Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2009

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

sunt mai multe persoane dragute pe acest forum, de depaaaarte se detaseaza net

CONCHITA

este o adevarata incantare sa citesc subiectele si comentariile ei.

o combinatie de succes: sa fii destept, sa ai credinta in Dumnezeu, sa iti sustii cu tarie punctul de vedere. jos palaria conchita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Rrox si ralu_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

poate nu sant eu cea mai in masura sa imi dau cu parerea,poate ptr ca nu am timp sa citesc asa mult ce scriu unu si altul si atunci nu poti sa iti fac pareri si sa dai clasamente ,,,,poate ptr ca atatea povesti m-au impresionat pana la lacrimi si sant convinsa ca oamenii din spatele lor merita tot respectul.

Bazandu-ma pe cuvantul unei om mare : Mindy care spunea ca poti sa votezi povestea care a schimbat ceva in sufletul tau ,,,eu VOTEZ PTR
LAURA_B
Ptr mine a fost o poveste extraordinara de viata, de sacrificiu uman,daruire totala si inca o dovada ca minuni exista trebuie doar sa crezi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ohooo,eu am o lista lunga, ca la Oscar asa.

In primul rand Florin si Mirela , care fac ca acest loc sa existe , apoi toti moderatorii care fac a acest loc sa fie unul din cele mai 'curate' forumuri de pe internet, in ciuda numarului foarte mare de useri si postari (si a numarului mare de critici la adresa lor).
Apoi sunt toate persoanele care se implica, trup si suflet in actiunile umanitare : Laura Nicole, danielac, kid, dodo-pui, buggy,ancadragoman, LoraG76 etc,etc

Toate mamele de ingeri, in special Aida si Ayla21, mame greu incercate care isi deschid sufletul aici, in fata noastra, ajutand prin povestirea experientei lor toti parintii care trec prin drama pierderii propriului copil

Toate mamele care lupta pentru copiii lor speciali, toate mamele care lupta pentru viata si sanatatea copiilor lor. Informatiile si povestile lor cu siguranta ajuta zeci, sute de alte mame care cauta un raspuns, o informatie, un sprijin.

Marius, care e deosebit,Guestus, care e unic. Iileana, care reuseste sa isi sustina cu consecventa ideile si convingerile politice, tot timpul cu argumente, cu citate, fara sa jigneasca si sa atace aiurea.
Nelia care vine mereu cu mesaje lungi, dar pline de continut, inforamtii si sfaturi utile. Sabina si celelalte 'impatimite' ale alaptatului, luminita2008 cu sfaturile ei foarte utile gravidutelor si mamicilor de gemeni

Cu siguranta mai sunt multi care ar trebui sa fie pe lista mea. Ma bucur ca va cunosc si ca fac parte din aceasta 'gasca' de oameni minunati!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida - pentru incredibila ei putere, pentru frumusetea sufletului ei si pentru curajul supraomenesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Monica-Elizabet- pt minunatele ei retete
Dulcetica - pt retetele de slabit
Marius - pt ajutorul lui promt de la legislatie
Hannen- pt ca lupta cu "morile de vant"
Buggy - pt ca lupta pt batrani in special, si pt copii
Xio, Misha71- pt ca iubesc animalele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

fara doar si poate locul 1 ar trebui sa-l primeasca fetele de la "Timisoara Impreuna", pentru tot devotamentul si sprijinul acordat Aidei si pentru toata dragostea cu care au inconjurat-o pe Emma

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Aida.

Conchita, Noe, Iileana, Denizel, Vikinga, Qsar, Kay, Gasca de la Scandinavi, fetele de la Dulceturi si Papanasi si de la Nou stil de viata care mi-au fost alaturi in ultima luna, cea mai nenorocita din viata mea, Xeno pe care il cert ca n-a mai dat un semn de viata, Laura 25 care a fost singura care a avut curaj intr-o anume situatie.....

Mai sunt multi membri pe care ii citesc cu simpatie, indiferent daca sunt ori nu de acord cu ei, fiecare la alte topicuri, da daca ii scriu acush nu=mi ajung paginile.

Mai sunt si multi care au parasit forumul si dupa care imi plange inima.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Mediajust - pentru consultanta dezinteresata si implicarea la Probleme legislative!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

JG si Kay, pentru ceea ce inseamna pt mine in spatiul real, mai mult decat in virtual

denizel, conchita, sabina, sheannamp
aidaciolac

Mergi la inceput