Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
elisor spune:
Nelia e suficient un copil per familie curios din cale afara , pe mine Bianca e cea care ma toaca marunt maruntel cu tot felul de intrebari, asta e caracteristica gemenilor , trebuie sa stie tot tot, zici ca hai i-ai dat o explicatie cat de cat plauzibila dar daca nu e pe deplin impacata c-a inteles cum sta treaba pune intrebari suplimentare pana crede c-a inteles. Din pacate sunt la ordinea zilei si intrebarile legate de ciclul vietii: unde se duc oamneii care mor, dar de ce trebuie sa moara, de ce numai fetitele vor avea bebelusi in burtica, etc.
Sora ta e idealul de parinte pentru un copil adult la casa lui ca de obicei parintii cand ajung socrii exceleaza in sfaturi , si eu sper sa fiu in regula cand voi fi mare , adica la maturitatea copiilor mei.
Anca ce frumos ca petreceti non stop cand in deplasare cand acasa la voi cu musafiri. Pentru mine recunosc ca e cam alert ritmul asta, prefer de multe ori caminul meu unde sa fiu doar cu familia si sa ma relaxez, dar acum parca e prea de tot consemnul asta la domiciliu, pot iesi si merge unde doresc dar numai eu pentru ca unul din noi trebuie sa stea cu Bianca. Dan oricum a inceput serviciul, vremea e nasoala pentru niste sarbatori asa frumoase asa ca sincer nu prea le simt.
Parca vad ca ii luati pian in curand sau il veti inscrie la lectii de pian, cine stie, poate ii va placea atat de mult incat sa ajunga sa dea concertele alea cu care va "ameninta"
Am vazut pozele, pentru Patrick e excelent ca mereu are compania unui copil si pentru voi ca va puteti relaxa si schimba o vorba in timpul asta cat se joaca copiii, Adina e superba, tare-mi place de ea dar si Patrick e la inaltime cu tinutele elegante.
Ioana sunt sigura ca nu e nici o problema suzeta, deja e prea mare si a trecut ceva vreme de cand nu mai e prietena suzetei, acum doar cocheteaza cred cu ideea de a fi din nou micuta, bebelus. Astept pozele, vezi sa nu uiti!
Cornelia am vazut si pozele tale, ai niste Craciunei tare scumpi, mi se pare mie sau Vladimir e cel mai implinit dintre toti trei bebelusii? Ce s-a lungit Maria, e o frumoasa, toti trei sunt frumosi!
Gabitza vazut si la voi poze, prinzi niste ipostaze tare hazlii si dragute cu copiii, in special cu Raducu, e atat de dulce copilul asta al tau, are niste ochi mama-mama, sa vezi tu ce curtat va fi, bieninteles ca si Andrei e un frumos mai ales cu freza asta e un Don Juan veritabil dar mi se pare mult mai rece decat Raducu care e un lipicios. Costi cred ca vreo cativa ani trebuie sa-si lucreze spatele bine ca de nu il vor lucra baietii bine...parca-i un pom de craciun cu maimuticile-n spinare, tare faina-i poza.
Avem o saptamana de cand detinem bubele de varicela si nici un semn sa se lase duse, sper sa nu-i ramana nici un semn ca tare urate mai sunt, si are si pe fata destule
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mercedes spune:
elisor-important e sa nu se scarpine in rest nu cred ca va ramane cu urme.
De cand n am mai scris a mai nins o tura dar intre timp s-a si topit aproape toata zapada si cred ca la noapte va ingheta. Sper ca pe miercuri cand vom pleca spre casa sa fie ok cu drumurile.
newmami-ti am admirat copilasul , e tot timpul fericit si cred ca a meritat toti banii fericirea de pe chipul lui la vederea cadourilor.
ioanailincam spune:
Ashea, am revenit, desi nu mai trageam speranta: calculatorul merge greu si prost, mi-a luat o vesnicie treaba cu pozele, de fapt mi-a luat mult sortatul ca sa le pot scoate pe hartie intr-un viitor apropiat. Si cand sa trec la pus poze pe webshots, am constatat cu stupoare ca nu am mai facut asta de 6 luni si practic ar fi insemnat sa o iau de la capat cu sortatul ca sa pun pozele pe luni, ca pana acum; evident ca asta rabdare nu mai am, asa ca pun vrac poze din ultimele 6 luni, cine are timp sa deschida poate ignora pozele cu marea ca sunt deja vechi, dar gasiti unele recente de la carnavalul de la biroul barbatului.
Sa revenim la raspunsuri pana se incarca pozele:
ELisor - sunt complet senila, nu retinusem ca si Bianca are varicela, multa sanatate ii doresc, daca a trecut o saptamana deja ar trebui sa fie mai bine. Cat despre suzeta, Ana a stat toata seara cu ea in gura si o cerea si la culcare pana i-am retezat-o scurt, cred ca o bag la loc la punga de suveniruri.
Apropo de copilasi iscoditori, Ana face parte din alta categorie: ea si verifica atunci cand ii spunem ceva. Ma rog, nu la orice, ca nu e aplicabil, dar de ex cand ii spun ca nu mai avem de mancare produsul pe care il cere, merge la sursa si se uita: nu de alta, dar a patit de prea multe ori sa-i spunem ca nu mai e (pentru ca ne era lene in acel moment) si apoi sa constate ca peste 10 minute mai era de fapt.
Tot pe subiectul asta, imi amintesc ca atunci cand am aparut eu pe Forum Agata Neliei avea cam 5 ani si tot de atunci Nelia ne tine la curent cu evolutia ei; mi se pare ca daca pana acum am mers cam pe bajbaite, de-acum cumva voi sti la ce sa ma astept si ma bucur mult ca am avut parte de intelepciunea Neliei in multe dintre intrebarile copilei, care vor veni curand si din partea copiilor nostri.
Acestea fiind zise, ma retrag si va invit sa vedeti poze incepand de aici(evident ca s-au incarcat aiurea, poze din vara cu poze recente, poate voi avea timp candva sa le aranjez, momentan sunt satula de privit in calculator la poze - oricum, mi se pare ca am selectat prea putine poze, e si normal, cu fiecare zi facem tot mai putine si numai cand iau si fac inventarul constat asta).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cloreta spune:
Hello,
Am zis ca nu mai intru pana la anul dar uite ca ca m-am loit de laptop si asta nu pentru ca as fi avut timp acasa ci pentru ca am enit la birou
Sunt cam plina de nervi din cauza asta dar iau partea buna a lucrurilor: nu raman prea in urma cu mesajele si ad multe pozeeeeeeee
Sa urez si eu cu intarziere la multi ani Stefaneilor nostri din grup, magicul Corneliei si puiului mai mare al Gabitzei
La multi ani Andra, sa fii sanatoasa, te admir, esti femeie foarte puternica
Ralwka, condoleante, nu am cuvinte sa te alin, sa iti dea dumnezeu putere, ai fost tare lovita in ultima perioada.
Sa a zic de noi. Teodora mea s-a trezit in dimineata de craciunn ferm convinsa ca a primi ce si-a dorit, am senzatia ca e un pic sceptica in privinta mosului desi am facut impreuna cookies pentru el cu o seara inainte. Cred ca de la gradinita i se trage pentru ca au avut proasta inspiratie sa il faca mo spe unul din paznici si ala sarcul e un om inalt, slab si cam negricios. Cert e ca mi-a spus ca a fost un mos fals. Infine, asta e
S-a dus fi-mea si a scotocit, evident primul lucru pe care l-a scos a fost......un costum de sirena.Anca , nu am cuvinte pentru ce a urmat dupa, a fostcel mai fericit copil. Eu asa zapacita am fost cu o seara inainte ca am uitat sa ii pun chitara, asta a fost al doilea lucru pe care si l-a dorit foarte mult. Norocul meu ca era prea dornica sa se imbrace cu costumul si am reusit sa o scot de la brad si am adus repejor si pe aia.
Sa va mai spun ca doua zile am avut in casa o sirena care canta la chitara?:))))))))Am carat totul dupa noi la mama, la bunicii ceilalti, cu greu am convins-o de sf. Stefan sa nu se mai imbrace asa, am aut musafiri.
Zilele astea m-au cam obosit, nu stiu cum a fost la voi, noi 25 si 26 plecati, 27 musafiri, ieri in vizita la niste prieteni, astazi vom face la fel dupa amiaza, abia astept sa dorm de revelion:)))
Ieri am vazut un bebel de 2 luni si un pic, astazi mergem la alt bebel, doamne scumpi mai sunt. In ianuarie pe 9 primul botez, sa vedem al doilea, sper sa nu fie in aceeasi zi:).
Acum " ma duc" sa fac vizite la albume, daca tot am enit la scarbici sa imi clatesc ochii.
elisor spune:
Clara sunt multe firme care livreaza mosi dar din dorinta de castig nu tin cont de aspectul mosului. Am apelat si noi acum cativa ani pentru Andreas la un mos de la o firma de profil nu-ti spun ce jalnic a fost mosul, tanar, slab, nu prea vorbea noi il tot trageam de limba, penibil. Si la gradi la fel s-a intamplat si la Bianca si anul trecut si anul asta. Mi se face rau cand vad tinerii imbracati in mos, nu au statura de mos sa nu mai vorbesc de atitudine , jalnici. Tot vreun bunic ramane baza
N-am vazut nici o sirena pe dropshots, nu ne-o arati? De unde atractia ei pentru sirene de la Ariel sau de la Sirenele cu Cloe, Ema, Ricky? Bianca e topita dupa Alba-ca-Zapada si ca atare a primit o rochita, special croita pentru ea.
Ioana pe webshots spui? Hm, sper ca e imbunatit site-ul, l-am parasit acum 1 an, doi din cauza vitezei mult prea lente pentru rabdarea mea, dar cum pe Ana n-am vazut-o de foarte multa vreme ma uit sa stii!
Mercedes de la voi n-am vazut nici o poza de Craciun.
Eu sunt acasa in CM pentru Bianca, constat ca tot mai bine e la servici, acolo stiu clar ce am de facut, nimeni nu-mi face treaba daca eu n-o fac dar acasa mi-e o lene sa ma mobilizez sa fac curatenie si sa calc ca urmeaza apoi doua zile de bucatareala, nu foarte multa dar si orisicat ceva tot trebuie sa fac ca avem invitati.
gabitzam spune:
Elisor, multumesc frumos pentru urarea de pe Yahoo
Si pe mine ma asteapta un munte de rufe, si nu pot calca din cauza lui Raducu. Doar daca e Costi acasa sa-l tina, si eu sa ma incui in dormitor sa calc.
Alaturi de SEBI
monu spune:
La multi ani de Sf Stefan cu intarziere. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Am vazut poze. Doamne ce frumoasa e Ana ! Are niste ochisori superbi.
Nu e mai bine de mine? nu fac mancare prea multa, nu merg in vizita, nu avem musafiri... pentru ca bolim toti 4 de o sapt. :) un afurisit de virus. :) mucim la greu, tusim si tot tacamul.
Androix spune:
Elisor, credeam ca sunteti mai avansate ca noi. Lui Filip i-au iesit pe 20, deci avem 9 zile. Nu iti face griji, ai sa vezi ca situatia se indreapta pe zi ce trece. Lui Filip deja au inceput sa-i cada cojile. Si le mai rupe si el, i-a mai rupt si sor-sa, dar deja nu mai raman gauri ca sunt aproape de tot vindecate. Pe mine m-a rupt statul asta in casa. Deja imi smulg parul din cap de noua zile am iesit o singura data pentru o ora sa fac niste drumuri. Si am toate sansele sa stau pana spre jumatatea lui ianuarie in casa. Mihai a inceput serviciul si pleaca dimineata si vine seara iar eu sunt consemnata la domiciliu Scriind acest mesaj mi-am dat seama si de ce ma doare capul de ieri si sunt tot ametita si nervoasa
Clara, cred ca arata super Garga in sirena! Trimite-mi si mie parola sa intru la pozele voastre.
Cu mosul ce sa va zic ca imi pare atat de rau ce am ratat noi anul asta cu varicela lui Filip. A facut Andreea rost de la teatru de un costum de mos, super costum cu barba din par si cu cizme, cu tot ce-i trebuie. Si rolul de mos l-a jucat un prieten al lui Andrei, tot actor si care este si in viata de zi cu zi foarte simpatic si cu priza la copii, dar si in rolul de mos a fost la fel de simpatic si de credibil. Asa ca mie mi-a parut tare rau ca nu l-am vazut.
Desi aveam o disputa cu Mihai pe tema asta: am ajuns noi la concluzia ca este cam inflatie de mosi si copiii sunt cam derutati si ajung sa se prinda mult mai repede ca mosul de fapt nu exista. Si ne gandeam sa incercam sa-i ferim de toti mosii: si de aia de prin parcuri, si de aia de prin supermarketuri si de pe la tv, de peste tot si sa le spunem ca aia sunt toti actori, iar mosul adevarat nu-l vede nimeni absolut pentru ca el vine noaptea cand dorm toti copiii si toti parintii si pune cadourile sub brad. Eu vroiam sa-i duc la mos la Andreea si Eric si Mihai era cam indoit. Asa ca ne-au rezolvat dilema bubele.
Monu, sanatate multa!
Ioana, mai zi-ne ca mananci si nu ai remuscari!
In mine deja nu mai intra nimic. Am inceput sa nu mai mananc dupa 18 de doua zile, azi ar fi a treia. Sa vedem daca si cat ma tine aceasta apucatura buna.
Si pentru revelion planuiesc un meniu usor desi am asa un sentiment ca daca il mai planuiesc mult numai usor n-o s amai fie. In orice caz o sa fie bazat pe paste de branza pe pat de legume gen castravete sau ardei, tartine cu somon afumat, salata boef (stiu numai dietetica nu este dar nu fac decat o data pe an, e adevarat ca o data aia incerc sa bag cat pentru un an intreg dar asta e ) mai fac o ciorba de curcan cu zeama de varza, piftie de curcan, friptura de miel daca o mai avea cine sa stea de ea si ceva dulce, un tort la plic ceva. Hmmmm, usor pe naiba!
Evident ca fac planuri ca la fiecare sfarsit/inceput de an sa fac mai multa miscare, sa mananc mai putin, sa merg la sala, sa merg la dentist, sa termin tot ce am de terminat prin casa Cineva sa ma opreasca!!!
Auziti: voi ce detergent de rufe folositi? Sa va spun de ce: de cativa ani buni sunt nemultumita de masina mea de spalat rufe, un gorenje din 2001 cu putine turatii pana in 400 cred. Oricum, sunt nemultumita, a suferit si o reparatie care m-a costat acum vreun an un milion jumate. Am zis ca data urmatoare cand pica n-o mai repar ca deja nu mai merita ca bani mai bine iau alta noua. Inca nu a picat, dar eu nu sunt multumita. Daca nu spal la temperaturi inalte, peste 80 de grade, sau nu adaug si muuuuult vanish, scot rufele aproape la fel de murdare. Ma rog, cred ca exagerez, dar petele relativ usor de scos nu ies decat dupa cateva spalari la 60 de grade. Acum cateva zile eram chitita sa-mi iau masina noua. Si dupa ce am citit multe pagini din niste subiecte despre masini de spalat pe softpedia m-am linistit. Pai astea noi, cu panouri electronice de bord nu stiu de care au probleme mai des decat alea vechi In cuvinte putine m-am decis sa-i mai dau o sansa dar sa schimb detergentul, deci? Un sfat de ajutor, va rog!
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Cloreta spune:
Am revenit, am ajuns acasa de ceva timp.
Elisor, am pus cateva poze cu sirena, filmele sunt in alt laptop ca atata le-am zapacit..... Nu stiu de unde are pasiunea asta pentru sirene, toata vara m-a zapacit pur si simplu, numai sirena era:))) Se infasura cu vreo esarfa pe post de sutien. V-am spus ca primele cuvinte scrise de ea au fost: "ocuadu si sutiem" asa a crezut ea ca se scrie, am ramas interzisa, atata de mult isi dorea sa fie sirena ca s-a straduit sa scrie de coada si sutien:)))
Sa stii ca acelasi lucru simt si eu, am o lene si nu pot sa ma adun deloc sa fac ceva dar acum trebuie sa pregatesc pranzul a pe urma plecam in vizita.
Aa vazut si din poze, la care nu am lasat comentarii, adica la Gabitza, sunt adorabili pustii tai, de Ana nu mai spun, este o frumusete de fata, pare si mai mare, este ucigatoare, Ioana sa o tii bine
Monu, Elisor, Adina, Androix, sanatate multa puilor
Anca, tie nu stiu cum iti voi putea multumi vreodata asa cum trebuie, ne-ai facut sarbatorile extrem de fericite prin bucuria Teodorei. Vreau sa spun ca ii place la nebunie si jocul de la Leapfrog, doar ieri am facut pauza ca i-am zis ca trebuie sa stea acumulatorii la incarcat, altfel il caram dupa noi in vizita. Astazi cred ca il luam cu noi ca sa putem sta de vorba cu oamenii aia, ne capiaza gargarita cateodata si ieri pentru ca era bebe in centrul atentiei va dati seama ca trebuia sa faca multe chestii sa se simta si ea cu motz.
Am uitat sa va spun, ieri l-am cunoscut pe Mircea Radu, i-a facut o gramada de poze Teodorei, ne-a zis si el ca musai sa se faca actrita:))))))))))) Are niste figuri pitica, pe mine ma cam sperie unele fitze dar o dau eu pe brazda.
elisor spune:
Andreea nuuuu, dupa voi suntem, in 22, chiar imi amintesc ca citeam c-ai scris ca v-au aparut bubele si ma gandeam ce nasol moment si-au gasit , ca dupa doua zile sa rad de mine . Cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa-i fac o baie completa, mai ales pe cap, deja parul ii este imbacsit.
Cu detergentul sunt convinsa ca e doar marketing, daca nu pui imediat pe pata si speli zdreanta in secunda urmatoare nu se rezolva nimic, si sa speli chiar tot ce-i patat la 60 grade sau chiar mai mult risti s-o imbraci pe Georgia cu hainele tale . Eu folosesc Ariel de obicei, cand gasesc folosesc si Persil nemtesc (facut la mama lui), masina e destul de buna zic eu (un whirpool nu foarte sofisticat in afisaje dar cu turatie mare) si ai dreptate cu masinile super electronice si in general cam orice electrocasnic (exceptie face ap. electronica) care scopul lui e sa-si faca treaba pentru care e destinat si mai putin conteaza ce afiseaza electronic, ca si afisajul asta e tot un marketing cu care salta pretul...parerea mea.
Meniu usor zici ca faci de Rev ? Te referi la digestia lui desigur nu la munca depusa.
Clara lasa fata sa fie asa cum simte, o actrita trebuie sa aiba si fitze , oricum Teodora are mult bun simt si din tot ce-am vazut pana acum in pozele si filmele voastre e prea delicata si finuta, nici macar rasfatata nu mi se pare ci foarte, foarte bine crescuta. A primit chitara adevarata?
Monu pi ce faceti mai, vine anul nou si va gaseste bolind? Hai fuguta, odihna, un ceai fierbinte, o supa la fel si...sanatate multa!
Ioana wau, ce domnisoara ai! Are niste ochi, ma hipnotizeaza pur si simplu, e superba si ii sta asa de bine cu codite impletite, mi se pare ca arata mai mult de 4 ani jumate! Unde ati fost in vara, la bulgari? Frumoase rau sunteti in pozele retro. dar ce-are site-ul asta de ma tot pune sa scriu niste cuvinte ca sa pot lasa comentarii? S-a prostit rau de tot webshotul
Gabitza , cu placere!
Am tot vazut poze zilele astea, concluzia pe care o trag: avem niste copii frumosi si adorabili, care mai de care mai diferit, mai frumos, sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei, sa fim cu totii sanatosi!
Gata, trebuie sa imi fac curaj si sa ma apuc de treaba