Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, cred ca rotatiile alea la masina sunt mai ales pentru stors, nu neaparat pentru spalat. Eu am o Whirlpool din 2001 cu 800 rotatii si folosesc Ariel, si pentru albe si pentru colorat. Doar ca cele colorate le spal la temperatura joasa. La ultimele spalari am pus in masina Ariel Professional, varianta lichida, si mi s-a parut ca au iesit rufele vizibil mai curate. Adica body-urile albe ale lui Raducu, kkte si cu mancare pe ele, au iesit imaculate. O camasa patata cu cafea de Costi la fel, nici urma de pata.

Edit: Ariel professional asta e pentru scos pete, un fel de vanish, dar mi s-a parut mult mai bun.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Ma uitam mai inainte la pozele lui Eli si realizez ca deja avem 3 cu varicela in grup. Si la odiseea lui Raducu sunt doi copilasi cu varicela. Este epidemie ?!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, deci dupa doar doua raspunsuri m-am convins. Incerc si eu arielul desi pana acum eram convinsa ca daca e cel mai scump nu e si cel mai bun asa ca eu spalam cu bonux Chiar sunt curioasa daca spala mai bine la 60 de grade.

Elisor, tocmai asta este ca eu ca sa scot o masina sapalata decent trebuie sa-i dau cel putin 80 de grade, ma refer aici la albituri, coloratele le spal al 30. N-au intrat la apa, dar mi-e de buzunarul meu, plus ca n-am cronometrat niciodata dar am eu sentimentul ca daca ii dau mai multe grade munceste mai mult pana le atinge, deci si consuma mai mult, iar mie imi iese parul prin caciula asteptand masina sa termine ca sa pot intinde rufele.

Gabitza, eu sunt deja convinsa ca e epidemie, si stai asa ca acum e vacanta, da sa vezi cand o incepe gradinita ce amploare o sa ia.

Am uitat sa va povestesc cum ne-am petrecut noi sarbatorile cu Eric & co Ne-a luat mosul care a trecut pe la ei camera web si microfon asa ca ne facem cate o sesiune web de cate o ora doua in fiecare zi. Vorba lui Andrei parca locuim impreuna fiecare isi vede de ale lui: care pe net, care se joaca la wii, care mananca, care se uita la tv, dar totul live, on line si separat dar impreuna tehnica asta...

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Nasol ca nu mai poti sta in kilotzi prin casa

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Multumesc fetelor cae au pus poze, am petrecut o ora minunata, m-am uitat cu copiii mei la pozele copiilor vostri si Agata a decis: sint atit de frumosi toti incit i-as vrea pe toti acasa la mine!

Ioanailincam, !

Androix, eu am spalat cit am fost in tara de cind ma stiu cu Ariel la masina si cu Persil de mina. Era Ariel verde, eu asa ii spuneam, ca avea floarea de pe el verde, care spala nemaipomenit. Aici nu exista nici Ariel, nici Persil, nici macar Omo... Tide-ul e cel mai bun aici, mai ales cel lichid, eu il consider doar acceptabil, nici nu se compara cu Ariel-ul. Cind a venit soacra mea, mi-a adus o cutie... si am spalat o perioada cu el rufele albe, ieseau clar mai curate decit cu Tide. Chiar, bine ca mi-au adus aminte, cred ca ii mai cer o cutie la urmatorul pachet, pentru cele patate. Ah, si de curind am inceput sa spal cu unul mai natural, se numeste Bio-vert si este mai ieftin si mi se pare la fel de bun... sau de prost ca renumitul Tide.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Clara, daca te incalzeste cu ceva … nu esti singura care-ti faci veacul pe la seriviciu zilele astea … si eu pe barricade azi si maine .
Am admirat Sirena scumpa , vai ce bine-I sta, piu sa n-o deochi. E si mai frumoasa decat Ariel. M-am amuzat copios cu Sarbatorile petrecute in costum de Sirena si cantand la chitara. Ma bucur mult ca i-a placut, mult de tot, asta e cea mai mare recompense pentru mine, sa stiu ca a fost fericita.
Si pentru noi game-ul e salvare in masina, avion, vizite, restaurant. Il tine ocupat si ii place mult de tot. Daca mai vrei ceva jocuri la el, spune-mi caci Dan vine in Ro din nou in Ianuarie. Cu cea mai mare placere oricand, daca mai ai nevoie de ceva.

Elisor, … cam asa ceva, la noi e ceva de genul … odihna activa . Daca Patrick n-are frati, trebuie sa facem cumva sa fie in preajma copiilor, sa fie si el in lumea lui. Cand avem cate o zi numai noi, incercam sa o umplem cu tot felul de jocuri impreuna, intr-o zi am gatit cu Patrick , a fost nebunie, i-a placut mult de tot. In general in timpul saptamanii nu ma culc mai repede de miezul noptii, cu gatitul, nu ma dau in vant, doar ce e necesar. Calcat … nici atat, le duc la dry cleaning, iar curatenie printre saptamanile cand nu vine femeia, si aia dupa ce il culc pe Patrick. In felul asta, weekend-urile, dupamesele incercam sa fie family time si sa facem ceva placut pentru toti trei.
Cu pianul ai dreptate, cred ca nu mai am scapere… ma intreaba deja daca am gasit cine sa-l invete… problema e ca nu stiu cand sa mai faca si asta … singura dupamasa libera e martea. Parca e prea mult, iar la Germana nu vreau sa renuntam la cele 2 ore / saptamana.

Adina e fetita colegei noastre de liceu (noi amandoi am fost colegi de liceu … ehe, dragoste din tinerete, iar apoi eu cu ea pe langa ca am fost prietene f. bune, am stat si in aceiasi camera la facultate pana s-a casatorit), e intr-adevar foarte cocheta si delicate. Ce mai domnisorica in toata puterea cuvantului, iar gaga mica roia in jurul ei. Mai avem foarte aproape de noi un coleg de liceu cu care ne vizitam, iar urmatoarea iesire ne-am propus sa fie la un park de apa cu toate cele 3 familii.
Distractie placuta de Revelion, Mara a facut varicela si ea, de va puteti intalni, sau Bianca nu mai e contagioasa.
Aha, si sa nu uit … arati ca o liceana pe patine … noroc ca te trimite Dan cu Andreas la patinaj si te striga baiatul mami, caci altfel nu m-as mira sa te agete vre-o unul la cat de bine arati.

Elisor, Clara, OanaIlinica, Gabitza, Adina, Mercedez, Nelia, Florentina tuturor fetelor, pentru comentarii, aprecieri.

Am vazut si eu poze frumoase, haioase cu prichindeii Gabitzei. Ai deja baietei mari, Raducu e o dulceata de baietel, atata zambet pe metro patrat, el e intotdeauna vessel.

Ema adorabila alaturi de mamica ei frumoasa. E atata de fotogenica, eu cred ca daca ar face reclama la orice s-ar cumpara instant … cui i-ar putea rezista ??? Eu una nu, sigur. M-a impresionat placut ce bine arata Clujul noaptea, ce frumos a fost decorat si luminat.

Monu, sanatate multa intregii family, macar sa nu va prinda Anul Nou cu stranuturi si raceli.

Mercedez, drum bun inapoi acasa, fara zapada si probleme. Sa ajungeti cu bine si sa-ti gasesti timp sa ne mai arati poze cu frumosii tai.

Androix, eu aici folosesc doi detregenti Tide si 7 Generations care e fara chimicale pentru piciul mic. Detergentii de aici sunt slabuti, oricum am fost foaret dezamagita cand am ajuns aici si am vazut ca Tide era cel mai tare detergent care-l puteai gasi. Cand eram in tara, aveai de unde allege …

Nelia, pai daca Agatei ii place asa de mult de toti, eu iti propun o tabara de vara si ii indeplinim fetei dorinta

Vad ca v-ati pus pe munca, de e cam liniste pe aici ... Iar eu am chef de vorba

Mergi la inceput

Newmami, pai, sa stii ca nici nu e o idee rea cea cu tabara. Iti dai seama ce frumos ar fi? Noi, fetele de la Sezatoare, ne-am intilnit cu mic si mare la 1000 de insule... nici una dintre noi nu a uitat acea intilnire, a fost minunat. Mai ales in ultima seara, cind ne-am adunat in cerc toate fetele, copiii alergau in jurul nostru, facusera deja perechi, tatii faceau gratare si ne umpleau paharele... iar noi, continuam discutia din virtual in real..., de se intrebau sotii ce-om mai avea atit de discutat peste paginile de pe DC.

Sa ne intilnim toate mamicile de aici, cu pitici mai mari si mai mici... si foarte mari (adica tatii) intr-un loc minunat, citeva zile... ma opresc, ca deja e prea frumos.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

M-a luat valul cu intilnire/tabara... eu intrasem de fapt sa va pun, pentru doritori si doritoare, doua articole care mi s-au parut interesante. O alta varianta la ceea ce 'stim' sau mai bine spus, la ceea ce nu stim inca:

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2008123121218/Actualitate/Adevarul-despre-Eminescu-la-120-de-ani-de-la-ucidere.html

http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009122338325/Actualitate/Iliescu-l-a-ucis-pe-Ceausescu-la-ordinul-Moscovei-Executia-a-fost-trucata.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Eu mi-am incheiat munca pe ziua de azi, am terminat de calcat, asa ca Anca poti trancani cu mine , apropos am primit de ziua mea o masina de uscat, sincer nu ma da pe spate, hainele nu mi le scoate super uscate, tot trebuie sa le mai insir pe cate un fotoliu sa se mai zvante, s-ar putea sa nu stiu s-o folosesc prea bine. E adevarat ca mai scutesc din calcat dar nu pot s-o folosesc nici prea des fiindca ma usuca la curent . Maica-mea si-a zis ca ma va scuti de calcat dar curentul nostru e mai scump decat la ei si plus ca nu avem facilitatea aia cu in weekend la jumatate.
Ce bine suna femeie la curatenie si haine la curatat, dar nu cred ca pup eu in viata asta asa ceva
Mara n-a facut varicela dar de rev Bia nu va mai fi contagioasa, azi am chemat-o pe Patricia la Bia dar parintii au zis pas, desi patri are varilixul facut, Bia nu mai este contagioasa ca deja are cruste, dar nu-i condamn si nici nu ma supar, nu vor sa riste sub nici o forma. Cand a auzit Bianca vestea ca nu vine Patri a plans mititica, dar mi-am strofocat imaginatia sa-i dau ceva sa faca.
Cu pianul daca nu e loc pentru el eu as zice pas o vreme, mie mi se pare mai importanta germana si inotul dar cine stie ce talent ascunde Patrick mai ales ca si Petrut stie sa cante, numai daca incerci vei stii.
Mersi de compliment dar sunt inca departe de cum as vrea sa fiu, oricum ma simt vinovata ca zilele astea m-am dedat nitel la dulciuri asa ca maine vreau neaparat sa ajung la patinoar sa pun fundul in miscare , sporturile mele preferate patinajul si echitatia, dar n-am practicat de nici unele raman doar cu privitul la tv.

Da Gabitza, e epidemie, cel putin la noi in gradi (si e imensa) sunt foarte multe cazuri, daca ma refer la grupa trei sferturi a facut. Zici ca Ariel profi e mai bun decat cel regular? Eu cumpar Ariel prozim 7 separat pentru albe si colorate dar nu m-a dat pe spate si chiar eram tentata sa cumpar si eu odata Tide, sa incerc si altceva, daca spuneti ca-i nu e exceptional renunt la idee.

O colega si-a cumparat niste coji de nuci indiene pe post de calgon, ma rog cica fac acelasi lucru, dar le-a returnat urgent cand a vazut ce mare fas sunt.

Andreea mi-e mila de contoarul tau de curent daca spui ca speli mai tot timpul la 80 de grade, eu spal destul de rar si la 60. De timp ce sa mai spun, sigur, cu cat gradele sunt mai mari cu atat are de muncit mai mult si consuma apa si energie mai mult, timp. Prostii insa fac si m-am pacalit chiar de doua ori cand am pus la spalat haine rosii si negre crezand ca e in regula, poate c-ar fi fost daca n-ar fi avut gulere sau masete sau cate-o dungulita alba, mi-e ciuda ca le-am stricat tuturor din casa cate ceva
Cine are wii voi sau A&A?

Trebuie sa caut pe net sa verfic informatia: daca un copil face forma usoara de varicela atunci sansele sunt mai mari ca adult sa faca ZZ, voi stiti ceva? Daca ar fi adevarat atunci copiii mei au sanse minime sau chiar deloc pentru ca amandoi au facut forme severe, nu datorita complicatiilor ci a numarului imens de bube.

Nelia deci ne-am aranjat vacanta de vara da ? iti trimit copiii in tabara

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

newmami-mersi dar nu mai exista zapada in jur iar acasa ma va astepta 10 grade cu plus si ploaie.
Nu pot spune nimic de cluj ca n am vazut live acum si nici n am vazut pozele de care amintesti(am venit pe noua autostrada care ocoleste clujul si ce ii drept facem mai multi km decat prin intrarea in cluj dar macar am scapat de nebunia din oras) in schimb imi pare rau ca n am fotografiat/filmat campia turzii ne am simtit ca intr o poveste traversand acest orasel luminite peste tot aranjate cu mult gust atat pe copaci cat si pe magazine, case, garduri iar maine cand ne vom intoarce va fi pe timp de zi deoarece pe 31 lucrez.

Despre ariel din experienta mea si al altora din jur pot spune ca e o mare, foarte mare, diferenta intre arielul din ro si cel din ungaria ma refer la calitatea lui. Nu stiu cum si de ce dar probabil la noi in ro nu se respecta prospectul ori ingredientele ca nu stiu cum sa ma exprim altfel.

Bia a primit printre alte minuni si un microfon cu hanna montana dupa care a visat cam demult. Toata ziua danseaza si canta porcaria aia de cantec care e inregistrata in microfonul cu pricina.A mai primit o cartulie de la teora cred cu cifrele de la 1-10 cu sonor + animalute in limba engleza de la unchiul si matusa lor.
Deoarece eu n am bagat de seama si sincer am lasat o mai moale si cu maghiara si chiar nu m am apucat cu ea nici de engleza doar cat o fi retinut ea de la gradi a inceput sa numere dupa carte pana la zece si fara carte pana la 20. Am ramas afis si am intrebato de unde stie la care ea ,, cum mami de unde de la teachers de la gradi,mami hai sa te invat,,.
Cristi a primit o carte tridimensionala cu corpul uman pe care tot bia a monopolizato si daca aveti probleme cu ceva ce nu stiti ea e amatoare la explicatii abia asteapta sa i cada cineva in aria ei.

elisor-bine ziceai de gemeni totul tb. sa cunoasca pana la cel mai mic amanunt normal din ce ii place ei ori ce o captiveaza.

Mergi la inceput