Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009
Raspunsuri - Pagina 6
denizel spune:
Pe langa multii useri care imi sunt foarte dragi si carora le-am too-ot facut declaratii publice, am dezvoltat sentimente [unu' ciufulit si lipsit inspiratie :))] pentru Mihaelka, Buli, Viviana, Mihutza, Rrox si Mediajust. Le plac tare mult .
andata spune:
Pentru mine, pe primul loc sunt sufletele nobile pe care le-am cunoscut printre plesnite si care m-au ajutat neconditionat si din tot sufletul atunci cand am avut cea mai mare nevoie. Ele m-au facut sa am iar incredere in oameni si in bunatatea lor si m-au scos din depresia in care incepeam sa ma afund.
La vremea respectiva mi-au cerut sa nu le divulg numele, banuiesc ca se pastreaza inca interdictia atata timp cat n-am primit ingaduinta de a le divulga, dar ele se stiu si vreau sa stie ca le voi fi mereu profund recunoscatoare. Va iubesc mult de tot pe toate.
Si as vrea sa o mentionez pe isidora, care si ea mi-a deschis ochii asupra bunatatii oamenilor si m-a facut sa ma simt ocrotita de DD prin ceea ce a facut pt mine si mai ales pt ca datorita ei l-am cunoscut pe doctorul Chazli, cu care am si nascut.
O diferenta o fac in fiecare zi si mamicile de la albinute de mai-iunie ale caror sfaturi ma ajuta in cresterea micutei mele.
Si nu in ultimul rand, le multumesc tuturor celor care au facut posibila existenta acestui forum si care in continuare se preocupa de buna lui functionare, caci fara el, cel putin pt mine, viata ar fi mult mai grea, mai saraca si cu mai putine informatii.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
roxana1974 spune:
no bine, hai sa zic si io, cate ceva pe-aici. I-am declarat demult dragoste vesnica Conchitei si asa si este.
Apoi tre sa zic c-o iubesc pe sor'mea Rolo si pe toate fetele de pe topicul Cluj rulz fara de care nu-mi pot imagina viata si bineinteles pe toate gagicile luptacioase de pe Noul stil de viata .
Roxa
speed spune:
eu pup scandinavii pentru atmosfera vesela si degajata, "clubul cartilor" pentru idei si dezbateri super (desi nu sunt prea activa ), iar separat imi place foarte mult bird70, nu cred ca a fost vreun rind scris de ea cu care sa nu fi fost de acord...toata stima...
ilse spune:
Mie nu prea imi place sa scriu la subiecte d-astea "siropoase" dar de data asta am dat la un alt subiect, opus astuia de un user pe care am inceput sa-l admir foarte mult, ca stil de a scrie, sa admir "esenta" posturilor lui, chiar daca nu intotdeauna, dar imi place sa o "urmaresc":ladyj.
vikinga spune:
Dana, Blackgirl ma faceti sa rosesc, eu ma cautam dincolo la Zmeure.Mie mi-e tare dor de Happy_in_TO sa o vad si pe forum, noi doua vorbim la telefon ori pe YH insa dor de mesajele ei pe forum tot imi e. Alyssa, Alice miss youuuuDe acelsi calibru, femei cu experienta vietii, destepte si frumoase dar cu o caldura si acel ceva deosebit in ele de le simti dincolo de computer: Lorelei19, Yasmine, Voljena, Mihaela_s, Nelia, MissParker cu care desi nu puteam fi de acord cind aborda tema vaccinarilor, totusi ii puteam respecta fara probleme opinia, nu era nici o problema, omul din ea ramina la fel. Pt postarile si frumusetea unei vorbe, birfe cu o ceasca de cafea in mina cu doamnele de mai sus imi pierd cu placere timpul pe forum, ca de acreli, orgolii, dispute si care e cea mai desteapta nu mai e timp si chef, am imbatrinit si eu.Pentru obiectivitate: Buli si Adela 99 e mister pt mine cum de le iese de fiecare data ca pe mine ma ia intotdeauna valul ori pe stinga ori pe dreapta:)Pentru dedicatie: Buggy si Tzuni, Tzuni de al carei umor mi-e tare dor, unde esti si un' te-ascunzi?Dintre baieti: Rufus! Mi-e si jena sa stau dupa el pe la subiecte sa-i dau flori si sa zic ca de acord cu ce a zis ca m-o fugari pe aici Tora, pe bune daca a raspuns el undeva inaintea mea nici nu ma mai obosesc sa tastez dupa ca parca l-as copia:)Dintre cei aparte: Iileana si Xeno.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
LoraG76 spune:
Daca as incepe sa nominalizez pe fiecare membru in parte care merita sa fie aici, ar fi prea lunga lista mea, asa ca ma limitez sa nominalizez un model de mama adevarata: mamagiuliei.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)