneori cand ma gandesc la Aida incetez sa-mi mai plang singura de mila. Este un exemplu pt mine, si o iubesc tare mult. La fel de atasata sufleteste sunt de Camy Pus, alaturi de care am trait momente din durerea ei si din durerea mea.
Un membru foarte drag mie de pe DC este Marius.
O iubesc foarte mult pe Kay, la inceput o stiam doar ca membru DC si ca mama greu incercata dar invingatoare in lupta pt viata si sanatatea puiului ei. Acum sunt foarte legata de Oana, cu care vorbesc mult la telefon, care mi-a fost alaturi si in momente vesele, dar si triste, mai ales cand am pierdut sarcina, a incercat sa imi tina mintea ocupata in zilele cand simteam ca numai daca ma gandesc o iau razna. La fel de aproapiata de sufletul meu este prietena mea de la Ghiocei, Petrean (Bogdana), care, eu cred, este membra DC care ma cunoaste cel mai bine. La inceput eram singurele gravidute active care asteptam gemeni, si m-am atasat de ea atat de mult, incat vorbim zilnic. Sper ca intr-o zi sa o intalnesc real.
Le iubesc pe fetele mele de la Odisee, cu care sunt impreuna de un an jumate, cu care am impartit si bucurii si dureri, care mi-au fost alaturi cu o incurajare, cu o vorba buna, care s-au rugat pt noi si ne-au sustinut atunci cand a fost cazul, si m-au suportat si ma suporta. De multe ori ma mai supar pe cate ceva si imi spun ca am nevoie de o pauza si nu mai intru, dar nu rezist fara ele mai mult de o zi. Le iubesc in special pe carmenada, gigelica, simina_kin, SimonaMami, Monnvas, dyana, Ilinca, pisigri, Pisik si lista ar putea continua (si sint convinsa ca voi uita pe cineva).
Mi-am facut prietene de suflet si la burtici, din gasca carora am fost nevoita sa ma retrag, dar am ramas in gand alaturi de ele, si presimt ce emotii voi avea alaturi de ele cand va incepe perioada nasterilor.
O apreciez pe Maitrey, care are mereu un cuvat frumos de spus, pe Mama Giuliei care mi-a fost alaturi, mychydutza, moni_or, Anina_n. Conchita este cea careia ii sorb fiecare postare...inca inainte sa fiu membra pe DC.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Imi promisesem ca nu am sa scriu la acest subiect. Acum, am tot citit si recitit, am revazut subiectele similare din anii precedenti si amintirile celor care si-au pus amprenta pe acest forum si pe acest site m-au facut sa spun urmatoarele:

Pentru mine cei mai iubiti de pe acest site sunt in egala masura cei carora le-am lasat o parte din sufletul meu, cat si cei care mi-au dat voie sa gust din sufletul lor. Sa stiti ca in 99.99% din cazuri nu e deloc bine sa iti pui sufletul pe tapet, mai ales intrun mediu virtual. Daca o faci, riscurile iti apartin in totalitate si hazardul iti poate juca farse deloc placute. Cu toate acestea am trait si traiesc si in prezent, o exceptie ce a devenit regula, o exceptie asemeni unei oaze de verdeata ivite in mijlocul dunelor de nisip al unui aspru desert, acea fata morgana ce se dovedeste a fi salvarea unui suflet in clipa in care, arsita neputintei pare sa-l doboare.

Este acest site dar nu va ganditi la serverele ce clipocesc nonstop, ci la voi insiva, cei care dati viata unui nimic fara de voi.

Asa incat cei mai iubiti de pe Desprecopii.com, sunteti pentru mine, voi. Cei mai iubiti sunt toti cei care, cu sau fara un motiv anume, isi lasa amprenta pe locul in care au pasit. Voi toti in fiecare clipa construiti in jurul vostru, poate fara sa va dati seama, inca o bucatica din aceasta oaza a vietii.
In timp gandul ma duce la cei care, chiar daca acum navigheaza pe alte cai ale lumii, undeva, candva au construit pentru totdeauna o bucata de iarba verde, sau un izvor, sau un pom in aceasta lume mirifica, ce sfideaza orice regula a virtualului, ce traverseaza desertaciunea rece a unui clipocit de taste, o imagine seaca pe un monitor si lasa urme adanci de bucurie sau tristete, vibratie sau revolta, facand astfel sa izbucneasca frumusetea vietii in mijlocul oricarui desert.
De aceea, pentru mine cel mai iubit de pe acest colt de viata, esti TU. Tu omule - simplul colt al vietii care te opresti aici, poate zabovesti un ceas, sau doua, sau care poate stai un an sau noua, sau poate ai plecat demult, sau numai ieri, dar care ai sadit aici pentru altii, un colt de verdeata intro oaza ivita de undeva magnific dintre dunele mereu miscatoare ale vietii.
De aceea pentru mine, tu esti si vei fi, cel mai iubit.

Marius

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Mai iubesc pe cinevaaa, mai iubesc pe cinevaaa [omulet fericit].
E vorba de psichoMom!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

M-ai dat gata cu asta! Ca sa-mi sporesc simpatia in ochii tai cred ca a r trebui sa incep a te contrazic, nu? ca sa fiu consecventa, nu de alta

Sarumana mult! Si eu ii admir pe toti cei care au ceva de spus, chit ca sunt sau nu de acord cu ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

capra cu trei iezi, numele mamicii lui bb ken este bits, si mie imi lipseste mult si sper ca intr-o buna zi sa redevina la fel de activa ca atunci cand eram burtici

multumesc celor care s-au gandit la mine si multumesc pentru ca aduce ro mai aproape de mine toti sunteti speciali si de la fiecare avem cate ceva de invatat...chiar si daca privesti lucrurile "nu faceti ca x " si tot inveti un lucru bun

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

zau, asa Conchita

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Conchita
Marius teesti un adevarat

in general imi place de toata lumea

daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!
http://oscarfriends.wordpress.com/

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ayla21 - este sufletul odiseei noastre. Am admirat-o de cand am cunoscut-o pentru puterea si daruirea ei, manifestata atat fata de familie cat si fata de noi. Pentru ca, la varsta ei, are experienta de viata a unui om matur si sufletul curat al unui copil. Dupa pierderea suferita am descoperit un om care nu se lasa calcat in picioare de viata, caruia nu-i poti oferi explicatii ieftine, care isi recunoaste caderile, le rosteste si asa trece peste ele.

Dintre userii pe care ii citesc, dar nu prea m-am bagat in vorba cu ei: Sabina pentru inteligenta emotionala, Conchita cu care poti purta un dialog civilizat si argumentat de pe pozitii opuse, Xeno pentru replicile scurte si la obiect, inteligente si taioase, pline de umor si ironie, dar fara rautati gratuite.

Stiu ca nu-s vedete, dar vreau sa mentionez si cateva fete de la odisee: Anca_nicolae, Aris26, Ilinca_M., Dyana27, Pisigri de la care am invatat sa imi ascult copilul si instinctul de mama in loc de date de "persoane cu experienta". Bine, de la fiecare am invatat cate ceva, dar cel mai mult de la sus-numitele.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput