Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am uitat sa-l mentionez pe Capcaun

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu am uitat-to pe Nelia pentru toata pasiunea pe care o pune in mesajele ei..plus explicatiile de rigoare

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Doamna D si Doamna V, sint absolut onorata
si eu va iubesc pe bune!!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

in primul rand, un omagiu din toata inima pentru Soni, Aida, Ayla21 si pentru toti cei care au pierdut o bucatica de suflet in 2009, Domnul fie cu voi.

in al doilea, multumesc cu drag celor care ma iubesc, admit ca nu merit, dar cine-ar mai iubi pe cine, daca ar fi pe merite? mi-a facut nespus de bine sa va citesc si va multumesc, este reciproc sentimentul!

ca tot veni vorba de sentimente si, cum eu sunt ca o moara stricata la scris, tin neaparat sa mentionez ca "virtualul" asta e mereu o scuza cand suntem raniti, nu cand ne simtim bine. eu nu cred in "virtualul" ca o scena unde ne punem masti si iluzionam auditoriul. cred, dimpotriva, ca pe virtual suntem mult mai autentici decat in real, mai ales astia timizi ca mine care inlemnesc ca mutulica in public. aici s-au format prietenii pe viata, s-au ajutat oameni, se schimba mentalitati si opinii, cum poate cineva sa zica vai, dar e doar virtual, nu ne afecteaza? pe mine ma afecteaza dc. am invatat enorm si multumesc cu recunostinta pentru tot, in primul rand Mirelei si lui Florin ca au initiat fenomenul asta social numit dc.

lista mea e lunga, ma tot gandesc la ea de cand s-a deschis subiectul si tot adaug, creca ajung la juma de forum in curand. :-))

le iubesc neconditionat, indiferent de distanta si pauze de comunicare si, in unele cazuri, chiar fara ca ele s-o stie, pe (ordine aleatorie) Sabina, Aida_o, Liris, Casandra, Julie, Roxana1974, Cl, Cleomax, Deus, ML, Ymca, Ilia99, Balanta, Kariguld, Kay, Olguta12, Danat, Donia, Descantec,

Le ador pe Qsar, Llaura, Mihaelka, Buli, Viviana, Simali, Eliza5, Bird70, Olympia, Ladyj, Mihaela_s, Mara03, Speed, Macrina, Mindy, Allure, Lilanda, anca_a, Adela99, Andrada, Sheannamp, Blue Eyes, Blackgirl0, Baby blue, Lorelei19, Mariaa, ioanadara, sofiamisicu, inaioana, il indragesc foarte tare pe Capcaunul, acum imi place de un user nou - beren, ii admir pe Maminuta,Natasa, Rufus, Moonvas, iileana, Miss Parker si Vikinga pentru inteligenta, argumentatie si cultura, imi plac mult Gabi3604, Laura25, Alra, Elena, Ramona J, miereamara, Delia21, Luna1, ruxij si sanzi_ana, ma intriga Xeno, accept92 si Denizel pentru ca-s impredictibili in predictibilitatea lor :-), ma incita andacos, a_alinta, allinta, maru, ilse, ma face sa rad cu lacrimi Buflea, le indragesc de nu se poate pe fetele de la grupul canadiencelor (sunt extraordinar de unite si atmosfera de la ele e o incantare), sunt aproape de sufletul meu doamnele extraordinare de la Abdomen extra-plat, am sentimente de sora mai mare pentru Xio pe care o admir pentru determinare, si mereu in inima mea raman doamnele de la grupul ortodoxiei.

bineinteles ca lista reala e de n ori pe-atat, sunt atatia oameni minunati pe dc, scuze ca nu i-am nominalizat pe toti.

taman cand sa dau trimite, hopa un cutremur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Vik, conchita, ce-mi faceti voi mie! Io sunt asa stingherita de nominalizare...o data ca e prima data cand mi se intampla asa ceva si doi ca nu stiu ce sa zic. Mie nu-mi place sa imi declar asa pe fata dragostea, sunt timida si cred ca cei pe care ii iubesc stiu/simt asta. Aici pe DC din postari, din raspunsuri catre ei, Oricum sentimentele mele fata de voi dragele mele nominalizatoare(huh, ce am scos-o! de parca as fi la Oscar!) sunt reciproce. Si o iubesc in mod special pe ML.

Asa la gramada le iubesc pe fetele(si baietii care e drept ca apar mai rar dar de aceea sunt mai apreciati ) de la Scandinavi, pe fetele salajence(sunt putine dar speciale in viata mea) si pe cele de la copii din 1995-1998. Le apreciez si eu pe canadience si pe americance, sunt unite si imi place.

Personal mi-e dor de multe fete nominalizate aici care nu mai scriu pe DC, le citesc cu placere pe multe din cele care scriu mai rar si selectiv. Cam atat...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Conchita, multumesc de iubirea ta neconditionata! e valabila si reciproca!

AYSHA, multam si tie!

mai am o nominalizare de facut, desi n-a mai scris aici de mult, Fomalhauti. mesajele ei sunt intotdeauna cu mult bun simt, o percep ca pe o persoana si mama deosebita! si sa nu uit de misteriosul Guestus, iubirea mea virtuala! (cred ca mi-ar putea fi copil....)

ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mai iubesc pe cinevaaa, mai iubesc pe cinevaaa [omulet fericit].
E vorba de psichoMom!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In 8 ani de Dc, am avut in fiecare an noi si noi preferati,nu-i mai nominalizez pe cei vechi,ei au ramas in sufletul meu,anul asta a venit randul lor:iileana,ladyj,Andrada,monica elizabet,ilse,ica1975,RamonaJ + fetele mele de la monty

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
mai am o nominalizare de facut, desi n-a mai scris aici de mult, Fomalhauti. mesajele ei sunt intotdeauna cu mult bun simt, o percep ca pe o persoana si mama deosebita!

aoleu, cum am putut s-o "uit"???
idem pe valentinag, iertare, iertare...
iubesc juma de forum, am zis io.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu nu pot sa zic decat ca-mi sunteti dragi TOATE
asa e ca te regasesti aici?!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput