Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daca tot merge o tira computatorul, ma uitam la pozele unde e Bianca...
Mama, iote ce poza sexy aici http://fotostars.eu/user.php?id=18975&b=8&s=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sunt -11 grade la Baneasa acum. Adica s-a incalzit
De ce sa mint, n-am apucat sa stau afara cat sa-mi dau seama ce frig e. Am iesit din casa, m-am suit in masina, in 5 minute m-a lasat Costi la poarta la servici, imediat am ajuns in birou. Pe Andrei l-am imbracat foarte gros, l-am blindat, nici el nu apuca sa mearga prea mult pe afara.
Eu cred ca incalzirea globala a luat o pauza iarna asta, n-a mai fost de mult asa o iarna inghetzata ca asta.

Eli, te-am votat si o sa-ti trag si de acasa un vot sigur

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, mersi de intrebare. Am scapat de bube candva saptamana trecuta. Pe Georgia au tinut-o ca la carte 14-17 zile, iar pe Filip vreo 25 de zile spre 30 I-am dus de saptamana trecuta in berceni, sa ma linistesc la creierii capului si sa fac curat cica. Aiurea ca n-am facut nimic, nici bradul nu l-am dat jos. Dar azi trebuie sa ma mobilizez, sau ce-a mai ramas din azi...
Am alergat saptamana trecuta cu limba scoasa sa le cumpar sanie ca tocmai ninsese si ei saracii se dadeau cu sanii de imprumut de pe la copiii de-afara. Asta a fost cand a nins prima data si acum dupa o luna de stat in casa am vrut sa le fac o bucurie. Filip a fost foarte dezamagit ca nu am gasit la primele magazine la care am cautat, prin berceni, asa ca dupa ce am gasit la mine in carrefour colentina am strabatut orasul inapoi in berceni pe un trafic infernal pe timp de ninsoare ca sa le duc "sanioara" cum ii zice Filip. Si m-a topit de tot cand m-a luat in brate si mi-a zis "multumesc, mami, pentru sanioara!" Asa ca ei sunt inca acolo, ies cu sanioara aproape in fiecare zi, Filip e inca pe siropelele alea Flucalm de plante si ventolin, o zi nu tuseste o zi tuseste. La gradinita nu a fost inca, saptamana asta iar nu merge ca Mihai mi-a interzis ca cik e gerul prea mare, ca daca era dupa mine eu il duceam, iar saptamana viitoare iar nu ma lasa sa il duc ca cik e vacanta. Voi stiti ceva? Stiu ca e vacanta la scoala si pana acum faceau si ei vacanta in aceleasi perioade, vacanta de activitati. Dar parintii nu-si prea mai aduc copiii la gradi in aceste asa zise vacante incat sunt 3-4 copii in grupa asa ca nu are nici un farmec. Asa ca mai stam cel putin pana pe 8 februarie acasa.
Planuim sa facem o iesire la sanius montan pe 13-14 februarie, undeva in moeciu si ne pregatim intens pentru asta. Eu si Mihai trebuie sa ne luam incaltari de zapada si lui FIlip ii trebuie salopeta. Nu am gasit salopeta in decathlon desi speram sa fie, de fapt eram convinsa ca gasesc. Aveti vreo sugestie unde sa gasesc?

Gata, ma pun sa strang bradul ca iar vine Mihai acasa si ma intreaba daca m-am saturat de odihna...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

hai ca v-am bagat in nebuloasa cu conserva mea. sa va explic.a fost ora aia neagra sau cum se mai numeste.
am luat o conserva de mazare din aia mare si care nu avea cheie. am deschis-o frumos cu aparatul, ceea ce i-a facut marginea ondulata, am intors-o cu fundul in sus sa scurg apa. cu dreapta tineam cutia cu stanga capacul si apasam sa curga apa dar nu si mazarea. mai departe e istorie. alexia ma freca la cap cu intrebari, m-am intors la ea sa ii raspund si am simtit doar ca imi aluneca cu toata puterea conserva din mana dreapta si se opreste in mana stanga. nu stiu cu ce latura sau cum m-am taiat. cert e ca am taiat ligamente, tendon si o parte din nervi. am fost harnica.

acum mai am de stat si sapt asta cu atela. joi ma duc iar la pansat. norocul nostru (al meu si al fetelor) ca stam la caldurica pe gerul asta.

androix, vacanta?! aoleo! si eu le duc pe fete la gradi next week!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela, Gabitza si Anca multumesc pentru vot !

Daniela si inca n-ai vazut nimic pe site-ul ala de poze , dar ma rog fiecare isi etaleaza ce parte a corpului doreste ! Sa stii ca n-am uitat si inca astept poze de la voi

Andreea ti se umple inima de fericire cand vezi ca realmente se bucura un copil de cadou, hait si inca mai prinde zapada mai ales ca va tirati la munte...daca ajungi prin P-ta Sfatului poate-mi dai un bip si ne vedem (daca ti-o mai face placere ). Da, saptamana viitoare e vacanta intersemestriala, nu e inchisa gradi dar nu fac nici activitati, ii grupeaza la un loc cu alte grupe si educatoarele fac prin rotatie. Nici eu n-o voi duce pe Bia la gradi voi apela la metoda deja consacrata, juma de zi cu frate-su juma de zi cu mine, adica in doua zile imi iau o zi de concediu.
"Maleta" e un termen mai shic pentru "helanca"? Ai strans bradul ?

Monu refacere cat mai rapida si fara semne! Prefer cutitele daca e s-o comit nu lame si conserve....brrrr

Inca o noapte geroasa si stati ca mi-am adus aminte, am crezut ca Dan va face cel putin doi din Andreas , nu l-am mai vazut asa nervos de multa vreme. Vine domnul Goe de la scoala la ora 19.30 doar cu geaca si aia subtire si fara pulover, fara colanti, fara manusi, gatul gol , clar are mintea in vacanta. Daca raceste cumva sa-si pregateasca , ce inseamna program de dupa masa, nimeni nu-l vede cum iese pe usa

Mi-am propus sa ma bag in pat devreme ca azi noapte la 3.30 ne-am culcat, eram nevorbiti si am avut limbarnita pana ne-a sarit somnul

Noapte buna!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Monu, mi-e rau!!! Si eu exact ca tine scurg mazarea. Clar o sa fiu mai atenta in momentul ala.

Elisor, da helanca, nu stiu daca e mai sic denumirea cert e ca in ultimii muuuulti ani eu nu am mai purtat si aveam senzatia ca nu mai stie nimeni ce e aia o helanca
Si cum sa nu-mi faca placere sa ne vedem! Daca ajungem in Brasov vorbim, desi cum sunt iar soferul de serviciu cred ca parchez masina in curtea pensiunii si doua zile n-o descui

Si da! Am dovedit bradul! Aproape de final cand deja ma gandeam de vreo 5 minute ca uite am ajuns sa strang bradul si anul asta nu s-a spart nici un glob de sticla, ca unul de plastic il pusesem deja la socoteala, uite cum mi-a zburat o cutie intreaga din mana. Si nu avea decat vreo 12 globuri din care 11 au scapat miraculos! Apoi m-am luptat cu teposul pana jos, l-am infipt intr-un morman de zapada si i-am aruncat o ultima privire trista. In fiecare an sunt trista cand un bradut ajunge la gunoi, sau pe foc. Dar nu am cu cine sa ma inteleg, Mihai vrea brad adevarat si pace.

Gata, ne bagam la un film. Am vazut si noi zilele astea mai multe filme ca eram cam salbatici, nu mai vazusem un film de nu stiu cand...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Andreea, scriai pe blog de oglinzile din cabinele de proba. Numarul 1 in top, cele mai odioase oglinzi, erau pentru mine cele de la magaznul Eva. Nu mai exista magazinul, si-mi pare rau ca acolo gaseam si eu lucruri decente la marimea mea. Dar de oglinzile alea nu-mi pare rau Nu m-am vazut niciodata mai oribil de grasa si urata ca in oglinzile alea !!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ce se mai taraste subiectul asta, of, of, of...

N-au nici un interes sa-si vanda produsele, ia sa puna niste oglinzi de-alea care te fac inalta si slaba (eventual si-un ten imaculat si fara riduri ) sa vezi cum iti golesti contul...adevarul e ca ti se taie sa mai cumperi cand te vezi mai urat decat orice cosmar.
Gabitza tu arati foarte bine la inaltimea ta !

Andreea destul de rau stam si noi cu locurile de parcare, cel putin dupa ora 8 cu greu gasesti un loc cu bani unde sa ti-o lasi, ca fara bani e un vis apus de-aia practic sportul mers pe jos ca efectiv nu mai am unde s-o las, mi-a vandut cineva un pont ca se pot parca moca pe aleea de sub Tampa. Mihai n-are carnet deloc? La cat de drumet e cu serviciul chiar ma mira reticenta lui pentru sofat.

Ieri am adus motanul blocului in casa ca prea mi-era mila de el (desi are o casuta cu blanita inauntru, intrarea e in forma unui cap de pisica, e tare shic, dar acolo sta doar cand e cu iubita ) si ma asteptam sa manance zdravan cand colo a baut cred juma de litru pe nerasuflate. E un motan inteligent, eu vorbesc cu el si am pretentia ca ma intelege , cand deschid usa blocului o zbugheste pe scari in sus si se opreste la usa noastra. Ieri cum a intrat in casa glont in bucatarie s-a dus si mieuna uitandu-se la chiuveta.

Sunt stoarsa cu creierii capului, vorba Andreei, ce-mi place am stat cu tanti aia de la control, practic io citeam si-i explicam, ea se facea ca intelege si la final ma intreba din nou: "bun am inteles, dar totusi de ce?" Cred ca o sa plece de la noi cu romane de caiete, isi ia notite la tot ce spui, numai cu mine a scris vreo 10 pagini.

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Seara buna si de la noi! Lisandru iar are viroza stomacala sau ce o mai fi de data asta, ca vomita de la 3 incontinuu, fara febra... dar ii este rau, e palid, acum a adormit. Exact de ziua lui tati, la cadorisit, nu gluma. Nu ne-a mai tihnit nici tortul, nici primitul cadourilor... of! Mititelu' lui mami.

Dar mami maninca tort, ca a iesit buuun!

Cine spunea ce de brad? Noi inca il avem! Si fetele il pun ca le place... nici nu vreau sa ma gindesc ce-or spune oamenii care trec prin fata geamului.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Capitolul 7

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput